- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Hmm onu kaçırmışımKlomen kullanmışya birden fazla yumurtası büyümüş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm onu kaçırmışımKlomen kullanmışya birden fazla yumurtası büyümüş olabilir
Sanırım döllenmesi için 20 üzeri olması gerekiyor. Aşılamadan önce bakmaları gerekiyordu bakmadan neden aşılama yaptılar çok saçmaEvet 5. Gün bakilmamjs karistirmisim
Peki yumurtanın catladigini nasıl anlarız
Adetin 16.gunu ovitrelle oldum 18. Günü aşılama yapıldı ama asilamadan önce yumurtaya hiç bakilmadi ne durumda çatladı mi çatlamadi mi diye
Adetin 15. Günü 19mm di bi tane 6mm 2 de küçük yumurta vardi
Düşmüştür senin zaten göğüslerinden anlarsın içi bomboş muFazlasıyla etkili demek ki gerçekten 21.gün çağırdı zaten o zaman da sorarım dra
Hahahahah 3 tane yumurtam vardı olgun, yetmişinden. klomenin etkisinden canım. Zaten benim sorun yoktu ama doktorlar ilk tedavi olarak onu deniyorlar. Doktor şaşırmıştı wallahi nasıl olmadı diye her şey nasip, zamanını bekliyormuş gerçektenHepsi nasıl çatlıyor kaç yumurtan çatlamış ki her ay 1 yumurta bilemedin 2 yumurta çatlar az daha beşiz doğuracaktın demek ki
Ay evet dimi ya bu kafama takiliyo benim de pazartesi 19mm di salı catlatma ol dedi acaba bir günde daha büyüsün mu dedi napti çünkü cuma 6mm di pazartesi 19 olduSanırım döllenmesi için 20 üzeri olması gerekiyor. Aşılamadan önce bakmaları gerekiyordu bakmadan neden aşılama yaptılar çok saçma
Geç oldu güç olmadı şükür. Her nasip vaktine esirdir çok severim bu sözü. Nasip olduğunda engel falan dinlemiyorHahahahah 3 tane yumurtam vardı olgun, yetmişinden. klomenin etkisinden canım. Zaten benim sorun yoktu ama doktorlar ilk tedavi olarak onu deniyorlar. Doktor şaşırmıştı wallahi nasıl olmadı diye her şey nasip, zamanını bekliyormuş gerçekten
İmkanı olan özel hastaneye gitsin yeni sloganım bu devlette zaman kaybetmeyin. 350 tane hastaları var hangi birini aklında tutacaklar. Bence doğru düzgün ilgilenmiyorlarAy evet dimi ya bu kafama takiliyo benim de pazartesi 19mm di salı catlatma ol dedi acaba bir günde daha büyüsün mu dedi napti çünkü cuma 6mm di pazartesi 19 oldu
Yazmayı unutmuşum, gerçekten 5 yumurtam vardı ama diğerleri yeterince gelişmedi Rabbim biliyor zamanını, hayırlısını vermiştir inşallahGeç oldu güç olmadı şükür. Her nasip vaktine esirdir çok severim bu sözü. Nasip olduğunda engel falan dinlemiyor
Benim doktorun hastası da azdı ay bilmiyorum ya her şeyin hayırlısı ama cidden düşündükçe bazı seyler mantıksızİmkanı olan özel hastaneye gitsin yeni sloganım bu devlette zaman kaybetmeyin. 350 tane hastaları var hangi birini aklında tutacaklar. Bence doğru düzgün ilgilenmiyorlar
Bomboş olmasa da önceki aylardaki kadar dopdolu değil en azından hahssah etki etmiştirDüşmüştür senin zaten göğüslerinden anlarsın içi bomboş mu
Bu da bir seçenek o zaman kesin diyemiyorum şimdi de neyse ya vücutta bişeyler oluyo ama anca kanla çözülür bu işBence hiç alakası yok. 2 ay önce klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurulmuştum. Normalde olan akıntı, o süreçte olmamıştı. Ben de çok şaşırmıştım hatta ama hamile olmadığım belli olup da doktora gittiğimde hepsi çatlamıştı.
Ovulasyon döneminde misin sen de şimdi canım valla ben de yedim bir tane dün incire de dayanamıyorum ağaçtan koparıp sjssdjnd Adetin 12. günündeyim şu an çok fena karın ağrım var yumurtlama ağrısı muhtemelenAy kafam karıştı ya başlıcam hormonuna da şimdi ufff neyse yicem incirimi oturcam
Aynen nihayetinde oraya varıyor ama inşallah bebiş olurBu da bir seçenek o zaman kesin diyemiyorum şimdi de neyse ya vücutta bişeyler oluyo ama anca kanla çözülür bu iş
Canım benim yeni bitti sayılır çok az leke geliyor yarına tamamen kesilir herhalde regl nin 8. Günündeyim benim haftaya olur eğer 14. Gün yumurtlamassam ki olmaz herhalde 19. Günü bulur herhalde aman neyse ayy taze incire bayılırım ya ama Burda yok maalesef kuruyla idare ediyorum artık evet 14. Gün yunurtluyosan başlıyo olabilir yavaştan değerlendir kuzumOvulasyon döneminde misin sen de şimdi canım valla ben de yedim bir tane dün incire de dayanamıyorum ağaçtan koparıp sjssdjnd Adetin 12. günündeyim şu an çok fena karın ağrım var yumurtlama ağrısı muhtemelen
İnşallah canımAynen nihayetinde oraya varıyor ama inşallah bebiş olur
Ayy gönderiyim ben sana canım Hii senin aksiyon haftası yeni başlayacak Valla benim geçen ay erken oldu zaten 11.günde göründü uygulamada.o yüzden ben 9.günden başladım iki günde bir gitcez bakalım enerji yettiği kadarCanım benim yeni bitti sayılır çok az leke geliyor yarına tamamen kesilir herhalde regl nin 8. Günündeyim benim haftaya olur eğer 14. Gün yumurtlamassam ki olmaz herhalde 19. Günü bulur herhalde aman neyse ayy taze incire bayılırım ya ama Burda yok maalesef kuruyla idare ediyorum artık evet 14. Gün yunurtluyosan başlıyo olabilir yavaştan değerlendir kuzum
Oy sağol kuzum söylemen yeter sorma sorma hiç de hevesim yok artık spontane olcak ne olacaksa aa erken olmuş senin o zaman yansın geceler hahsjsjsjAyy gönderiyim ben sana canım Hii senin aksiyon haftası yeni başlayacak Valla benim geçen ay erken oldu zaten 11.günde göründü uygulamada.o yüzden ben 9.günden başladım iki günde bir gitcez bakalım enerji yettiği kadar
Ahahah aynen canım yansın bakalım spontane olanlar tutuyo ama bak genel olarak belli olmaz hiçOy sağol kuzum söylemen yeter sorma sorma hiç de hevesim yok artık spontane olcak ne olacaksa aa erken olmuş senin o zaman yansın geceler hahsjsjsj
Puxhu döllenme için mi çatlama için mi 20uzeriSanırım döllenmesi için 20 üzeri olması gerekiyor. Aşılamadan önce bakmaları gerekiyordu bakmadan neden aşılama yaptılar çok saçma