- 23 Temmuz 2024
- 1.032
- 724
- 38
- 22
Yok yaaa hic bi sey olmuyor,bi cebinde delik aciliyo o kadarona da zaten artik o kadar alisiyosun ki boyle 3-5 bin tutunca bi sey ay diyprum ne ucuz
Allah sizi de güldürsün inşallah
Gerçekten bizi nakit olarak yolunacak tavuk olarak görüyorlar keşke herşey bu kadar para üzeri kurulu olacağına biraz da duygularımızı umutlarimizi düşünen olsa
Sizin ne kadar tuttu dondurma işlemi oldu mu yoksa taze transfer mi oldu ben yapınca dondurulmuş isteyecem pcosta daha şans artiyormus öyle olunca
Bana 2. Kontrol de estrofeme ek olarakKızlar transfer sürecindeyim adetimin 3. Gününden beri estrofem kullanıyorum pazartesi 2. Kontrole gideceğim doktor bu süreçte ekstra bir ilaç veriyor mu bilen var mı ?
Bize ilaç test herşey dahil 150 göz önünde bulundurun denildidondurduk bizimkinide , simdi cozdurme icin bi daha para vercez sanirim cok emin degilim.Yani yapilan testler filan haric ilaclar su zamana kadar 32,tup bebek icin odedigimiz 55ti.digerleri iste testler filan dahil degil tabi
Umarım pozitif görürsün canım benim kaç gün oldu transfer olalıSende bendensin desene. Hiç üzülme hamiş olmamıza tek yumurta yetiyor biliyorsun. Ben transfer oldum sonucu bekliyorum. Sende en sağlıklı şekilde transfer olursun inşallah canım
Canım napıyosun nasılsın kan verdin mi hiçMerhaba canım hoşgeldin .
İlk gün atlatmak zor oluyor ama sonra sürece bağlı olarak savaşmaya tekrar başlıyorsun inşallah sonuçların pozitif olur da tekrar yaşamak durumunda olmazsın
Yok vermedim ama 8.9günlerde idrar test yaptım negatifCanım napıyosun nasılsın kan verdin mi hiç
Bu koyulukla kan verip kurtulamazsınız. Değer çok düşük çıkacak. Acaba hamilemiyim kimyasal mı ilerleyecek mi duracak mıAğzın Ball yesinn yaainşallah canm benim bakalm aksam kan vermeye gitcem yeter artk evde kendi kendimi yiyorum kaç gündür veriyim kurtuluyum
Kızlar 6. Gün duyan olan yok mu hiçKızlar embriyolardan haber var , 3. Gün gelişme göstermişti bugün 5 gün ama bi gelişme göstermemişler bi şans daha verip 6. Gün bekleyeceğiz dedi yarın arayacaklar acaba 6, gün nasıldır hiç duymadım bende, bide 3. Gün dondurulmuyor mu
Evet ben şuan birsürü ilaç kullanıyorum ve iğne kullanıyorum,vitamin de var.yeni aldım hatta doktora yazdırdık 3bin küsür tuttu(2.muayene için gittiğimde yazdı)Kızlar transfer sürecindeyim adetimin 3. Gününden beri estrofem kullanıyorum pazartesi 2. Kontrole gideceğim doktor bu süreçte ekstra bir ilaç veriyor mu bilen var mı ?
Benim 6.günKızlar 6. Gün duyan olan yok mu hiç
Haklsn amaa gelde bunu içime anlat 3 senedir bu sıpanın yolu gözleniyorBu koyulukla kan verip kurtulamazsınız. Değer çok düşük çıkacak. Acaba hamilemiyim kimyasal mı ilerleyecek mi duracak mıbana kalırsa artık günün bekle daha fazla strese sokma kendini
Ben kan verdim bugün 3.5 tan 2.8 e düşmüşYok vermedim ama 8.9günlerde idrar test yaptım negatif
Ya maşallah inşallah güzel haberler alırız, sanırım gelişme göstermemişler 5. Güne kadar bi gün daha bekleyeceğiz dedi bi farkı olmuyordur diye düşünüyorum değil miBenim 6.gün
Bizim 150 olmamistir ya , tabi sehir doktor her sey fark ediyodurBize ilaç test herşey dahil 150 göz önünde bulundurun denildi
Şöyle bizim embriyolar 5.güne geldiğinde 1ini taze transfer yaptık 4 Ağustosta...Ya maşallah inşallah güzel haberler alırız, sanırım gelişme göstermemişler 5. Güne kadar bi gün daha bekleyeceğiz dedi bi farkı olmuyordur diye düşünüyorum değil mi
3. Günde dondurulabilir 5. Gün de 6. Günde dondurulabilir. 5 ve 6 nın yerleşmesinin daha yüksek olduğunu duymuştum. Youtube da embriyolog ender Yalçınkaya diye bi hanımefendi var. Bilgi almak açısından izlemiştim. Dizinde aklınızdaki soruları yanıtlar belki.Kızlar embriyolardan haber var , 3. Gün gelişme göstermişti bugün 5 gün ama bi gelişme göstermemişler bi şans daha verip 6. Gün bekleyeceğiz dedi yarın arayacaklar acaba 6, gün nasıldır hiç duymadım bende, bide 3. Gün dondurulmuyor mu
Hadi güzel haberle dönün bizeHaklsn amaa gelde bunu içime anlat 3 senedir bu sıpanın yolu gözleniyoryoldaym kan vermeye gidiyorum
Hımmm anladım sağlıkla kucağınza alırsınız inşallahŞöyle bizim embriyolar 5.güne geldiğinde 1ini taze transfer yaptık 4 Ağustosta...
6.güne çıkan 2 embriyomuz 1i 5aa 1i 5ab kalite dondurup pgt ye gönderdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?