Yaaa tam olarak benim de öyle olmuştu. Varlıklarına alışmışken böyle bir durum yaşamak birinin yalnız devam etmesi gerçekten çok üzücü.Normalde randevum haftayaydı ama içime bir kuşku düştü. Gittim ben de.En başından beri küçüktü ve araları giderek açılıyordu. 8.haftada kalmış, gelişememiş kuzum. Normalde 10 hafta 2 günlük olması gerekiyordu
Allah diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Değişmezse erkek o zaman deseneDoktor daha çok küçük dedi ama hafif çıkıntı varmış galiba
Yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten. Zaten iki transfer etmemizin sebebi tam olarak da böyle durumlardı. Belli ki sağlıksız bir bebekti ve doğmaması gerekiyordu. Ben aralarındaki gelişim farklı açılınca zaten kendimi hazırlamıştım. Bir anlık şok oldum tabi ama inandığım bir şey var “olmuş olan olacaklar olanlar arasında en hayırlısıdır.” Bu fikre tutunup yoluma devam etmek zorundayım.Yaaa tam olarak benim de öyle olmuştu. Varlıklarına alışmışken böyle bir durum yaşamak birinin yalnız devam etmesi gerçekten çok üzücü.Ama doktorumun bana dediği şey ikiz gebelik hep riskli belki 24-26 haftalarda doğup ikisini de kaybedecektin vardır bunda da hayır senin bir bebeğin seninle onun için çokta üzülmemelisin demişti. Bana çok mantıklı gelmişti. Sen de çok üzülme canım sonuçta bir bebeğin halen seninle Rabbim ona hayırlı ömür versin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin.
Teşekkür ederim canım , hepimiz için inşallahAllah diğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Şuan yaptırmayı düşünmüyorum ama henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu. Buda mecburi bir şey değildi değil miŞeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gözünüz aydın olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kolaylıkla da kucağımıza almayı nasip etsinKizlar gunaydin, fetal dna sonucum temiz cikmis darisi hepinizin basina insallah
Yaaaa ilk cinsiyeti belli olan anneşimizsinizEvet erkekmis
Canım benimde ikiz doktorum 10.haftadan sonra istediğin zaman yaptırabilirsin demişti ben yaptırmayacağım amaArkadaşlar benim de ikiz gebelik fetal dna yaptıracağım ikiz olupta fetal dna yaptıran var mı kaçıncı haftada kan vermek mantıklı ben em az 12 diye duydum yarın 12. Haftaya giriyoruz
Çok iyi olmuş canım senin adına çok sevindimEvet canım öyle oluyormuş bilgilendirdim çünkü sağolsun tsh testlerini de takip ediyoruz dediler bundan sonra sağlık ocağında halletmeyi düşünüyorum o tarz testleri
Doktorunuz ikili üçlü tarama için söylemiş olabilir mi bunu? Bana ikili üçlü taramalar için bu şekilde olduğunu hatta bu nedenle fetal dna yaptırmamın daha garanti olacağını söylemişti doktorumBana doktor ikiz gebelikte hangi genin hangi bebeğe ait olduğunu tespit etmeleri anne kanından iki ayrı bebeğin genlerini ayrıştırmaları mümkün değil yaptırma dedi bana
Çok çok üzüldümİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Bugün başka bir doktora gitmiştim. O da aynı şeyi söyledi. İkiz gebelikte net sonuç veren ayrı keselerden alınan su ile amniyosentez olabilir ama fetal DNA’da hangi gen hangi bebeğe ait anlamazlar. Bir sonuç gelir ama hangi bebeğe ait olduğunu kestiremezsin dedi.Doktorunuz ikili üçlü tarama için söylemiş olabilir mi bunu? Bana ikili üçlü taramalar için bu şekilde olduğunu hatta bu nedenle fetal dna yaptırmamın daha garanti olacağını söylemişti doktorum
Allah diğer bebeğine ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, çok üzüldüm diğerini sana bağışlasın inşallahİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Gözün aydın canım darısı kolay bir doğuma inşallah, Allah bağışlasın sağlıkla gelsin prensinEvet erkekmis
Çok teşekkür ederim, bütün bebek bekleyenler sağlıkla bebeklerinin yüzünü görsün inşallahAllah diğer bebeğine ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, çok üzüldüm diğerini sana bağışlasın inşallah
Evett eşim kız istiyor bana da erkek gibi geliyorDeğişmezse erkek o zaman desene
Insallah canim benim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahGözünüz aydın olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kolaylıkla da kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah canim benim hepimize kolay dogum saglikla kucaga almak nasip etsin insallahGözün aydın canım darısı kolay bir doğuma inşallah, Allah bağışlasın sağlıkla gelsin prensin
Ozaman doğrudur canım bizler için kesin sonuç verecek amniyosentez ozamanBugün başka bir doktora gitmiştim. O da aynı şeyi söyledi. İkiz gebelikte net sonuç veren ayrı keselerden alınan su ile amniyosentez olabilir ama fetal DNA’da hangi gen hangi bebeğe ait anlamazlar. Bir sonuç gelir ama hangi bebeğe ait olduğunu kestiremezsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?