- 31 Ekim 2022
- 182
- 191
- 33
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir haftaya çıkar dedi doktorBen bugün ikili test için kan verdim kızlar kaç günde çıkıyor bilen var mı? Bir de doktorum ila fetal DNA testini yaptır diyor ama ben ikili testin sonucuna göre karar vermek istiyorum şu an 12. haftadayım geç kalır mıyım sizce
İnşallah benim de bir haftaya çıkar hastanede sormayı unutmuşum heyecandan. İnternetten baktım iki üç hafta arası yazıyor gözüm korktu çok uzun diye gerçi mecbur beklicez artık başka yapacak işimiz yokBir haftaya çıkar dedi doktor
Ayy yaa çok güzel bir his bizede söyle öğrenir öğrenmezKızlar kontrolden çıktım şimdi cinsiyetlerimiz belli olmuş akşam eşimle kendi aramızda ufak bir kutlama yapıp öğreneceğiz şimdiden çok heyecanlıyım
Ay çok sevindim canım bize de yaz mutlaka benim de yarın kontrolüm var ama söyler mi bilmiyorum kaçıncı hafta senin bugünKızlar kontrolden çıktım şimdi cinsiyetlerimiz belli olmuş akşam eşimle kendi aramızda ufak bir kutlama yapıp öğreneceğiz şimdiden çok heyecanlıyım
Akşam öğrenince paylaşacağım hemen sizlerle darısı en kısa zamanda size olsun inşallahAyy yaa çok güzel bir his bizede söyle öğrenir öğrenmez
Öğrenince hemen yazacağım 15+1 im bugün gitmeden önce çikolata yedim tavsiye ederim birinin net gördü diğeri yine iki hafta sonra tekrar bi bakarım ama buda göründü dedi inşallah sizde yarın öğrenebilirsinizAy çok sevindim canım bize de yaz mutlaka benim de yarın kontrolüm var ama söyler mi bilmiyorum kaçıncı hafta senin bugün
Canım benim konuştuğum klinik bana isterseniz 12.-13. Haftalarda da yapabilirsiniz demişti. Bu arada ikili test için ultrason muayenesi uzun sürüyor mu bir tanıdığım 45 dk. Kadar sürdüğünü söyledi karnı açıkta kalmaktan akşam gaz sancısı çekip durmuş.Ben bugün ikili test için kan verdim kızlar kaç günde çıkıyor bilen var mı? Bir de doktorum ila fetal DNA testini yaptır diyor ama ben ikili testin sonucuna göre karar vermek istiyorum şu an 12. haftadayım geç kalır mıyım sizce
Canım hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim adına maşallah subhanallah nazar değmesin 4 Kasımda ben de gideceğim bana da çikolata yememi söylediler, ilkten anlayamadım ama sonradan anladım bebiş hareketlensin diye herhalde dedim. Daha önce bir ortamda da konuşulmuştu. İşin aslı çikolata mideme dokunuyor ve midemi bulandorıyor ve yerini ne keser diye düşünüyorumRabbimin izniyle her daim hayırlı, iyi, güzel haberler alalımAkşam öğrenince paylaşacağım hemen sizlerle darısı en kısa zamanda size olsun inşallah
Öğrenince hemen yazacağım 15+1 im bugün gitmeden önce çikolata yedim tavsiye ederim birinin net gördü diğeri yine iki hafta sonra tekrar bi bakarım ama buda göründü dedi inşallah sizde yarın öğrenebilirsiniz
Yok canım uzun sürmedi ya. Zaten bebek ilk uyuyordu boyunu falan ölçtü sonra ultrason cihazıyla biraz sallar gibi yaptı uyandırdı boynunu ve burun kemiğini ölçtü toplam 15 dk kadar ya durdum ya durmadım içerde. Hatta bebeğin hareketlerini görünce heyecandan soracağım hiç bi soruyu sormadan çıktımCanım benim konuştuğum klinik bana isterseniz 12.-13. Haftalarda da yapabilirsiniz demişti. Bu arada ikili test için ultrason muayenesi uzun sürüyor mu bir tanıdığım 45 dk. Kadar sürdüğünü söyledi karnı açıkta kalmaktan akşam gaz sancısı çekip durmuş.
