- 6 Haziran 2024
- 142
- 137
- 18
- 30
Teşekkür ederim bende izlerim muhakkak, neden 3. Gün dondurmadılar bilmiyorum belki ilk deneme oldukları için olumsuz olursa bidahakine 3. Gün dondurun dicem oluyorsa3. Günde dondurulabilir 5. Gün de 6. Günde dondurulabilir. 5 ve 6 nın yerleşmesinin daha yüksek olduğunu duymuştum. Youtube da embriyolog ender Yalçınkaya diye bi hanımefendi var. Bilgi almak açısından izlemiştim. Dizinde aklınızdaki soruları yanıtlar belki.
Üzgünüm kuzum düştüğü için sağlıklı değil diye düşünüyorumBen kan verdim bugün 3.5 tan 2.8 e düşmüş8. Gün bugün çıkması gerekmiyor mu 8. Günde
Şöyle bizim embriyolar 5.güne geldiğinde 1ini taze transfer yaptık 4 Ağustosta...Ya maşallah inşallah güzel haberler alırız, sanırım gelişme göstermemişler 5. Güne kadar bi gün daha bekleyeceğiz dedi bi farkı olmuyordur diye düşünüyorum değil mi
Amin inşallah hep birlikte inşallahHımmm anladım sağlıkla kucağınza alırsınız inşallahzor süreç kendi adıma ya şaşırdım napacağımı
Tabiki 3. Gün Embriyosu dondurulan arkadaşlarımız vardır bu grupta da. Embriyolog neye gore karar veriyor derseniz bilmiyorum.Teşekkür ederim bende izlerim muhakkak, neden 3. Gün dondurmadılar bilmiyorum belki ilk deneme oldukları için olumsuz olursa bidahakine 3. Gün dondurun dicem oluyorsa
Ben belirtisizliğimle ün saldımMerhaba arkadaşlar bugün benim ara ara kasıklarımda ara ara pubiste yani pelvik bölgede elektrik akımı var sanki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Biraz tedirgin oldum. Bugün 8. Günüm
Ama sizin pozitif olcak gibi hissediyorum benMerhaba arkadaşlar bugün benim ara ara kasıklarımda ara ara pubiste yani pelvik bölgede elektrik akımı var sanki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Biraz tedirgin oldum. Bugün 8. Günüm
Benim şu anki hekimim 5. Günden yanaydı ve elde edilen tüm embriyolar 5. Güne kadar bekletildi tabi bu arada kayıplar oldu .Onlara da sağlıksız olduğu için ilerlememis gözüyle baktık. Bu 3. Transferim. Daha önceki iki transfer başka bir merkezdeydi ve hakim 5. Güne gitmelerini beklemeden döndürdü. İlk transfer negatif olunca ikinci transferde önceden cozduruldu ve laboratuvar ortamında 5. Güne gitmesi beklendi. 5. Gün olarak transfer edildi. Yani anladığım kadarıyla daha çok gelişim vadettigi için 5. Gün embriyosu olarak donduruluyor. Ama burada okuyoruz ki maşallahTeşekkür ederim bende izlerim muhakkak, neden 3. Gün dondurmadılar bilmiyorum belki ilk deneme oldukları için olumsuz olursa bidahakine 3. Gün dondurun dicem oluyorsa
Ama sizin pozitif olcak gibi hissediyorum beninşallah
Sağolasım arkadaşım. Salı transfer oldum hala test için 8 günüm var.Umarım pozitif görürsün canım benim kaç gün oldu transfer olalı
İnşallah pozitif göreceksin canı. Dualarım seninleSağolasım arkadaşım. Salı transfer oldum hala test için 8 günüm var.
Olsun elhamdülillah oldu ya Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Beraberce çoook mutlu huzurlu uzunca ömrünüz olsun annesiBen belirtisizliğimle ün saldım
Bende yok böyle şeyler
Amin canm inşallah sonucu bekliyorum şuanHadi güzel haberle dönün bizeezan okunuyor tam şuanda rabbim isteyen dileyen emek veren herkese bebeğini ulaştırsın sağ Salim ( amin ecmain)
Ayy ben o zamana kadar doğurup veririm kucağınaBenim daha transfere 10-12 gun filan var heralde
Bende test yaptığıma pişmanım şimdi ilaçları kullanmak yük resmenBen belirtisizliğimle ün saldım
Bende yok böyle şeyler
Canım herkesin ilacı doktor tarafından hastaya göre ayarlanıyor bu grupta herkesin ilacı reçetesi çok farklı inan ki kimse net birşey diyemezArkadaşlar merhaba, rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahbenim 1 tane dondurulmuş embriyom var genetikten temiz geldi. Şimdi regli bekliyorum donmuş transfer için…
Aranızda transfer sürecinde ilaçları not eden oldu mu? Hangi ilaçları kullanıyoruz bir de maliyet kabaca ne tutuyor bilen var mı? Çok sıkıştık hesaplı gitmem gerekiyor şehir dışından gideceğim kalacak yer ve yemek parası da hesaplıcaz eşimle de size sorayım dedim
Önceki transferimde de ben test yapmıştım dediğiniz gibi ilaçları kullanmak istmedim. Bu sebeple bu sefer hiç test yapmadım bu size tecrübe oldu öyle düşünün . İnşallah mucizeler gerçekleşsin ve tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan pazartesi günü mutlu haber alırsınız inşallahBende test yaptığıma pişmanım şimdi ilaçları kullanmak yük resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?