2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Canım bugün ilk seansımı oldum. Başımın arka kısmından ve kaşlarımdan iğne yaptılar bir hafta sonra ikinci seans yapılacak
Çok geçmiş oldun benim yine tuttu migren kaç doktora sorduysam parasetemol diyor ben ataklarımda narkotik iğneler oluyordum anca geçiyordu. Bu ara çok sık tutmaya başladı. İşlemin adı neydi acaba?

Çok geçmiş oldun benim yine tuttu migren kaç doktora sorduysam parasetemol diyor ben ataklarımda narkotik iğneler oluyordum anca geçiyordu. Bu ara çok sık tutmaya başladı. İşlemin adı neydi acaba?
İşlemin adı blokaj. Bi araştır canım iyi gelicek diye düşünüyorum inşallah fayda görürüz

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var . 15. Haftadayım ikizlerim olacak . Dün cinsiyetlerini öğrenmiştik ikisi de erkek . Bugün saat 17 civarı bardaktan başalırcasına kanamam oldu . Şuan bebekler iyi ikisinin de kalp atışlarını gördüm çok şükür ikisi de sağlıklı ama çok korkuyorum nolur dua edin

Dua edeceğim sana ve bebeklerine canım kanama alanın mı vardı senin inşallah bir an önce kanaman durur bebekler de iyiymiş çok şükür hastanede misiniz peki

Çok geçmiş olsun canım dün doktor kanama alanı falan var dedi miydi herşey yolunda mıydı niye böyle oldu ki? İlaçları bırakmış mıydın

Canım sakın olumsuz düşünme..inşallah iki bebeğin de etkilenmeyecekler kanamadançabucak geçecek inşallah

Dualarım seninle canım korkma Allah büyük hayırlıısyla atlatıcaksın güzel haberlerini bekliyorum

Dua edeceğim sana ve bebeklerine canım kanama alanın mı vardı senin inşallah bir an önce kanaman durur bebekler de iyiymiş çok şükür hastanede misiniz peki
Hayır canım kanama alanım yoktu hiçbir şey yoktu . Her şey normaldi . İşten okuldan geldim bir anda oldu her şey uzanırken kan aktı gitti bir sürü . Şehir hastanesiyle çok problem yaşadım bana bakmadılar resmen . Önümde bir sürü hasta var onlara bakacağım sonra doğuma gideceğim sonra sen dedi . Kanamam devam ediyor nolur bakın diye yalvardım . Yapacak bir şey yok dedi . Başka bir özel hastaneye gittim bebeklerim durumuna baktılar progestan iğne ve ağız yoluyla progestan verdiler eve gönderdiler .

Çok geçmiş olsun canım dün doktor kanama alanı falan var dedi miydi herşey yolunda mıydı niye böyle oldu ki? İlaçları bırakmış mıydın
Teşekkür ederim canım , hayır kanama alanı yoktu , her şey yolundaydı . progestan fitil ve progestan ampul iğne kullanıyordum 3 hafta önce bırakmıştım . Hiç lekelenmem de olmamıştı bir anda oldu her şey

Manyak mı onlar ya hamile hasta önceliklidir iyi ki başka yere gitmişsiniz onları mı bekleyecektiniz bi de hayret bişey. Allah beterinden korusun canım o zaman sen progesterona devam edeceksin. Kendi doktorun çağırdı mı

Evet az önce gittim canım . Kanama alanım varmış ama kanaman durmuş dedi . İlaçlara tekrar başladık . Bebekler iyi bol bol istirahat et dedi .

Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dediler Net sonuç için beklicez biraz daha

Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dediler Net sonuç için beklicez biraz daha
Bana soylediler uc gun once gittim 15+5 galiba 145 gr 14 cm dediler eger elinde ultrason varsa bilgilerin yazildigi ordaki fl degerini 7 ile carpip boyunu buluyosun

Kaç haftalıkken erkek dediler şimdi kaç haftalık canım? Banada 12 haftalıkken erkeğe benziyo dediler ama haftası küçük olduğu için emin olamadilar bugün 16 haftalık erkek hala degismedi kilosuna 172 gr dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…