2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bir de canım çok kötü çiğköfte

Tahlil yaptın mı canım ne çıktı sonuç
Canım 3 4 gündür giremiyorum şimdi gördüm ksbkma felaket grip oldum ancak kendime geldim daha. Evet yeniden tahlil yaptirdim normal çıktı. Devlette yaptirdigim hataliymis nereye guvencegimi şaşırdım artık ya

Canım nasıl oldun? Progestanı bırakmış mıydın ki sen neden kanama oldu
Canım nasılsın ? Geçti mi kanaman
İnşallah bebeğin seninle kalır canım Ne yaptın şuan nasılsın
Kendi doktoruma gittim kızlar bebeğin kalp atışını dinledik iyi görünüyor dedi ilaçları kesmiştim bu hafta muhtemelen o yüzden olmuş şimdi tekrar fitil ve iğneye başlayacağım bebeğim iyi olsun yeter ki kan sulandırıcıyı da kesti üç gün. Umarım en kısa zamanda biter bu kanama şu an rengi kahveye döndü ama devam ediyor hareket ettikçe

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah.. Mümkün olduğunca iyi ve olumlu düşünün gerçekten o enerjiyi bebekler alıyorlar ilaçları da almaya başlamışsınız Allahın izniyle sizinle kalacak bebeğiniz dualarımız sizinle

Kaçıncı hafta da kesmiştiniz ilaçları
İnşallah ilaçlarla düzelecek. Yatmaya dikkat edin, siz iyi olun morellniz yüksek olsun

Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın perişan oldum dünden beri ağlamaktan ama bebeğim için iyi olmaya çalışcam

Canım 3 4 gündür giremiyorum şimdi gördüm ksbkma felaket grip oldum ancak kendime geldim daha. Evet yeniden tahlil yaptirdim normal çıktı. Devlette yaptirdigim hataliymis nereye guvencegimi şaşırdım artık ya
Çok geçmiş olsun, daha iyi olmana tahlilin normal çıkmasına sevindim..bazan makinelerin de kafası karışıyor

Kızlar 12+5 im 2 saat önce kanamam başladı acile gittim iğne vurdular nolur dua edin bebeğim benle kalsın yarım ped dolusu adet kanaması gibi kan geldi çok korkuyorum
Canım inşallah bebeğin etkilenmeden atlatacaksın bu durumu benim birkaç saatte 2 ped dolmuştu ve bebeğimin 3 katı büyüklüğünde kanama alanı oluşmuştu..halâ geçmedi kanama alanı yatıyorum ve Allaha şükür bebeğim iyi..inşallah bebeklerimiz etkilenmeden kucağımıza alırız sağ salim

12.haftada kestim hatta keseli 2 gün bile olmamıştı kanama başladı. Normal gebeliklerde de oluyor mu acaba yoksa tüp bebek olduğu için mi böyle
Benim kızkardeşim normal gebelikti ama kanaması vardı..16 haftaya kadar kanaması devam etti ve ilaç kullandı..Yani olabiliyor normal gebeliklerde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…