- 15 Şubat 2024
- 573
- 380
İnşallah kuşum hepimiz içinAy inşallah belirtilerin sonu güzel olur Baktım şimdi benden 10 gün sonra da senin bat senden de güzel haberler gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuşum hepimiz içinAy inşallah belirtilerin sonu güzel olur Baktım şimdi benden 10 gün sonra da senin bat senden de güzel haberler gelsin inşallah
Ay var bence sende hadi bekliyoruz inşallahHoş geldin canımm pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım
Çok garip bir test aldım kızlar bilen var mı bunu Days Comfort diye eczaneden Predictor sordum 300 küsür dedi zaten adet gecikti varsa hepsi çıkarır diye düşündüm
Bir de şunu düşündüm ben 23’ünde pik gördüm. Yani zamanında yumurtlama oldu aslında. Gebelik yoksa neden geciksin ki? Daha önce geciktiğinde akıntım geç başlıyordu mesela anlıyordum adetimin gecikeceğini ama bir yandan da adet gecikmesi dışında sıfır belirti ya
sat:16 Temmuz bat:14Ağustos oraya da haziran yazmışım yanlışlıkla kafam nerdeyseŞarjım dolsun yazayım bilgi at
O marka iyi bir marka aslında. Yapsana bi ne çıkacakAy bu Days Comfort için çok kötü şeyler yazmışlar şansıma bakın
Test perilerim yoklamıyor değil ama çıkmaz canım 14ü bi gelsin regl olmazsam direk yaparım hiç yumurtlama falan anlamam5 günün kalmış yarın 4 kalıyor test yapsan çıkar aslında Ama yumurtlaman daha dün olduysa mesela o zaman daha 13 günün var
Aaa benim profil fotoğrafım çıkmış onu nasıl yaptın Puxhu eline sağlık
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 6 Ağustos 15 17 Ağustos 3 Eylül bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos annelik yolunda 11 Temmuz 12 Ağustos 29 Ağustos Halolita 5 Ağustos 8 Eylül Tufibery 26 Temmuz 8 Ağustos 27 Ağustos 14 Şubat ladyflowercookies 16 Temmuz 14 Ağustos
Sama özel diğerlerine yapmadımAaa benim profil fotoğrafım çıkmış onu nasıl yaptın Puxhu eline sağlık
İlla belirti olacak diye bi şey yok canım. Bence sen de hamilesin zaten 4 gün geçmiş adetinHoş geldin canımm pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım
Çok garip bir test aldım kızlar bilen var mı bunu Days Comfort diye eczaneden Predictor sordum 300 küsür dedi zaten adet gecikti varsa hepsi çıkarır diye düşündüm
Bir de şunu düşündüm ben 23’ünde pik gördüm. Yani zamanında yumurtlama oldu aslında. Gebelik yoksa neden geciksin ki? Daha önce geciktiğinde akıntım geç başlıyordu mesela anlıyordum adetimin gecikeceğini ama bir yandan da adet gecikmesi dışında sıfır belirti ya
ahahshsh cansınSama özel diğerlerine yapmadım
Yap canım bir de sen bekletme biziTest perilerim yoklamıyor değil ama çıkmaz canım 14ü bi gelsin regl olmazsam direk yaparım hiç yumurtlama falan anlamam
duskapanı bizim eşlerimiz 1 sene beraber çalışmış oluyor galiba 2019 da gitmiştiniz dimiYap canım bir de sen bekletme bizi
Evett tanıdık çıkacağız az kaldıduskapanı bizim eşlerimiz 1 sene beraber çalışmış oluyor galiba 2019 da gitmiştiniz dimi
çok imreniyorum bekleyenlere ama yok yani sabırsızlık diz boyu yapar yapmaz burdayım inşallahYap canım bir de sen bekletme bizi
Ahahahs eşlerimiz belki ben o senelerde Antalya'da yaşıyordumEvett tanıdık çıkacağız az kaldı
İşte feraset işte cesaret işte kadın gibi kadınçok imreniyorum bekleyenlere ama yok yani sabırsızlık diz boyu yapar yapmaz burdayım inşallah
Olsun biz de buradan tanıdığız ne olcak karşılaşırız illaki bi yerlerdeAhahahs eşlerimiz belki ben o senelerde Antalya'da yaşıyordum
Ayy keşkeOlsun biz de buradan tanıdığız ne olcak karşılaşırız illaki bi yerlerde