- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
ufff bende olmaz o ya keşke olsa ama benim inanç sıfır artık en azından prezervatif derdinden kurtuldum ona seviniyom jsjdjdjdjBiz o salanlari çok gördük ertesi ay hamile kalıp terki diyar.ettiler ahshqhah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufff bende olmaz o ya keşke olsa ama benim inanç sıfır artık en azından prezervatif derdinden kurtuldum ona seviniyom jsjdjdjdjBiz o salanlari çok gördük ertesi ay hamile kalıp terki diyar.ettiler ahshqhah
Hayatıııımm yapmaaa yarın yapma bekleee kan da vermeona göre salı kan vercem ya
Aa valla olsun olsun herkes bebişlensinnBen diyorum Puxhu da var birseyler
halolita biz senle aynı adet olduk dimi bitti mi regl ben bu ay test falan yapmam ovulasyon stres sahibi oldum onu ilk defa yaptım ajajjajBiz o salanlari çok gördük ertesi ay hamile kalıp terki diyar.ettiler ahshqhah
tamam ablaHayatıııımm yapmaaa yarın yapma bekleee kan da verme
Abla mıtamam abla
Yaaa çoook sevindim hayırlı olsuuumKızlar dayanamadım gece yaptım. Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita @beezuus @duskapani @annelik yolunda @Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
Evet aynı gün olduk 5 inde ben stres olmadım hiç ama yaptım da noldu elde var sıfır midem bulandı kaba işemekten ya, 8 Eylül regl ama yumurtlama erken olursa yine 5 Eylül falan olurum herhalde diye düşünüyorumhalolita biz senle aynı adet olduk dimi bitti mi regl ben bu ay test falan yapmam ovulasyon stres sahibi oldum onu ilk defa yaptım ajajjaj
Kız sen 18 yaşında mısın ahaja şimdi baktım tamam ablanmışımtamam abla
Neyden bahsediyorsun kız jajajs
Halolita sen bi hsg çektir sonra görEvet aynı gün olduk 5 inde ben stres olmadım hiç ama yaptım da noldu elde var sıfır midem bulandı kaba işemekten ya, 8 Eylül regl ama yumurtlama erken olursa yine 5 Eylül falan olurum herhalde diye düşünüyorum
Burada yollarımız ayrılıyor canım benim 1 Eylül ajajjajEvet aynı gün olduk 5 inde ben stres olmadım hiç ama yaptım da noldu elde var sıfır midem bulandı kaba işemekten ya, 8 Eylül regl ama yumurtlama erken olursa yine 5 Eylül falan olurum herhalde diye düşünüyorum
Evet hsg de olcak bişeyler bi tr ye geleyim de ne zaman çekiliyor bu var mı yumurtlaması reglsi ne naneyseHalolita sen bi hsg çektir sonra gör
Hayırlısı be gülümBurada yollarımız ayrılıyor canım benim 1 Eylül ajajjaj
Reglinden sonra 4 ya da 7 gün içindeEvet hsg de olcak bişeyler bi tr ye geleyim de ne zaman çekiliyor bu var mı yumurtlaması reglsi ne naneyse
Denk gelir inşallah o zamanReglinden sonra 4 ya da 7 gün içinde
Belki regl bile olmazsin gerek bile kalmaz inşallahDenk gelir inşallah o zaman
Canım Allah bilir artıkBelki regl bile olmazsin gerek bile kalmaz inşallah
Senin niye özel mesaj kutun kapalıBelki regl bile olmazsin gerek bile kalmaz inşallah