- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Saldığın için olur bak amaağn dediğin zaman genelde oluyormuş öyle diyollaaaCanım Allah bilir artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saldığın için olur bak amaağn dediğin zaman genelde oluyormuş öyle diyollaaaCanım Allah bilir artık
Benimle ilgili ne hissediyorsun puksucuğumBiz kalcaz en son sende kalmazsın ben kalırım en son kapıya kilit vurur giderim herhalde
Bilmiyorum ki onu açmaya kalkarsam hesabı falan kapatırım diye korkuyorum hiç anlamıyorum ajajajajSenin niye özel mesaj kutun kapalı
Ahahahshaj alemsin MerveBilmiyorum ki onu açmaya kalkarsam hesabı falan kapatırım diye korkuyorum hiç anlamıyorum ajajajaj
Usagi yakın merceğimdesinBenimle ilgili ne hissediyorsun puksucuğum
Ahahahshaj alemsin Merve
ben kendimi tedaviye odakladım ya olursa başımın üstüne olmazsa da alttan üstten nerden ne yapacaklarsa yapsınlar 10 bin bakım olsun jshshsSaldığın için olur bak amaağn dediğin zaman genelde oluyormuş öyle diyollaaa
Benim bakım 35 bin bakimi olur ajjajajben kendimi tedaviye odakladım ya olursa başımın üstüne olmazsa da alttan üstten nerden ne yapacaklarsa yapsınlar 10 bin bakım olsun jshshs
Gizlilik ayarlarına gel sana kimler mesaj gönderebiliri sadece üyeler yapNerden yapılıyor ajajaj
Güzel günler bizi bekler desene o zamanUsagi yakın merceğimdesin
İnşallah diyelimGüzel günler bizi bekler desene o zaman
Hamişlerimiz arttıkça gaza geldim yarın bi daha yapicam ahshsjTest yap aşko
Oh be gözümüz aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh darısı bizlere olsunKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita @beezuus @duskapani @annelik yolunda @Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
Bizim bat sat seninle aynı gidiyorben kendimi tedaviye odakladım ya olursa başımın üstüne olmazsa da alttan üstten nerden ne yapacaklarsa yapsınlar 10 bin bakım olsun jshshs
Yap çiçeğimHamişlerimiz arttıkça gaza geldim yarın bi daha yapicam ahshsj
Pozitifİnnovita gebelik testi ama yine güvenemiyorum ya bi yorumlayın kızlarcım
Eki Görüntüle 3464529
Bir innovita daha yaptım o belli belirsiz o yüzden emin olamadımPozitif
ya hayır ya niye ben omu ilk başta önemsemedim rastgele batım zıkkımKız sen 18 yaşında mısın ahaja şimdi baktım tamam ablanmışım