Hayirli olsun canım.inan çok sevindim.saglikli bir şekilde ilerleyip kucağında almayı nasip etsin Allahim.kac çıktı sonucun 10.gunmuydu bugünMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
İşte bu yaaaMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinİlk gün insan
hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :)
Benimde 4.denemem canım (bi tedavimde yumurtalar asenkron olunca iptal edildi) şuan transfer hazirligindayim. Sen başladın mi tedaviye azosperm sebebiniz nedirÇok şükür canım var olmasına çok sevindim. Benim 3.denemem olacak Rabbim bizlere de nasip etsin
Aminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinH
Hayirli olsun canım.inan çok sevindim.saglikli bir şekilde ilerleyip kucağında almayı nasip etsin Allahim.kac çıktı sonucun 10.gunmuydu bugün
Aminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canm devamını getirsin Rabbim
Aminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinMerhaba hayırlı olsun kaç çıktı acaba sonucunuz
Modunu düşürme arkadaşım. Hayırlı sonuçların olsun. Umut her zaman iyidirİlk deneme bütün testler negatif
Bende transfer hazırlığındayım canım azosperm sebebimiz tam net değil ama eşimin hormonları yüksek. Doktor küçükken ateşli rahatsızlık geçirmiş olabilirsin dedi. Sizin sebebi neydi ?Benimde 4.denemem canım (bi tedavimde yumurtalar asenkron olunca iptal edildi) şuan transfer hazirligindayim. Sen başladın mi tedaviye azosperm sebebiniz nedir
,İşte bu yaaa
moralsizlikten yerlerdeyiz bugün ekipçe
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşım. Bizim gibi test günü bekleyen arkadaşlarıma da moral olsun inşallah
Benim eşimin sperm taşıyan kanalları doğuştan gelişmemiş. Kistik fibrozis taşıyıcısı. Genetikli tüp Bebek denedik bu tedavide bizde canımBende transfer hazırlığındayım canım azosperm sebebimiz tam net değil ama eşimin hormonları yüksek. Doktor küçükken ateşli rahatsızlık geçirmiş olabilirsin dedi. Sizin sebebi neydi ?
Bende oyleyim kalkıp yatıyorum devamlıBugün 6. Günüm canm 5 gündür yatıyordum hep bugün biraz ev topladm kıyafet katladım yemek yaptm geri yattm
Öncelikle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin,Aminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Çok şükür canım Rabbim bizlere güzel sonları görmeyi nasip etsin inşallahAminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinbugün 10. Gunumdu 339 çıktı elhamdülillah
Sağlıklı embriyolar oluşmuştu başka topikten hatırladım canım çok şükürBenim eşimin sperm taşıyan kanalları doğuştan gelişmemiş. Kistik fibrozis taşıyıcısı. Genetikli tüp Bebek denedik bu tedavide bizde canım
Aminn . Belirtiniz var mıydı 10 gününüz nasıl geçtiAminnn teşekkür ederim. Allahim isteyen herkese de bana da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin339 çıktı elhamdülillah
Evet çok şükür sağlıklı dönen oldu canımSağlıklı embriyolar oluşmuştu başka topikten hatırladım canım çok şükürRabbim bize bu sefer nasip etsin
Belli değil canım doğal olacağı için. Senin belli mi canımEvet çok şükür sağlıklı dönen oldu canıminşallah nasip olur bu kez yüzümüz güler transfer tarihin belli mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?