- 7 Eylül 2023
- 117
- 91
- 18
- 32
Bende sizinle aynı durumdayım hiç bir neden yok hersey çok ıyı. Ama olmayınca olmuyor .benımdr negatıf MalesefPozitif sonuc alan herkes saglikla kucagina alsin insallah.benim maalesef kan testi sonucum da 0,1 in altinda. Tamamen olumsuz yani. Sebepsiz inferteliteden basladik tedaviye. Herkes dogal olur dedi, olmadi. Sonra herkes asilamayla cozulur dedi olmadi. Simdi tup bebek de olmadi. Doktorlar gebelik bekliyoruz kaliteli embriyo dedi, tum hormon seviyeleri iyiydi, gorunur hicbir sorun yoktu yine olmadi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Olmayinca olmuyormus maalesef.
Gerçekten miCanm sanki benimkine benzer çıkmış gbi herhalde geç tutundu senin minik
Demek sabirsiz bir bebisiniz olucak size kavusmak icin can atiyor desenizeDün oldu transferim öğlen 12.30 da, 19 Ağustos test tarihim. Her iki yumurtalığımda 4-6 cm çikolata kistlerim var. Pazartesi günü yumurta toplama olmuştu haşa kasıklarım acıyor. Rahim dinlendirme yapmak çok isterdim ama tek embriyo olunca öyle yapmadık
Allah yaa hadi hayirlisi valla dusununce karnima agrilar giriyorGayet iyi demekbenimde biri 10 biri 7 hücreli 2 tane transfer edildi.
Ben akşam yemeginden sonra kendime limit koydum bir bardak su içeceğim. Çünkü aynen yarım saatte bir tuvaletteyim bazen 15 dk da bir. Ellerim derisi pul pul oldu yıkamaktan. Kimyasallardan sonuç alana kadar uzak durayım diye krem de surmuyordum zeytinyagi sürdüm bugünKızlar ben yarım saatte bir tuvalete gidiyorum. Daha dün transfer oldum. Geçen transferimde 4-5 gün sonra böyle olmuştum. Bu çok garip geldi bana. Sizde de oldu mu?
Ben de çok aceleciyim sabırsızım bu açıdan düşünmemiştim yüzümü güldürdünüzDemek sabirsiz bir bebisiniz olucak size kavusmak icin can atiyor desenize
Maşallaah maşallah canımmmEflinn34 Kizlarrrrrr sonuç çıktı çok şükür pozitif.604 çıktı.cumartesi 2kati olursa daha bi rahat edicem Rabbim isteyen herkese nasip etsin.siradaki herkesin sonuclari pozitif olsun inş
Canısı başka resmî yok mu başka da atsan olmaz mıTecrübeli olanlardan yorum bekliyorum bence kuruma çizgisi gibi siz ne düşünüyorsunuz ?
Minnoş görümcem hatrına atıyorum
Öncelikle hayırlısı olsun kuzucum ama test gününe daha var belki nazlı kuzulardır anca test günü belli olacaktır sen yine de kendine dikkat et ilaçlarını ihmal etmeBen test yaptım negatif çıktı kızlar
Valla yok attım testiCanısı başka resmî yok mu başka da atsan olmaz mı
Amin inşallahÖncelikle hayırlısı olsun kuzucum ama test gününe daha var belki nazlı kuzulardır anca test günü belli olacaktır sen yine de kendine dikkat et ilaçlarını ihmal etme
Ölücem tuvaletten rahim fazlamı kalınlaştı acaba baskı mı yapıyor diye düşündüm progesteron ilaçları sağolsun. Birde transferden sonra rahim ağzım çok sıkılaştı fitili atmakta çok zorlanıyorum geriye asla gitmiyor. Normalde cehennemin dibine kadar gidiyorduBen akşam yemeginden sonra kendime limit koydum bir bardak su içeceğim. Çünkü aynen yarım saatte bir tuvaletteyim bazen 15 dk da bir. Ellerim derisi pul pul oldu yıkamaktan. Kimyasallardan sonuç alana kadar uzak durayım diye krem de surmuyordum zeytinyagi sürdüm bugünbugün 6. Günüm
Vallahi bende bu sefer heyecan yok. Geçen sefer öyleydim. Senin ilk transferin miAllah yaa hadi hayirlisi valla dusununce karnima agrilar giriyor
Ayyy cokk güldümmmmÖlücem tuvaletten rahim fazlamı kalınlaştı acaba baskı mı yapıyor diye düşündüm progesteron ilaçları sağolsun. Birde transferden sonra rahim ağzım çok sıkılaştı fitili atmakta çok zorlanıyorum geriye asla gitmiyor. Normalde cehennemin dibine kadar gidiyordu
Bende çok güldüm onaAyyy cokk güldümmmmcehennemin dibine kadar gidiyordu dedigineee
Ben fitil sabah2 akşam 2. İlkini atıyordum ikinciyi attığımda diğeri piyasadan çoktan kaybolmuş oluyordu. Şimdi zaten parmağımda gitmiyor fazla içeri ilkini atıyorum 2. Yi attığımda gidip ona çarpıyorAyyy cokk güldümmmmcehennemin dibine kadar gidiyordu dedigineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?