Anldm abla benim de geçen sene kayinvalidem vardı bu sene kız kardeşim geldi yanıma bende gecen sene oyle yaptim doktorlari dinledim malesef bu sefer yok kendim uzanacam valla . bende hiç kalkmıyorum yemeğimi yatakta yiyorum korkudan masa çekiyorlar önüme wc ye de korkarak gidip geliyorumValla bende öyle görümcem kaynanam iş yapıyor ben tepelerindearada kalkıyorum geziyorum kan akışı olsun diye . 6 gün oldu 6 gündür yatıyorum sağolsunlar bu defa daha dikkatli davrandım bende . Benim ikinci transferim bu ilkimde 3 gün yattım kalkıp işlerime devam ettim doktor öyle önerdi diye tutmadı bu sefer de wc ilaç içme su içme yemek yeme dışında kalkmadım doğrulmadım
Bende yapmadıKizlar progestan fitil kasik agrisi yapiyor mu???
Canım hakkında hayırlısı olsun ama daha dikkatli olmanı öneririmBen şuan tam olarak öyleyim daha dün transfer oldum transferden sonra avm’ye gidip pasta yiyip kahve içtim doktorum istediğini yapabilirsin demişti bende öyle yapıyorum bugünde mesela kayınvalidemlerdeyim bi aşağı bi yukarı dolanıyorum ben sürekli yatamam doktorda günlük hayatına dön dediği için 15ine kadar bu şekilde bekliycem
İçmiyorum abla Bn ya . Kaysi aldım bakalım. Süt bende içiyorum. Avokado da iyi . Ispanak fln . Yeşillik bol bol tüketiyorumİçiyorum valla ne yalan söyleyeyim sütte içiyorum
Arada bi balkona çık özellikle sabahları 5 dk hava al azıcık adım at sonra yatağa dönAnldm abla benim de geçen sene kayinvalidem vardı bu sene kız kardeşim geldi yanıma bende gecen sene oyle yaptim doktorlari dinledim malesef bu sefer yok kendim uzanacam valla . bende hiç kalkmıyorum yemeğimi yatakta yiyorum korkudan masa çekiyorlar önüme wc ye de korkarak gidip geliyorum
Günde yarım bağ roka yerim bende çok seviyorum gerisi bende de varİçmiyorum abla Bn ya . Kaysi aldım bakalım. Süt bende içiyorum. Avokado da iyi . Ispanak fln . Yeşillik bol bol tüketiyorum
telefondan bakıyorsanız evet maalesefYazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mıbrn bu siteyi çok zor kullanıryorum sürekli reklam çıkıyor yazarken sayfalar kayıyor sizinde oyle mı ya
Ay haklısınız valla insan artık korkuyo valla ne yapsam ne etsem . 2. Günüm bugunArada bi balkona çık özellikle sabahları 5 dk hava al azıcık adım at sonra yatağa dön
Evt güzel oluyo Bn de marul ve ıspanakGünde yarım bağ roka yerim bende çok seviyorum gerisi bende de var
Yarından itibaren sabahları balkona çık az bi hava al biraz adım at kan akışı da sağlansınAy haklısınız valla insan artık korkuyo valla ne yapsam ne etsem . 2. Günüm bugun
Öyle.yapicam odamdayim yarım salona geçerim balkondan hava oh mis valla tavana bakmaktan sıkıldımYarından itibaren sabahları balkona çık az bi hava al biraz adım at kan akışı da sağlansın
Ayyyy yapacak mısın yaaaa çok heyecanlı canımmmKIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ
De hade bakalım hayırlısı inşallahAyyyy yapacak mısın yaaaa çok heyecanlı canımmm
Ya ben bu şekilde yapmazsam kafaya takar evdeki herkese zulüm olurumCanım hakkında hayırlısı olsun ama daha dikkatli olmanı öneririmkim nasıl rahat hissedecekse öyle devam etsin tabiki . Transfer olana kadar yeteri kadar kafana taktın bir sürü şeyi zaten sonrasında düşünmemen iyi olur
İnşallah canım arkadaşımOh Maşallah iyi kalitede olacaklar inşallah annesiyaaa inşallah
İnşallah canımİnşallah ya 7 tane içi dolu yumurtaydı 4 tanesi döllenmis inşallah 5 güne yetişir inşallah
Hayır uygulamadılar. Benim 1. Kornual gebelik oldu. Sonlandırdık. 3 tane 3. Gün dondurulmuşum var. 2 si transfer edilecek. 1 ini de çözdürüp 5. Güne giderse genetiğe gönderecek. Gitmezse 5 e bir sonraki sefere genetik yapılacak.Offf cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?
Yani bu da bi bakış açısı. İçiniz nasıl rahat ediyorsaBen aynı şeyi düşünmüyorum tedbir bizim takdir Allahın kendimizi korumalıyıznormal gebelikle eş değer değil bizimki
Ne zaman kan testi yapacaksın ablaKız ben 6 gündür hep sırt üstü yatıyorum . Ayaklarımın altına da yastık koyuyorum
En güzeli bnceBen şuan tam olarak öyleyim daha dün transfer oldum transferden sonra avm’ye gidip pasta yiyip kahve içtim doktorum istediğini yapabilirsin demişti bende öyle yapıyorum bugünde mesela kayınvalidemlerdeyim bi aşağı bi yukarı dolanıyorum ben sürekli yatamam doktorda günlük hayatına dön dediği için 15ine kadar bu şekilde bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?