Bende bu hafta doz azaltmaya başladım bakalım hayırlısı 11 deyim bnde12.haftada kestim hatta keseli 2 gün bile olmamıştı kanama başladı. Normal gebeliklerde de oluyor mu acaba yoksa tüp bebek olduğu için mi böyle
Evet canm 9.7 çok absürt bir değer.Normalde 8 ve üzeri değeri direk kürtaja alıyorlarmış kalpten gidecektim görünce sabahı zor ettim şükür ki hataliymis.Çok geçmiş olsun, daha iyi olmana tahlilin normal çıkmasına sevindim..bazan makinelerin de kafası karışıyor
Canım ben de 10+1 deyim şuan doktorum 3 gün önce ilaçlarımı kesti ilacı kestigim günün ertesi günü hemen açık kahverengi akıntı gelmeye başladı.ilaci kesince progesteron düşüklüğü oluyor sanırım ondan oldu. Büyük ihtimal senin de ondan olmustur diye düşünüyorum. 10. Haftadan sonra kalp atışı varsa hiçbir kanamayı değerlendirmeye almiyolarmis doktorum öyle söyledi kanama olup olmaması artık önemi yok dedi bana.Kendi doktoruma gittim kızlar bebeğin kalp atışını dinledik iyi görünüyor dedi ilaçları kesmiştim bu hafta muhtemelen o yüzden olmuş şimdi tekrar fitil ve iğneye başlayacağım bebeğim iyi olsun yeter kikan sulandırıcıyı da kesti üç gün. Umarım en kısa zamanda biter bu kanama şu an rengi kahveye döndü ama devam ediyor hareket ettikçe
Öyle mi gerçekten bu içimi rahatlattı şu an biz iki gün sonra 13 hafta olcaz. Benimki de öyle dedi progesteron düşüklüğü olabilirmiş senin geçti mi akıntın kendi kendineCanım ben de 10+1 deyim şuan doktorum 3 gün önce ilaçlarımı kesti ilacı kestigim günün ertesi günü hemen açık kahverengi akıntı gelmeye başladı.ilaci kesince progesteron düşüklüğü oluyor sanırım ondan oldu. Büyük ihtimal senin de ondan olmustur diye düşünüyorum. 10. Haftadan sonra kalp atışı varsa hiçbir kanamayı değerlendirmeye almiyolarmis doktorum öyle söyledi kanama olup olmaması artık önemi yok dedi bana.
Bende şu an kanama alanı görmedi ama neden bu kadar kan geldi anlayamadımCanım inşallah bebeğin etkilenmeden atlatacaksın bu durumubenim birkaç saatte 2 ped dolmuştu ve bebeğimin 3 katı büyüklüğünde kanama alanı oluşmuştu..halâ geçmedi kanama alanı yatıyorum ve Allaha şükür bebeğim iyi..inşallah bebeklerimiz etkilenmeden kucağımıza alırız sağ salim
Canım progesteronu ölçtüler mi? Çok geçmiş olsunBende şu an kanama alanı görmedi ama neden bu kadar kan geldi anlayamadım
Yok canım geçmedi günde 1 2 sefer geliyor. Yapacak bir şey yok bunyemizin alışmasını bekleyeceğiz daha fazla ilaç kullanmayız artık 1 2 haftaya düzene girer diye düşünüyorum. Tabiki Allah bilir çok büyük haftalarda düşük yapanlar da var ama 10. haftayı atlattıktan sonra düşük riski artık çok çok çok azalıyor bunu düşünüp rahatlat kendini. Biliyorum çok zor benim de daha önce bir kaybım var her muayeneye giderken elim ayağım titriyor acaba yaşıyor mu iyi mi diye ama bu şekilde 9 ay geçmez pozitif olmamız lazım iyi düşünmelim ki iyi olsunÖyle mi gerçekten bu içimi rahatlattı şu an biz iki gün sonra 13 hafta olcaz. Benimki de öyle dedi progesteron düşüklüğü olabilirmiş senin geçti mi akıntın kendi kendine
Cnm cok geçmiş olsun inşallah iyisindir bebeklerinde sendeKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsınyarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Hayır ölçülmedi hiç ikili tarama için kan aldılar sadeceCanım progesteronu ölçtüler mi? Çok geçmiş olsun
