Canım merhaba inşallah yolun kolaylıklarla ilerlerKızlam selam, ben 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki hiç tutmadı, ikincisi tuttu fakat 9 haftalıkken kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum genetiğe gönderildi kromozom sorunu çıktı. Diğer kalan dondurlmuş embriyolarımada doktorum genetiğe göndermenin sağlıklı olmayacağını çözdürüp tekrar dondurulması doğru olmaz dedi ve yine 3 transferimdemde tuttu ama hiç kalp atışı alamadık yine genetiğe gitti bu sefer sorun olmadığı ama neden kalp arışı alamadıkları bilmediklerini söylediler. Şimdi 3 olumsuz sonuçtan sonra başka doktor arayışına girdik ve şişli memoriala görüştük. Kafam çok karıştı çünkü semra hoca transfer sonrası eski kullandığın hiç bir ilacı kullandırmayacağım dedi. Kan sulandırıcı, östrojen ilaçlarını sadece bir fitil vereceğim dedi. Tabi ben şokkkkk. O kullandığım ilaçlar neydi. Yani bir torba iğne hap. Kafam çok karıştı. Ne olur bilen yaşayan biri beni aydınlatabilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var. O kadar kayıptan sonra çok doğru ilerlemek istiyorum. Ha bide İntralipid serum alıyordum. Transfer günü ve sonrasında hafta 1 taki 9. Haftaya kadar. Onada gerek yok dendi. Lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilir mi?
Evet canim gecen hafta duymustum cok sükür bugün tekrar kontrolum vardiKubii38 canım sen bebeğinin kalp atışını duydun mu?
Meraba canim benimde 6.ci denemem.Kızlam selam, ben 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki hiç tutmadı, ikincisi tuttu fakat 9 haftalıkken kalp atışı alamadık ve kürtaj oldum genetiğe gönderildi kromozom sorunu çıktı. Diğer kalan dondurlmuş embriyolarımada doktorum genetiğe göndermenin sağlıklı olmayacağını çözdürüp tekrar dondurulması doğru olmaz dedi ve yine 3 transferimdemde tuttu ama hiç kalp atışı alamadık yine genetiğe gitti bu sefer sorun olmadığı ama neden kalp arışı alamadıkları bilmediklerini söylediler. Şimdi 3 olumsuz sonuçtan sonra başka doktor arayışına girdik ve şişli memoriala görüştük. Kafam çok karıştı çünkü semra hoca transfer sonrası eski kullandığın hiç bir ilacı kullandırmayacağım dedi. Kan sulandırıcı, östrojen ilaçlarını sadece bir fitil vereceğim dedi. Tabi ben şokkkkk. O kullandığım ilaçlar neydi. Yani bir torba iğne hap. Kafam çok karıştı. Ne olur bilen yaşayan biri beni aydınlatabilir mi? Gerçekten çok ihtiyacım var. O kadar kayıptan sonra çok doğru ilerlemek istiyorum. Ha bide İntralipid serum alıyordum. Transfer günü ve sonrasında hafta 1 taki 9. Haftaya kadar. Onada gerek yok dendi. Lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilir mi?
Bugünmüydü canim beta? 10.ncu gününmüydü?Maalesef negatif canım1 senem boşa gitti onca emek onca çaba onca para. Bir daha Kayseri Acıbadem mi adını bile duymak istemiyorum ve kimseye de önermiyorum.
Kesinlikle tavsiye ediyorum cok iyi bi doktor , Memorial Doktor Semih beyCok üzüldümgel seninle memorial semih hocaya gidelim .tabi tekrar deneyeceksen.
Yok ya yazmadi ben de merak ettim ama yazmadigi icin heralde kotu dusundumKızlar dün kalp atışı için sıra bekleyen vardı ne oldu ? Merak ettim yazdı mı
Bende öyle düşündümYok ya yazmadi ben de merak ettim ama yazmadigi icin heralde kotu dusundum
Yaaa çok sevindim. Maşallah bebişeEvet canim gecen hafta duymustum cok sükür bugün tekrar kontrolum vardi
7+2 olmusuz. Normalde 7 haftalik ama 2 gün önden gidiyormus guzum
Tm cnm bende öncekine göre sordumda benim farkli cikmistida ondan dolayi merak ettim.Bizim önceki hesapla uyumlu çıktı 7+5 teyiz önceden de transfer ya da adeti baz almamışlardı artık alet ne ölçerse ya ds kendileri mi tahminde bulunuyo bilmiyorum canım çok önemsemiyorum ben sayıyı kese bebek kalp atışı güzel olsun da hesapta artık doktorlara kalsın
Tesekkur ederim aminÇok şükür canım inşallah bu sefer olur ve bebeğini kucağına alırsın
Ben hamileyim 7+2
Ben gecen hafta cuma günü duymustum canim , alttan bakilinca duyuluyorYaaa çok sevindim. Maşallah bebişe
Ben 2 hafta önce kese için gitmiştim. Cuma günüde kalp atışı için randevum var ama dayanamıyorum yarın gitsem mi acaba sende baya erken duymuşsun kalp atışını bende istiyorum
Ben Kayseri Memorial Doktor Semih Zeki Uludag dayim canim Kayseride olan herkeze Kesinlikle Tavsiye ediyorum cok ilgileniyor ve en önemlisi seni anliyor dinliyorözür dilerim karıştırdım, sağlıcakla insallah
Benim 41 çıkmıştı 9.gün, 11.gün 95 çıkmıştıGünaydın hanımlar.transferimim 9. Günü ve dayanamayıp gittim test verdim .9. Gün beta:46,73 .Deneyimli arkadaşlardan ricam bu değer 9. Gün için iyimidir bir yorumlarsanız sevinirim.gebelik var heralde dimi ?
Ben genetiğe yollamadim cnm tuttu çok şükür inşallahta benimledirpozitif olan arkadaslar herkesin pgtli embriyosu mu tuttu? Benim gibi pgtsiz tutan var mi aranizda?
Degerlerimiz bile nerden baksan ayni cikmis canim seninle herseyimiz ayniBenim 41 çıkmıştı 9.gün, 11.gün 95 çıkmıştıdeğerin gayet iyi canım..11.günde tekrar verirsin katlanması önemli..inşallah sağlıcakla ilerler
Benimde pgtsiz çok şükür 8+1 olduk bugünpozitif olan arkadaslar herkesin pgtli embriyosu mu tuttu? Benim gibi pgtsiz tutan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?