Canım hayırlı, uğurlu olsun çok sevindim adına maşallah subhanallah nazar değmesin 4 Kasımda ben de gideceğim bana da çikolata yememi söylediler, ilkten anlayamadım ama sonradan anladım bebiş hareketlensin diye herhalde dedim. Daha önce bir ortamda da konuşulmuştu. İşin aslı çikolata mideme dokunuyor ve midemi bulandorıyor ve yerini ne keser diye düşünüyorumRabbimin izniyle her daim hayırlı, iyi, güzel haberler alalım
Ya maşallah darısı bizlerin başına. Kız erkek fark etmez diyoruz ama çok merak ediyorum ben deKızlar kontrolden çıktım şimdi cinsiyetlerimiz belli olmuş akşam eşimle kendi aramızda ufak bir kutlama yapıp öğreneceğiz şimdiden çok heyecanlıyım
Ya çok heyecanlı yerim onu annesi maşallah subhanallah oyy Rabbimin izniyle tekmelerini hissettiğimiz dönemleri de tez zamanda yaşarız, görürüz inşallahYok canım uzun sürmedi ya. Zaten bebek ilk uyuyordu boyunu falan ölçtü sonra ultrason cihazıyla biraz sallar gibi yaptı uyandırdı boynunu ve burun kemiğini ölçtü toplam 15 dk kadar ya durdum ya durmadım içerde. Hatta bebeğin hareketlerini görünce heyecandan soracağım hiç bi soruyu sormadan çıktım
Benim mide rahatsızlığım da olunca karnım bazen yedi aylık gibi oluyor canım acı badem yağı kullanıyorum banyodan sonraKızlar çatlak olmaması için ne zaman krem sürmeye başlamalıyız yani kaçıncı haftada ?
Ayy amin inşallah hepimiz bebeklerimizi hissettiğimiz günleri görelim sonra da sağlıkla kucaklarımıza alalım. Bazen vakit geçmiyor gibi geliyor banaYa çok heyecanlı yerim onu annesi maşallah subhanallah oyy Rabbimin izniyle tekmelerini hissettiğimiz dönemleri de tez zamanda yaşarız, görürüz inşallah
Öyle gerçekten insana vakit geçmiyor gibi geliyor ama çok şükür bir şekilde geçiyorAyy amin inşallah hepimiz bebeklerimizi hissettiğimiz günleri görelim sonra da sağlıkla kucaklarımıza alalım. Bazen vakit geçmiyor gibi geliyor bana
Benim de karnım çok büyüdü. Şuan 11 haftalık bebekler ama rahat 4-5 aylık duruyor. Kimi ikiz olduğu içindir diyor kimi de iç karnın dardır diyor. Doktoruma sordum bir şey kullanabilir miyim diye 4. Ayda konuşacağız dedi. Acı badem yağını doktoruna danıştın mı canım?Benim mide rahatsızlığım da olunca karnım bazen yedi aylık gibi oluyor canım acı badem yağı kullanıyorum banyodan sonra
Aslında danışmadım canım bir zararı olur mı acaba. Biraz internette araştırma yaptım bi kaç seferdir de kullanıyorumBenim de karnım çok büyüdü. Şuan 11 haftalık bebekler ama rahat 4-5 aylık duruyor. Kimi ikiz olduğu içindir diyor kimi de iç karnın dardır diyor. Doktoruma sordum bir şey kullanabilir miyim diye 4. Ayda konuşacağız dedi. Acı badem yağını doktoruna danıştın mı canım?
Çok şükür tabi canım dün sağlık ocağındaki doktor da artık en tehlikeli haftaları geride bıraktık rahatlayabilirsin dediÖyle gerçekten insana vakit geçmiyor gibi geliyor ama çok şükür bir şekilde geçiyor
Evet canım internette ki yorumlar güzel ama ne zaman başlanabileceği hakkında bir şey göremedim. Bir zararı yoktur herhalde ama yine de istersen bir dahaki doktor kontrolünde sorarsın.Aslında danışmadım canım bir zararı olur mı acaba. Biraz internette araştırma yaptım bi kaç seferdir de kullanıyorum