- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Bende gidicem birazdan kahve içmeye afiyet olsun şekerimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gidicem birazdan kahve içmeye afiyet olsun şekerimm
Hiiiihhh ay etiketi görünce nasıl heyecanla girdim anlatamam hayırlı olsun canımmm, Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah çok ama çok sevindimKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu cookiep brcmmmm halolita @beezuus @duskapani annelik yolunda @Gulbahcesii96 monica123 @guzelseylerolsun Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
Ben hemen adet bitimi 7.günde çekildim.Evet hsg de olcak bişeyler bi tr ye geleyim de ne zaman çekiliyor bu var mı yumurtlaması reglsi ne naneyse
Sağol güzelim inşallah bir gün hep birlikte içerizBende gidicem birazdan kahve içmeye afiyet olsun şekerimm
Ben de alıyorum her AVM'ye gidişte eşim kolundan tutup zorla çıkarıyor daha zaman var diye yanlış hatırlamıyorsam sizde de pcos vardı galibaBir arkadaşım da bana diyordu bebek kıyafetleri al evinde bulunsun evlene olumlu mesajlar göndermiş olsun gibi şeyler söylemişti ben de almıştım daha çok böyle moda girdim bebek bebek bebek diye
Gözün aydın canım tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesinKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu cookiep brcmmmm halolita @beezuus @duskapani annelik yolunda @Gulbahcesii96 monica123 @guzelseylerolsun Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
Canım tebrik ederim sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaGünaydın kızlar
Bu sabah yine test yaptım ama ilk idrarla değil bir de öncesinde bir bardak su da içmiştim düne göre silik gibi geldi bundan bir şey olur mu üstteki yeni yaptığım.
tam kahve içerken bunu gördüm :) günaydınnn
Yok benim hiçbir problemim yok daha kötüsü dün yeni doğum yapan arkadaşıma hediye aldim bebek kıyafetleri beni cok etkiledi evde olsa daha çok üzülürüm heraldeBen de alıyorum her AVM'ye gidişte eşim kolundan tutup zorla çıkarıyor daha zaman var diye yanlış hatırlamıyorsam sizde de pcos vardı galiba
Maşallah daha ne kadar koyu olsun kızz kan ne zaman verceksin ya da verdin mi kaçırdım mı :)Günaydın kızlar
Bu sabah yine test yaptım ama ilk idrarla değil bir de öncesinde bir bardak su da içmiştim düne göre silik gibi geldi bundan bir şey olur mu üstteki yeni yaptığım.
Yaaaa çok çok çok sevindimmm sağlıkla gelsin kuzum ay ne güzel topik oldu bu yaKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben az önce indirime girmiş diye denk geldi manifestleyip bunu aldım daha ortada hiçbir şey yokkenYok benim hiçbir problemim yok daha kötüsü dün yeni doğum yapan arkadaşıma hediye aldim bebek kıyafetleri beni cok etkiledi evde olsa daha çok üzülürüm heralde
Canım yarın sabah kan vereceğim bakalımMaşallah daha ne kadar koyu olsun kızz kan ne zaman verceksin ya da verdin mi kaçırdım mı :)
Ben de çocuk kitapları alıyordumBen az önce indirime girmiş diye denk geldi manifestleyip bunu aldım daha ortada hiçbir şey yokken
Philips Avent SCF551/03 Eğitici Damlatmaz Bardak 6 Ay + 7oz/200 ml Mor
Yüklüyor…
app.hb.biz
Boykot amaBen az önce indirime girmiş diye denk geldi manifestleyip bunu aldım daha ortada hiçbir şey yokken
Philips Avent SCF551/03 Eğitici Damlatmaz Bardak 6 Ay + 7oz/200 ml Mor
Yüklüyor…
app.hb.biz
Şu içtiğin için derişikliği azalmıştır bence hem akşamdan sabaha o kadar artmaz 2 gün arayla devam et testle takip edeceksen ya da direk kanda takibe başlayabilirsinGünaydın kızlar
Allah hayırlı etsinKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın afiyetler olsun bi gün hep beraber olsun
İnşallah en kısa zamanda nasip olur takviye kullanıyor musunuz dün birinin yorumunu gördüm kolojene başlamış ve hamile kalmışYok benim hiçbir problemim yok daha kötüsü dün yeni doğum yapan arkadaşıma hediye aldim bebek kıyafetleri beni cok etkiledi evde olsa daha çok üzülürüm heralde