- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
İvetİnsta düzelse takipleşirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İvetİnsta düzelse takipleşirdik
Yarına sökülür kuzu bu ay nerdeyse herkesin öyle oldu ya buradaki kızlarda öyle yazdıKanamam bi tuhaf geliyor leke tarzinda
Ay insallah yaYarına sökülür kuzu bu ay nerdeyse herkesin öyle oldu ya buradaki kızlarda öyle yazdı
Maydanoz işe yaramış gibi amaAy insallah ya
Kahverengi daha cok kirmizi kani göremedim dahaMaydanoz işe yaramış gibi ama
Yarına gelir diye düşünüyorum canımKahverengi daha cok kirmizi kani göremedim daha
kız geç döllenmeden yerleşme mi acaba o test yaptınmı senKahverengi daha cok kirmizi kani göremedim daha
Yaptim canimm negatif, kan verdim cmt gunukız geç döllenmeden yerleşme mi acaba o test yaptınmı sen
Ay gelsin valla yoksa stresten kafayi yiyecegimYarına gelir diye düşünüyorum canım
Senin lekelenme bitti miiYarına gelir diye düşünüyorum canım
Ben de çok seviyorumm ben de profil fotona bayıldımLorelailai kullanıcı adına bayıldımm. Gilmore girls bağımlısıyım. Döndür dolaş tekrar tekrar izliyorum hastalıklı gibi
Ahaha tesekkur ederimmBen de çok seviyorumm ben de profil fotona bayıldım
Bitti bitti şükürSenin lekelenme bitti mii
O zaman geliyor gelmekte olanBitti bitti şükür
Ahahahs yok bu ay kapalıyızO zaman geliyor gelmekte olan
Haha iyiymiş gündüz beni merak edenlere ararım ben de o da belkiiii 34 yaş sendromu yaşıyorum daCesaret edip ilk adımı attım özelden foto atıyoz birbrmze
Seboo ben de bu ay ilk defa lekelenme olarak gördüm 2gün sonra söküldü canım adetim coraspin kullanıyorum belki o mu etki etti bilmiyorum ama 3.5sydır kullanıyorum hiç böyle olmamıştı. Stres hava sıcaklığı vs etken diye düşünüyorumKanamam bi tuhaf geliyor leke tarzinda
Yaa ben de bir tek ben yaşıyorum sanıyordum. 34 olduğumdan beri bunalımdayım resmenn Niye böyle oldu yavHaha iyiymiş gündüz beni merak edenlere ararım ben de o da belkiiii 34 yaş sendromu yaşıyorum da
Arkadaşlarım çocuklarına bak TEYZE gelmiş aa TEYZE ne getirmiş diye diye onlar yaptı bacım yok NİNEYİM asfsdsYaa ben de bir tek ben yaşıyorum sanıyordum. 34 olduğumdan beri bunalımdayım resmenn Niye böyle oldu yav