İyi olmaya çalışıyorum çok şükür bebiş iyi görünüyorduCnm
Cnm cok geçmiş olsun inşallah iyisindir bebeklerinde sende
Allah bebişlerimizi bize bağışlasınYok canım geçmedi günde 1 2 sefer geliyor. Yapacak bir şey yok bunyemizin alışmasını bekleyeceğiz daha fazla ilaç kullanmayız artık 1 2 haftaya düzene girer diye düşünüyorum. Tabiki Allah bilir çok büyük haftalarda düşük yapanlar da var ama 10. haftayı atlattıktan sonra düşük riski artık çok çok çok azalıyor bunu düşünüp rahatlat kendini. Biliyorum çok zor benim de daha önce bir kaybım var her muayeneye giderken elim ayağım titriyor acaba yaşıyor mu iyi mi diye ama bu şekilde 9 ay geçmez pozitif olmamız lazım iyi düşünmelim ki iyi olsun
Amin inşallahCanım inşallah bebeğin etkilenmeden atlatacaksın bu durumubenim birkaç saatte 2 ped dolmuştu ve bebeğimin 3 katı büyüklüğünde kanama alanı oluşmuştu..halâ geçmedi kanama alanı yatıyorum ve Allaha şükür bebeğim iyi..inşallah bebeklerimiz etkilenmeden kucağımıza alırız sağ salim
Canım çok geçmiş olsun Rabbimin izniyle bebişte sende daha iyi olacaksınızKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsınyarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Benim aklımı aldı korkudan Allahım kimseye yaşatmasınCanım çok geçmiş olsun Rabbimin izniyle bebişte sende daha iyi olacaksınızküçük bir ekşın yaşamışsınız, küçük bir şey deyip geçmek gerek, yoksa biz kafamızda büyütüyoruz malum bir şeylere zor sahip olunca Rabbim daha da iyi eylesin hayır konuşalım, hayra yoralım güzel şeyler olsun herkese dua ediyorum ama ismen 7-8 arkadaşa daha da çok dua ediyorum özellikle kanamaları olan arkadaşlara, ismin ne canım ismen seni de anayım, rahatsız olursan özelden de yazabilirsin
Geçmiş olsun canım bi daha olmaz inşallah içini refah tut ve hemen güzel düşün ki bebiş etkilenmesin. ben de 12 olacağım ama doktorum henüz ilaçları kullanmamamla ilgili bişey söylemedi.Benim aklımı aldı korkudan Allahım kimseye yaşatmasınismim sevda allah razı olsun
Amin amin Rabbim cümlemizden razı olsunBenim aklımı aldı korkudan Allahım kimseye yaşatmasınismim sevda allah razı olsun
Abimin eşinin de bu haftalarda öğrendiğini hatırlıyorum, doktor tahminde bulunmuştu ve doğru da çıkmıştı. Rabbim vücudu, uzuvları, aklı tam, eksiksiz, hayırlı, iyi, güzel, sağlıklı, sıhhatli doğup, büyüyebilmelerini nasip eylesinKızlar 11. Haftamda kız kardeşimle doktora gitmiştik cinsiyetini sordu kardeşim ki normalde ben hiç merak etmiyorum öncelik sağlıklı sıhhatli bebeğimizin olması kız erkek farketmiyor. Doktor bi tahminde bulunayım dedi. Sizde cinsiyeti öğrendiniz mi
Ben henüz kontrole gitmedim ne tahminde bulundu doktorunuzKızlar 11. Haftamda kız kardeşimle doktora gitmiştik cinsiyetini sordu kardeşim ki normalde ben hiç merak etmiyorum öncelik sağlıklı sıhhatli bebeğimizin olması kız erkek farketmiyor. Doktor bi tahminde bulunayım dedi. Sizde cinsiyeti öğrendiniz mi
Benimki 11.hafta doz düşürdü 12.haftada kesti ama şimdi yine başladımGeçmiş olsun canım bi daha olmaz inşallah içini refah tut ve hemen güzel düşün ki bebiş etkilenmesin. ben de 12 olacağım ama doktorum henüz ilaçları kullanmamamla ilgili bişey söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?