Ay bir sey diyim mi dunyadaki hic bir sehir antalyanin yerini tutmaz da iste basa gelen cekiliyor diyelim hahshshsAnladım canım Gebze’de güzel tabi bi Antalya olamaz ama
6+5 canim cok sükürİnşallah İnşallah cnm ya senin ne kadarlık oldu
Demi bence de Atamızın da dediği gibiAy bir sey diyim mi dunyadaki hic bir sehir antalyanin yerini tutmaz da iste basa gelen cekiliyor diyelim hahshshs
O zaman ölçü tutmaz hiç endişelenmeÇok kısa dinletti bugünde zaten daha belirgindi kalbi
Gercekten oyle antalyadan sonra insan baska sehirde yasamakta cok zorlaniyor. Izmirde de yasayamadim gebzede de cok zorlaniyorum vallaDemi bence de Atamızın da dediği gibi
Buralara dönme ihtimaliniz yok mu canımGercekten oyle antalyadan sonra insan baska sehirde yasamakta cok zorlaniyor. Izmirde de yasayamadim gebzede de cok zorlaniyorum valla
Dış gebelik sonrası gebelik için 6 ay beklemek gerek diyordu doktorum ama yumurta toplanabilir mi daha erkenden sormak lazımArkadaşlar bişey sormak istiyorum sanırım benimki dış gebelik ve doktor kesenin yerini görmeden tedavi etmeyecek bu süreç te benim bir sonraki tedavi planımı erteliyor kaygılanıyorum açıkçası ben bunu sonlandırdıktan sonra ne kadar beklemem gerekicek? Mesela 3 ay yumurtayı hazırlamak istiyorum 6 ay artı 3 ay gibi bir süre mi vermem gerekiyor kendime bir fikriniz var mı
Ben de tam 6 yım..aramızda 5 gün var6+5 canim cok sükür
Sen denk gelince yine başka bir eczaneye sor canım bence sırf ücretli satmak için öyle dediler belli ki atıp etmişler yaniNe bileyim ben de anlamadım..bugün rapor yazdırdım gittim eczaneye dedim alın size rapor
Canım bende Antalyadayım herkes vitale öneriyor. Tüp bebek takibi de iyiymiş bende orada devam etmeyi düşünüyorumYok canım değilim antalyadaım ben
Ay masallah saglikli bi sekilde kucagimiza almakta nasip olsun insallah canimmBen de tam 6 yım..aramızda 5 gün var
Sizin son adet tarihiniz neydi acaba? Benim transfer 30 Ağustos, son adet 6 Ağustos 6+6 olarak hesapladılarAy masallah saglikli bi sekilde kucagimiza almakta nasip olsun insallah canimm
Canım vitaleyi biliyorum çok kalabalık bi yer. Çok kişi tercih ettiği için. Ben biraz sakinlik seviyorum bi de kalabalık olunca ilgi de az oluyor.Canım bende Antalyadayım herkes vitale öneriyor. Tüp bebek takibi de iyiymiş bende orada devam etmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam kendi mi hazır hissedersem 6 ayın son 3 ayında hazırlanırdım tedaviye. Ama tabi ki doktor ile konuşup karar vermek en doğrusuArkadaşlar bişey sormak istiyorum sanırım benimki dış gebelik ve doktor kesenin yerini görmeden tedavi etmeyecek bu süreç te benim bir sonraki tedavi planımı erteliyor kaygılanıyorum açıkçası ben bunu sonlandırdıktan sonra ne kadar beklemem gerekicek? Mesela 3 ay yumurtayı hazırlamak istiyorum 6 ay artı 3 ay gibi bir süre mi vermem gerekiyor kendime bir fikriniz var mı
Ne yazik ki simdilik oyle bir planimiz yok isten oturu anca ben arada gelip kaliyorum 15 gun falanBuralara dönme ihtimaliniz yok mu canım
Olsun canım gelip gidiyorsun ona şükürNe yazik ki simdilik oyle bir planimiz yok isten oturu anca ben arada gelip kaliyorum 15 gun falan
7 agustos canim son adet tarihim. 24 agustos da transfer tarihimdi, haftasiyla uyumlu denildiyse hic rakamlara takilma canim yaaSizin son adet tarihiniz neydi acaba? Benim transfer 30 Ağustos, son adet 6 Ağustos 6+6 olarak hesapladılarsizin transfer daha da önceydi diye hatırlıyorum. Ay bu hesaplamalar çok kafa karıştırıcı
Haftayla hiç alakaları yok7 agustos canim son adet tarihim. 24 agustos da transfer tarihimdi, haftasiyla uyumlu denildiyse hic rakamlara takilma canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?