- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- 83
- Konu Sahibi palm angels
-
- #13.921
Ay nihayet öğrendinKızlar ben yeni geldim sabah hasta yok diye erken gittim çok şükür bebeğimin durumu iyimiş herşeyine baktı doktor haftaya göre ondeymiş eline ayağina baktı cinsiyete kendisi baktı zaten erkek miş cinsiyeti kızlar ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ya kız demişti iki takım kız kıyafeti aldım bilmiyorum tuhaf oldum ben hayırlı sağlıklı evlat olsun ben çünkü bir buçuk aydır kız diye hazırladım kendimi isim secmiştim bilmem tuahf oldum ya bir kızım vardı bir oğlum olsun istiyordum gönlümden öyle geçiyordu ama Allah var kızıma kız kardeş olucak diye sevinmtim bilmiyorum kızlar tuhaf oldum
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik prens size aşık bir bebiş geliyor ne mutlu size ikisini de tadıyorsunuzSağol canım teşekkürler hepimiz sağ salim kucaklarımiza alalım ne bilim doktora çok guvenmistim ben aslında
bilmiyorum ki belki de ben çok kilolu değilim hiç kiloda almadım ama bakalımBende hissetmiyorum daha canım doktora bugün sordum 20 haftaya kadar anca dedi birde kilo olunca zor oluyormuş
Pabuçlar dama atılmıyor ya ne güzelAynen sizin ayırmanız lazımmış zaten benim kız birde babasi baya nazliyor kiz diye benden çok o ayırmak istemiyor oğlanı direk ayrı yatirabiliriz problem yok kızımı koyamam diyor
ben de bilemedim bundan 2 hafta önce garip bişiler hissetmiştim o sanmıştım belki oydu belki değildiAynen belki bende hissetmek istediğim için öyle oluyor çünkü bende öyle pek aman aman hissetmiyorum 16+4deyim
Evet canım bende de var bu dediklerim bana da aynısını söyledilerKızlar bebeğin hareketlerini yani kayma arada atma hissettiğimden beri 3-4 gündür göğsümün altları yanlarım ağrıyor dün arkadaşlarıma sordum hepsi de bebek yukarı çıkmaya başladığı içindir bizim de oldu dedi. Sizde var mı bu üst taraflarda ağrı. Ama böyle kasık batmaları gibi değil hani böyle üşütürsün tutulursun da ağrır ya öyle bir şey
Ay kasık ağrısı bitti derken şimdi de bu başladıEvet canım bende de var bu dediklerim bana da aynısını söylediler
Amin sağ ol canım Allah sağ salim kucaklarımızın vermeyi nasip etsin Allah olmayan herkese versin bu duyguları herkese tattırsınHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik prens size aşık bir bebiş geliyor ne mutlu size ikisini de tadıyorsunuz
Aynen ya yemin ederim devlet sırrı gibi bir şeydi yaAy nihayet öğrendinhayırlı olsun canım
Ben kızımda canım 14 haftalıktı hissettim zaten 16-17'de artık karnım yırtılacaktı bunda daha hissetmedimayh ilk nezaman hissetmistin ben 15+3 um 2 gun once aksam hissettim boyle bi gecis sonra durtukledim acabami diye tak diye vurdy gitti bidaha hissetmedim ama avcumu gobegime koymustum ben ozaman avcumda hissetmistim icimde haraket hissi yok avcumu koymasam hissetmiyorum yani
Vallahi bana gösterdi şahsen pipisini hani dedim ben emin değilim güvenmedim size dedim gösterdi Ben hala şok bilmiyorum atlatamıyorum çok güvenmiştim çünkü ben neyse artık hayırlısı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza versin artık Allah gönlünden geçeni verdi yani kalbim çok temizmiş demek ki kalbim çok temizmiş demek kisjsj ben doktoruma hala guveniyorum kiz demisti gordumde ama bir umut sjsjsjs detaylida kabullenirim galiba bir kucuk pipi meselesiniaman bee saglikla gelsinlerde cinsiyetini yemisim yalniz ben simdiden uyuz bi erkek anasi olcam galiba kimseyle paylasamicakmisim gibi
Evet canım doktorum kesin erkek dedi başta biz de heveslendik alışveriş yaptık son gittiğimizde benim ağrılarım vardı vajinal ultrason yaptı orada da birşey göremedi bacakları kapatmış dedi kesin konuştuğunu artık kesin değil dedi yani ben pek inanamadım söylemek istemedi givi geldi vajinal ultrasonda gözükür bence şıp diye bacağı kapalı bile olsa ama kan testi verecektim aç gitmiştim onun etkisi var mıdır gerçekten bacakları kapalı mıdır be görünmez miPipi bence canım baya net gibi aslında
SelamSelamm bulantıların geçti mi nasıl oldun cinsiyet belli oldu mu?
