- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Siz kaç haftalıksınız sizin sonuçlar da mı 2 haftayı bulur çıkmasıBiz senle aynı gün vermişmişiz kanı canım bende bugün verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kaç haftalıksınız sizin sonuçlar da mı 2 haftayı bulur çıkmasıBiz senle aynı gün vermişmişiz kanı canım bende bugün verdim
11.haftadayız canım evet 2 hafta dedi bize deSiz kaç haftalıksınız sizin sonuçlar da mı 2 haftayı bulur çıkması
Sağlıkla büyüsün inşallah11.haftadayız canım evet 2 hafta dedi bize de
Yaaa ne güzel genelde anneler hissediyormuş deniliyor ya benimde içime doğan erkek bebegi ama bakalım ne olacak hayırlısı olsun grubun ilk cinsiyet ogreneni sen oldun heralde bide seninki değişmez sonuçta kromozomdan bakıldıEn bastan beri biliyodum ya hissediyodum hatta geven hafta ojemi bile bebe mavisi yaptirmistim
13.haftaya girdim daha bilmiyorum ben de yaYaaa ne güzel genelde anneler hissediyormuş deniliyor ya benimde içime doğan erkek bebegi ama bakalım ne olacak hayırlısı olsun grubun ilk cinsiyet ogreneni sen oldun heralde bide seninki değişmez sonuçta kromozomdan bakıldı
Göstermedi mi kendini minnoş13.haftaya girdim daha bilmiyorum ben de ya
Bana doktor ikiz gebelikte hangi genin hangi bebeğe ait olduğunu tespit etmeleri anne kanından iki ayrı bebeğin genlerini ayrıştırmaları mümkün değil yaptırma dedi banaArkadaşlar benim de ikiz gebelik fetal dna yaptıracağım ikiz olupta fetal dna yaptıran var mı kaçıncı haftada kan vermek mantıklı ben em az 12 diye duydum yarın 12. Haftaya giriyoruz
Bence icine dogan gercek oluyor ya, yok yok benimki her yerden tasdiklendi ama bariz belliydi 4 boyutlu ultrasondaYaaa ne güzel genelde anneler hissediyormuş deniliyor ya benimde içime doğan erkek bebegi ama bakalım ne olacak hayırlısı olsun grubun ilk cinsiyet ogreneni sen oldun heralde bide seninki değişmez sonuçta kromozomdan bakıldı
Seninde mi ikiz canım? Kaç haftalıksın peki sen ne yaptırmayı düşünüyorsun tarama testlerini miBana doktor ikiz gebelikte hangi genin hangi bebeğe ait olduğunu tespit etmeleri anne kanından iki ayrı bebeğin genlerini ayrıştırmaları mümkün değil yaptırma dedi bana
İkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.Seninde mi ikiz canım? Kaç haftalıksın peki sen ne yaptırmayı düşünüyorsun tarama testlerini mi
Yaaa gerçekten mi canım çok üzüldüm rabbim diğerini korusun..inşallah sağlıcakla al kucağınaİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Doktor daha çok küçük dedi ama hafif çıkıntı varmış galibaGöstermedi mi kendini minnoş
Çok üzüldüm canımm inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsınİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Ay çok üzüldüm doktora mı gitmiştin kontrole nasıl anladınız kaç haftalıktıİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Normalde randevum haftayaydı ama içime bir kuşku düştü. Gittim ben de.En başından beri küçüktü ve araları giderek açılıyordu. 8.haftada kalmış, gelişememiş kuzum. Normalde 10 hafta 2 günlük olması gerekiyorduAy çok üzüldüm doktora mı gitmiştin kontrole nasıl anladınız kaç haftalıktı
Çok üzüldüm canımm inşallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Amin, teşekkür ederim. Hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alalım inşallahYaaa gerçekten mi canım çok üzüldüm rabbim diğerini korusun..inşallah sağlıcakla al kucağına
Rabbim diğerini sana bağışlasın inşallah cnmİkizdi canım, az önce birinin kalbinin durduğunu öğrendim.
Aminnn inşallahRabbim diğerini sana bağışlasın inşallah cnm