- 6 Ağustos 2024
- 281
- 181
- 18
- 27
Ayy evet içi böyle balon balon şişmiş mahvetti bizi bu imtihan yolu1Ben fitil sabah2 akşam 2. İlkini atıyordum ikinciyi attığımda diğeri piyasadan çoktan kaybolmuş oluyordu. Şimdi zaten parmağımda gitmiyor fazla içeri ilkini atıyorum 2. Yi attığımda gidip ona çarpıyor
Allah sana uzun ömürler versin ÇatlıcammmTren vagonu gibi arka arkaya bekliyorlar öyle
Ay nolıyo nolıyooAyy evet içi böyle balon balon şişmiş mahvetti bizi bu imtihan yolu1
Gülme o kadar dur. Adam Dilek manyaklara bak neler konuşuyorlarAyy valla eşim neye gülüyorsun diyo
Hepimize hepimize inşallah. BebeklerimizleAllah sana uzun ömürler versin Çatlıcammm
Aminnn inşallahHepimize hepimize inşallah. Bebeklerimizle
Ay hahahahahTren vagonu gibi arka arkaya bekliyorlar öyle
Bende öyle kakılırım gülerkenBen güleniyim napıyon direk diye gözümden yaş iniyor sadece
Evet ilk transfer cehaletin mutlulugunu yasiyorum suanVallahi bende bu sefer heyecan yok. Geçen sefer öyleydim. Senin ilk transferin mi
Ya valla bu surecte her seyde bir hayir var,biz elimizden geleni yapiyoruz maddi manevi.Hele kadinlar olarak afedersiniz delinmedik yerimiz kalmadi.Artik gerisi Allahtan,bak bebiskoda size benzemisBen de çok aceleciyim sabırsızım bu açıdan düşünmemiştim yüzümü güldürdünüz
İnşallah herşey güzel olur cahiliyenin hiç bozma kal öyle yoksa çok sıkıntılı oluyorEvet ilk transfer cehaletin mutlulugunu yasiyorum suan
Kevgire döndük kevgireYa valla bu surecte her seyde bir hayir var,biz elimizden geleni yapiyoruz maddi manevi.Hele kadinlar olarak afedersiniz delinmedik yerimiz kalmadi.Artik gerisi Allahtan,bak bebiskoda size benzemis
Aaa benim de öyle progesterondan mi oÖlücem tuvaletten rahim fazlamı kalınlaştı acaba baskı mı yapıyor diye düşündüm progesteron ilaçları sağolsun. Birde transferden sonra rahim ağzım çok sıkılaştı fitili atmakta çok zorlanıyorum geriye asla gitmiyor. Normalde cehennemin dibine kadar gidiyordu
Benim 6. Günüm transfer olduğum gün başlamıştım progestana aynı durumdayimmmÖlücem tuvaletten rahim fazlamı kalınlaştı acaba baskı mı yapıyor diye düşündüm progesteron ilaçları sağolsun. Birde transferden sonra rahim ağzım çok sıkılaştı fitili atmakta çok zorlanıyorum geriye asla gitmiyor. Normalde cehennemin dibine kadar gidiyordu
Ya valla bu surecte her seyde bir hayir var,biz elimizden geleni yapiyoruz maddi manevi.Hele kadinlar olarak afedersiniz delinmedik yerimiz kalmadi.Artik gerisi Allahtan,bak bebiskoda size benzemis
Hep ben en başından beri 1 tane içiyorum sabah öğle akşam olcak şekildeKızlar estofrem dozlarınınyarın artırırıcam folik asit estofrem ve aspirin kullanıyorum daha sonra sizce artırır mı ilaçları doğru mu gidiyoruz hep bi korku var
Evet ben iğneler bitti diye sevinmiştim transferin 4. Günü ovitrelle yapmamı söyledi doktorum bi de. Eşim de diyo bittik biz gardaşımYa valla bu surecte her seyde bir hayir var,biz elimizden geleni yapiyoruz maddi manevi.Hele kadinlar olarak afedersiniz delinmedik yerimiz kalmadi.Artik gerisi Allahtan,bak bebiskoda size benzemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?