sjsj bende gordumde inanamiyoruum sjsjsjs bide benim niptte erkek cikti zaten sonra doktor erkek dedi niptten once kiz diyoduVallahi bana gösterdi şahsen pipisini hani dedim ben emin değilim güvenmedim size dedim gösterdi Ben hala şok bilmiyorum atlatamıyorum çok güvenmiştim çünkü ben neyse artık hayırlısı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza versin artık Allah gönlünden geçeni verdi yani kalbim çok temizmiş demek ki kalbim çok temizmiş demek ki
acken genelde uyuyo oluyolarmis ya karnimiz tokken su ictigimizde falan hareket ediyolarmis ac karna bi tane cikolata ye bak nasil atom karincaya donuyolar sjsjsjsEvet canım doktorum kesin erkek dedi başta biz de heveslendik alışveriş yaptık son gittiğimizde benim ağrılarım vardı vajinal ultrason yaptı orada da birşey göremedi bacakları kapatmış dedi kesin konuştuğunu artık kesin değil dedi yani ben pek inanamadım söylemek istemedi givi geldi vajinal ultrasonda gözükür bence şıp diye bacağı kapalı bile olsa ama kan testi verecektim aç gitmiştim onun etkisi var mıdır gerçekten bacakları kapalı mıdır be görünmez mi
Vajinalde olsa eğer bacak arasında kordon fazlaysa ve elini kolunu orda tutuyorsa gözükmez canım göremez yani bence bu attığın ultrasona göre kesin erkek baya pipi çünkü oğlumunda böyleydi cinsiyetini öğrendiğimizdeEvet canım doktorum kesin erkek dedi başta biz de heveslendik alışveriş yaptık son gittiğimizde benim ağrılarım vardı vajinal ultrason yaptı orada da birşey göremedi bacakları kapatmış dedi kesin konuştuğunu artık kesin değil dedi yani ben pek inanamadım söylemek istemedi givi geldi vajinal ultrasonda gözükür bence şıp diye bacağı kapalı bile olsa ama kan testi verecektim aç gitmiştim onun etkisi var mıdır gerçekten bacakları kapalı mıdır be görünmez mi
Ay kasık ağrısı bitti derken şimdi de bu başladıkarnımın yanları geriliyor sanki böyle bir tuhaf neyse buna da alışacağız artık :)
Hayırlı olsun canım kaynananların dilinden kurtuldunKızlar ben yeni geldim sabah hasta yok diye erken gittim çok şükür bebeğimin durumu iyimiş herşeyine baktı doktor haftaya göre ondeymiş eline ayağina baktı cinsiyete kendisi baktı zaten erkek miş cinsiyeti kızlar ben kendimi çok tuhaf hissediyorum ya kız demişti iki takım kız kıyafeti aldım bilmiyorum tuhaf oldum ben hayırlı sağlıklı evlat olsun ben çünkü bir buçuk aydır kız diye hazırladım kendimi isim secmiştim bilmem tuahf oldum ya bir kızım vardı bir oğlum olsun istiyordum gönlümden öyle geçiyordu ama Allah var kızıma kız kardeş olucak diye sevinmtim bilmiyorum kızlar tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?