hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba hayırlı olsun kaç çıktı acaba sonucunuzMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
İlk deneme bütün testler negatifArkadaşım neden öyle diyorsun. Senin kaçıncı denemen?
Cikmadimi sonuç canmİlk deneme bütün testler negatif
Herhalde sağlık ocağı biraz geç dusuruyo sistemeCikmadimi sonuç canm
Yok ya akşama ancak dedilerCikmadimi sonuç canm
Demekki zamanımız değilmiş dahapatır patır dökülüyoruz valla herkes negatif kafam bozuldu
Evet 4 5 gbi anca öğrenirsin gbiYok ya akşama ancak dediler
İnşallaj ya böyle beklemekte yoruyor insanı artık bi sonuca erişmek istiyorDemekki zamanımız değilmiş dahaOlsun biz ne kadar plan yaparsak yapalım Rabbimin bizim için bizim istedgmzden daha hayırlı planı vardr muhakkak
Benim eşim azospermKızlar aranızda eşi azospermi olan var mı?
Acaba öğrenenler arasında eşi azospermi olup pozitifi gören var mıdır canım ?Benim eşim azosperm
ya çok sevindim canım inşallah artarak gider ve sağ salim kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Tabiki yol uzun imtihan zor ama elimizden çabalamak pes etmemek dışında bişey gelmiyor gelmicek canmİnşallaj ya böyle beklemekte yoruyor insanı artık bi sonuca erişmek istiyor
Bu topikte değildi ama azosperm sayfasında pozitif görüp sağlıkla doğum yapan vardı canım. Burda pozitif olan varmı bilmiyorumAcaba öğrenenler arasında eşi azospermi olup pozitifi gören var mıdır canım ?
Çok şükür canım var olmasına çok sevindim. Benim 3.denemem olacak Rabbim bizlere de nasip etsinBu topikte değildi ama azosperm sayfasında pozitif görüp sağlıkla doğum yapan vardı canım. Burda pozitif olan varmı bilmiyorum
Aminnn canım elhamdülillah aminnn isteyen herkese de bana da Rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin elhamdülillahya çok sevindim canım inşallah artarak gider ve sağ salim kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?