• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024/2025 Gebeliğe Hazırlık Topiği :)

Biz o salanlari çok gördük ertesi ay hamile kalıp terki diyar.ettiler ahshqhah
ufff bende olmaz o ya keşke olsa ama benim inanç sıfır artık en azından prezervatif derdinden kurtuldum ona seviniyom jsjdjdjdj

halolita halolita biz senle aynı adet olduk dimi bitti mi regl ben bu ay test falan yapmam ovulasyon stres sahibi oldum onu ilk defa yaptım ajajjaj
Evet aynı gün olduk 5 inde ben stres olmadım hiç ama yaptım da noldu elde var sıfır 😂 midem bulandı kaba işemekten ya, 8 Eylül regl ama yumurtlama erken olursa yine 5 Eylül falan olurum herhalde diye düşünüyorum

Evet aynı gün olduk 5 inde ben stres olmadım hiç ama yaptım da noldu elde var sıfır 😂 midem bulandı kaba işemekten ya, 8 Eylül regl ama yumurtlama erken olursa yine 5 Eylül falan olurum herhalde diye düşünüyorum
Halolita sen bi hsg çektir sonra gör 🫠

Burada yollarımız ayrılıyor canım benim 1 Eylül ajajjaj

Back