- 10 Nisan 2013
- 1.645
- 2.083
masallaaah :)Evet 5 haftalik boyutu da 5 mm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallaaah :)Evet 5 haftalik boyutu da 5 mm
Dün birşeyler yaptım sonra da olmadı eskisini yapayım dedim o da olmamış hahaha yeni gördüm su anMervesre41 nick değiştirmiş iki saattir arıyorum nerdesin acaba
A yi koymayı unutmuşum gece gece ugrasirsam öyle olurDün birşeyler yaptım sonra da olmadı eskisini yapayım dedim o da olmamış hahaha yeni gördüm su an
Yok ya. Bu saatten sonra da yazmaz. Yarın yazardayssx Yazdı mı doktor
Benim paramla maaş alıyosun deYok ya. Bu saatten sonra da yazmaz. Yarın yazar
Düğüne mi gidicen yerimize de oynaTüm gün disardaydim düğün var kıyafet kuaför sonrası market sicakk resmen felaket bir gündü adetimin 5. Günü bomba gibi yumurtlamaya hazırlanıyorum jajajjah
Kim dedi sana değiştir diyeA yi koymayı unutmuşum gece gece ugrasirsam öyle olur
Döver valla. Zaten yer arıyorBenim paramla maaş alıyosun de
Ben de aynı durumdayım puxhucumKızlar benim akıntım var yumurtlamama 3 gün kalmış sanırım erken gelecek dimi.
Ay yumurtlayacaz hani pcostum ula benBen de aynı durumdayım puxhucum
Olabilir, testle takip ediyor musun canım?Kızlar benim akıntım var yumurtlamama 3 gün kalmış sanırım erken gelecek dimi.
3 değil 2 günmüş yok ben testi 8 ay önce yaptım bidaha yapmadımOlabilir, testle takip ediyor musun canım?
Anladım canım. Sonuçta yumurtlama başlamış akıntı geldiğine göre3 değil 2 günmüş yok ben testi 8 ay önce yaptım bidaha yapmadım
Galiba anlamadım ki yaAnladım canım. Sonuçta yumurtlama başlamış akıntı geldiğine göre
Sen bugünü değerlendir mutlakaGaliba anlamadım ki ya