- 13 Aralık 2015
- 914
- 770
- 103
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ın izniyle birsey olmaz bebeğinize Allah yardımcınız olsunKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Canım 3 4 gündür giremiyorum şimdi gördüm ksbkma felaket grip oldum ancak kendime geldim daha. Evet yeniden tahlil yaptirdim normal çıktı. Devlette yaptirdigim hataliymis nereye guvencegimi şaşırdım artık yaBir de canım çok kötü çiğköfte
Tahlil yaptın mı canım ne çıktı sonuç
İnşallah bebeğin seninle kalır canım Ne yaptın şuan nasılsınKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Canım nasılsın ? Geçti mi kanamanKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Canım nasıl oldun? Progestanı bırakmış mıydın ki sen neden kanama olduKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Canım nasıl oldun? Progestanı bırakmış mıydın ki sen neden kanama oldu
Canım nasılsın ? Geçti mi kanaman
Kendi doktoruma gittim kızlar bebeğin kalp atışını dinledik iyi görünüyor dedi ilaçları kesmiştim bu hafta muhtemelen o yüzden olmuş şimdi tekrar fitil ve iğneye başlayacağım bebeğim iyi olsun yeter ki kan sulandırıcıyı da kesti üç gün. Umarım en kısa zamanda biter bu kanama şu an rengi kahveye döndü ama devam ediyor hareket ettikçeİnşallah bebeğin seninle kalır canım Ne yaptın şuan nasılsın
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah.. Mümkün olduğunca iyi ve olumlu düşünün gerçekten o enerjiyi bebekler alıyorlar ilaçları da almaya başlamışsınız Allahın izniyle sizinle kalacak bebeğiniz dualarımız sizinleKendi doktoruma gittim kızlar bebeğin kalp atışını dinledik iyi görünüyor dedi ilaçları kesmiştim bu hafta muhtemelen o yüzden olmuş şimdi tekrar fitil ve iğneye başlayacağım bebeğim iyi olsun yeter ki kan sulandırıcıyı da kesti üç gün. Umarım en kısa zamanda biter bu kanama şu an rengi kahveye döndü ama devam ediyor hareket ettikçe
Kaçıncı hafta da kesmiştiniz ilaçlarıKendi doktoruma gittim kızlar bebeğin kalp atışını dinledik iyi görünüyor dedi ilaçları kesmiştim bu hafta muhtemelen o yüzden olmuş şimdi tekrar fitil ve iğneye başlayacağım bebeğim iyi olsun yeter ki kan sulandırıcıyı da kesti üç gün. Umarım en kısa zamanda biter bu kanama şu an rengi kahveye döndü ama devam ediyor hareket ettikçe
12.haftada kestim hatta keseli 2 gün bile olmamıştı kanama başladı. Normal gebeliklerde de oluyor mu acaba yoksa tüp bebek olduğu için mi böyleKaçıncı hafta da kesmiştiniz ilaçları
İnşallah ilaçlarla düzelecek. Yatmaya dikkat edin, siz iyi olun morellniz yüksek olsun
Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın perişan oldum dünden beri ağlamaktan ama bebeğim için iyi olmaya çalışcamÇok çok geçmiş olsun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah.. Mümkün olduğunca iyi ve olumlu düşünün gerçekten o enerjiyi bebekler alıyorlar ilaçları da almaya başlamışsınız Allahın izniyle sizinle kalacak bebeğiniz dualarımız sizinle
Gecmis olsun.bende haftaya igneyi kesicem 10 haftalikken korkuyorum bisey olur diyeAllah hepimizin yavrularını bize bağışlasın perişan oldum dünden beri ağlamaktan ama bebeğim için iyi olmaya çalışcam
Bende öyle düşündüm sürekli başıma geldiGecmis olsun.bende haftaya igneyi kesicem 10 haftalikken korkuyorum bisey olur diye
Hangi ilaçları bıraktınız acaba?Bende öyle düşündüm sürekli başıma geldi
Duphaston progestan prolutex hepsini bırakmıştımHangi ilaçları bıraktınız acaba?
Ben de bırakacağım da hepsini bırakmaktan korkuyorumDuphaston progestan prolutex hepsini bırakmıştım
Doz azaltarak bırakmama rağmen böyle olduBen de bırakacağım da hepsini bırakmaktan korkuyorum
Çok geçmiş olsun, daha iyi olmana tahlilin normal çıkmasına sevindim..bazan makinelerin de kafası karışıyorCanım 3 4 gündür giremiyorum şimdi gördüm ksbkma felaket grip oldum ancak kendime geldim daha. Evet yeniden tahlil yaptirdim normal çıktı. Devlette yaptirdigim hataliymis nereye guvencegimi şaşırdım artık ya
Canım inşallah bebeğin etkilenmeden atlatacaksın bu durumu benim birkaç saatte 2 ped dolmuştu ve bebeğimin 3 katı büyüklüğünde kanama alanı oluşmuştu..halâ geçmedi kanama alanı yatıyorum ve Allaha şükür bebeğim iyi..inşallah bebeklerimiz etkilenmeden kucağımıza alırız sağ salimKızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Benim kızkardeşim normal gebelikti ama kanaması vardı..16 haftaya kadar kanaması devam etti ve ilaç kullandı..Yani olabiliyor normal gebeliklerde de12.haftada kestim hatta keseli 2 gün bile olmamıştı kanama başladı. Normal gebeliklerde de oluyor mu acaba yoksa tüp bebek olduğu için mi böyle