Anladım canım bana da haftaya git dedi bende haftaya 7+6 yada 7+7 olacağım doktor bulmam lazımBen bu haftasonu ilk kez gidecegim.tup bebek doktorum 11. Hafta basinda tam olarak gecirsin ama simdiden seni tanisin bi git tanis icine sinen doktor olursa da devam edersin dedi. 8+0 ya da 8+1 de gitmis olacagim
Ben tüp bebek doktoruma gitmiyorum zaten tedavi olduğum merkez İstanbul'da ben İstanbul'da yaşamıyorum yaşadığım şehirde gidiyorum kontrollereCanım makine eski demek ki biz şimdi tüp bebek merkezinde en iyi makinelerle bakılıyoruz. Kalp sesi de varmış takma bence. Sen yeni doktora gidecek misin ?
En azindan bi gidip gorus icine sinen olursa devam edersin ben gormeden yapamadigim icin her hfta doktora gitmek istiyorum bir hafta tup bebege bir hafta oraya giderim diye dusundum vallaAnladım canım bana da haftaya git dedi bende haftaya 7+6 yada 7+7 olacağım doktor bulmam lazım
Tamam da demek istediğim devlet hastanesinden her türlü daha iyidir makineleri sen canını sıkma canımBen tüp bebek doktoruma gitmiyorum zaten tedavi olduğum merkez İstanbul'da ben İstanbul'da yaşamıyorum yaşadığım şehirde gidiyorum kontrollere
Var gibi bende görüyorum gölgeliği. Hemen çıktı mı çizgi? Çok beklesiyse kuruma çizgisi olabilir. Kaçıncı günü transferinKızlar ben mi görmek istiyorum yoksa gölge giib bişey var mı
Eki Görüntüle 3482884
Ben artık tüp bebeğe gidemem doktor burayla işiniz bitti dedi bende görüşmeye gideceğim işte araştırıyorumEn azindan bi gidip gorus icine sinen olursa devam edersin ben gormeden yapamadigim icin her hfta doktora gitmek istiyorum bir hafta tup bebege bir hafta oraya giderim diye dusundum valla
Bende onu söyledim yukarda canım geçen haftaki gittiğim hastanenin cihazı güzeldi bugün gittiğim eskiydi. Hatta ben de görebilir miyim ekrandan dedim ben zor görüyorum sana nasıl göstereyim dedi. Allah'tan bi kaç saniye kalbini dinledimde içim rahatladi bir nebzeTamam da demek istediğim devlet hastanesinden her türlü daha iyidir makineleri sen canını sıkma canım
Cok erken birakmis ilaclara devam ediyo musun?Ben artık tüp bebeğe gidemem doktor burayla işiniz bitti dedi bende görüşmeye gideceğim işte araştırıyorum
Transfer değil canım pcosluyum evet hemen gördüm ama emin olamadımVar gibi bende görüyorum gölgeliği. Hemen çıktı mı çizgi? Çok beklesiyse kuruma çizgisi olabilir. Kaçıncı günü transferin
Tamam canım kusura bakma ben anlamadım o zaman yani bende sen stres yapma diye aynı şeyi demiş oldumBende onu söyledim yukarda canım geçen haftaki gittiğim hastanenin cihazı güzeldi bugün gittiğim eskiydi. Hatta ben de görebilir miyim ekrandan dedim ben zor görüyorum sana nasıl göstereyim dedi. Allah'tan bi kaç saniye kalbini dinledimde içim rahatladi bir nebze
Tabi canım ediyorum ama ben zaten doğal transfer oldum aşırı ilacım yok kan sulandırıcı progesteron falan varCok erken birakmis ilaclara devam ediyo musun?
Aa belki bu degistirmis olabilir tabii. Gebze ya da istanbuldaysan bir iki doktor onerebilirim ilgini cekerseTabi canım ediyorum ama ben zaten doğal transfer oldum aşırı ilacım yok kan sulandırıcı progesteron falan var
Olsun canım önemli değil hepimiz birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz sonuçtaTamam canım kusura bakma ben anlamadım o zaman yani bende sen stres yapma diye aynı şeyi demiş oldum
Yok canım değilim antalyadaım benAa belki bu degistirmis olabilir tabii. Gebze ya da istanbuldaysan bir iki doktor onerebilirim ilgini cekerse
Kalp varsa gerisi makinenin teferruatıdırOlsun canım önemli değil hepimiz birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz sonuçta
Vardı canım vardı çok şükür bebitonunKalp varsa gerisi makinenin teferruatıdır
Aa memleketim ama hic orda doktora gitmedim. Kolayliklar diliyorum sana canim insallah tez zamanda kendine uygun bi doktor bulursunYok canım değilim antalyadaım ben
Benim 17 saat dersim var iki günüm boş ,bir günüm de yarım gün,2 gün biraz zorluyor diğer günler rahatım,ben bol bol su içiyorum her tenefus lavabodayimNapıyosunuz gebe öğretmenlerzorluyor mu okul merak ettim.Yarın da benimki başlıyor.Sabahtan akşama kadar.Bol su içiliyor mu çalışırken
Aa Antalyalı mısınAa memleketim ama hic orda doktora gitmedim. Kolayliklar diliyorum sana canim insallah tez zamanda kendine uygun bi doktor bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?