- 23 Temmuz 2024
- 1.032
- 724
- 38
- 22
Teşekkür ederim combïnol kullaniyorum pcos için zaten yürüyüşle de destekliyorum 25 kilo fazlam var onu da verirsem tamamdır güvenim artar kendime piskolojik olarakta hazır olurumEkime kadar da beslenmeni düzenle. Vitamin mineral takviyeni al yürüyüş yap sonra sürecine başla. Mis gibi olsun hersey
İnş cnmOoo süper kesin ikiz
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun inşallah bi sonrakine diyorum artıkdimpless biz hep allah tan en hayırlısı en güzeli en sağlıklısını istiyoruz
Olmuyorsa vardır bir sebep
Biz gayb-ı bilemeyiz sadece Allah bilir. Belki de seni korudu. Öyle düşün
Ağla rahatla sonra yüzünü yıka düştüğün yerden kalk yoluna devam et
Biz burdayız herkes burda kader arkadaşı.
Sana canı gönülden sarılıyorum arkadaşım geçecek bugünler
İmkanın varsa diyetisyenle hazırlığını yaparsın Allah nasip ederse de bebeğini kucağına alırsınTeşekkür ederim combïnol kullaniyorum pcos için zaten yürüyüşle de destekliyorum 25 kilo fazlam var onu da verirsem tamamdır güvenim artar kendime piskolojik olarakta hazır olurum
Şu an 4.deneme sürecindeyim. Salı günü transfer yapıldı test gününü bekliyorum canımGeçsin bi an önce gerçekten sürekli negatifi görmekten içim dışıma çıktı çok üzgünüm yasiz n’aptınız 4. Mi pozitifi gördünüz
İnşallah pozitif olur inşallahhhhŞu an 4.deneme sürecindeyim. Salı günü transfer yapıldı test gününü bekliyorum canım
Sende bendensin desene. Hiç üzülme hamiş olmamıza tek yumurta yetiyor biliyorsun. Ben transfer oldum sonucu bekliyorum. Sende en sağlıklı şekilde transfer olursun inşallah canımKızlar merhaba bugün aradılar 6 yumurtasan sadece bir tanesi sağlıklı döllenmiş onla ilgili de bilgi vereceklermiş çok üzüldüm
Amin canım inşallahİnşallah pozitif olur inşallahhhh
Ben 7. Günde lekelenme gördüm sevindim, elimde negatifle döndüm . Belirti aramayın sonra üzülüyor insan Allah yardımcımız olsunAmin canım inşallah
Belirti arayıp duruyorum bulamayınca da yine olumsuz olacak deyip kendimi yiyorum. Zor süreçler Allah yardımcımız olsun inşallah
Rabbim en sağlıklısından tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah canımBenimki belli etmedi kendini üstelik dün kan testi verdim negatif
Önceki denemede benimde öyle olmuştu meğer adetim başlıyormuş. Muhtemelen senin de öyle olduBen 7. Günde lekelenme gördüm sevindim, elimde negatifle döndüm . Belirti aramayın sonra üzülüyor insan Allah yardımcımız olsun
Bugün 10. Gün gelen giden yok dahaÖnceki denemede benimde öyle olmuştu meğer adetim başlıyormuş. Muhtemelen senin de öyle oldu
Ben Koru hastanesinde başladım sürece doktorum Ayşegül Alkılıç çok memnunum kendisinden. İstediğim zaman ulaşabiliyorum süreci çok güzel yönetiyor en önemlisi çok sakin biri ve söylediği her şeye güvenebiliyorsunuz. İlk transferim tutmadı bir kere bile hoca ile ilgili bir şüphe gelmedi aklıma. Eğer ankarada devam edecekseniz tavsiye ederim. Koru hastanesinin direk tüp bebek laboratuvarı yok farklı kliniklerle çalışıyorlar biz yumurta toplama ve transfer işlemlerini hrs tüp bebek merkezinde yaptırdık. Orada da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Süreciniz şimdiden hayırlı olsun inşallah ilk seferde hayırlı güzel haberler alırsınızAnkara'da hangi hocaya göründünüz bana şükran çakmak tavsiye edildi ameliyat doktorum Yakup kumpete de oraya gelmiş diye duydum
Doktorun ilaçları bırakmanı söyler sonrasında adet olursun canımBugün 10. Gün gelen giden yok daha
Bıraktım zaten bakalımDoktorun ilaçları bırakmanı söyler sonrasında adet olursun canım
Benim daha transfere 10-12 gun filan var heraldeHadi biraz da biz cesaretlenelim. Bayrak kimde? İlk hangi 3. gün bebişi kendini belli edecek acaba????
Yaa evet sanirim 23u olcak doktorda oyle dedi,ay hem olsun istiyorum hem istemiyorum.Sonucu belli degilken umut var da olumsuz sonuc gelince tum umut bitiyor ya o geriyo beniHerhalde 23 felan gbi olur o zaman
Yok yaaa hic bi sey olmuyor,bi cebinde delik aciliyo o kadarAşılamada da aynı ignrelerden kullandım zaten aciyinca bebeğime bı adım yakınlaştığımı hissedip heyecanlanıyordum bile ama tüp bebek deyince acılı sancılı süreç gibi geliyor insanın gözünepcos olunca ne olacağı belli olmuyor ya belki ondan öyle hissediyorumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?