- 20 Mayıs 2024
- 805
- 888
- 26
Enfeksiyon filan yaşadıysanız ondan kapanabiliyormuşValla sonradan kapanabiliyor diyorlar benim de aklıma soktularBenim de 5 yaşında kızım var o zamanlar açıkmış ama şimdi ne alemde bilmiyorum. Uzun zaman geçti bana. Senin kimyasallar ne zaman oldu?
Dene o zaman canım, doğal içerik mis gibi. Ben kahvenin yanında yiyordum. Ya bu arada ben türk kahvesini çok severim ve hergün içerim bir fincan kahvenin zararı olmaz sanırım dimi?İncirden olsaydı bu ay da ağrı yaşamazdım diye düşünüyorum canım. 2 günde bir yiyim bari bi de öyle deneyeyim
Eylül de ben kesin hsg çektiricem ya arkadaşım dün çektirdi 14 aydır deniyorlardı meğersem çok az da olsa tıkanıklık varmış doktor demiş bu bile engel olabilir diye. Kız o kadar rahatladı ki. İyi ki yaptırmışım dediValla sonradan kapanabiliyor diyorlar benim de aklıma soktularBenim de 5 yaşında kızım var o zamanlar açıkmış ama şimdi ne alemde bilmiyorum. Uzun zaman geçti bana. Senin kimyasallar ne zaman oldu?
Yok olmaz canım bence bende içiyorum her günDene o zaman canım, doğal içerik mis gibi. Ben kahvenin yanında yiyordum. Ya bu arada ben türk kahvesini çok severim ve hergün içerim bir fincan kahvenin zararı olmaz sanırım dimi?
Aa öyle mi bunu bilmiyordum çok şükür hiç enfeksiyon yaşamadım o zaman açıktır belki deEnfeksiyon filan yaşadıysanız ondan kapanabiliyormuş
Yine içersin inşallah hamileliğinde deİçiyordum
Ben önce eşim sperm testi yaptırsın istiyorum ya onun sonucunu da alıp giderim doktora diye düşünüyorum hsg’yi de sorarım.Eylül de ben kesin hsg çektiricem ya arkadaşım dün çektirdi 14 aydır deniyorlardı meğersem çok az da olsa tıkanıklık varmış doktor demiş bu bile engel olabilir diye. Kız o kadar rahatladı ki. İyi ki yaptırmışım dedi
Biri aralıkta oldu biri şubatta olduValla sonradan kapanabiliyor diyorlar benim de aklıma soktularBenim de 5 yaşında kızım var o zamanlar açıkmış ama şimdi ne alemde bilmiyorum. Uzun zaman geçti bana. Senin kimyasallar ne zaman oldu?
Bence Pazartesi mantıklı o zaman çarşamba gidemeyeceksen:)Kızlar ben önümüzdeki hafta doktora randevu alıcam. Doktor 3 ay sonra gel demişti ama artık bekleyemiyorum 2 ay dolmuş olacak yumurtlama tedavisine başlayacağım. Gecikme olmazsa pazartesi adet günüm, sizce pazartesi gidip 3.günde ilaca başlamak mantıklı mı yoksa anca cuma giderim o gün de 5.gün olur ilaca başlayamam.
Nedense hep bende bi sorun varmış gibi geliyor ya öncesinde de yumurtalık tembelleşmesi olduğunu bildiğim için herhaldeBen önce eşim sperm testi yaptırsın istiyorum ya onun sonucunu da alıp giderim doktora diye düşünüyorum hsg’yi de sorarım.
Evet eşimin çalışma saatleri uymuyorBence Pazartesi mantıklı o zaman çarşamba gidemeyeceksen:)
Kesinlikle öyle. İnternet evimizdeki canavar gibi resmen asla kontrol edilmiyor. Özellikle oyunlar da bugün tüm oyunları oturup inceledim neyse ki Roblox oyununa erişim engellenmiş. Tehlikelere o kadar açık ve savunmasızlar ki başıboş kalan her çocuk bataklığa düşmeye aday haline geldi resmen. Allah tüm çocukları kötü niyetli insanlardan korusunPuxhu oğlunla olan problemi okudum bu internet belasından dolayı artık bunlarla karşılaşmamız maesef normal hale geldi. Neyse ki fark etmişsin. Sen annesi olarak en doğru şekilde konuşmuşsundur eminim. Ergenlik dönemi artık çok daha zor. Bunu yönetebilmek de. Aranızdaki ilişki sağlam olduğu sürece yanlış yola sapacağını düşünmüyorum. Eminim o da anlamıştır sen konuşunca. Yine de önlem olarak telefon tablet bilgisayar vermemek lazım. Sanırım 10 yaşında daha çok küçük. Ben olsam baya uzun bir süre (birkaç yıl) interneti olan bir şeyle yalnız bırakmam.
Amin inşallahKesinlikle öyle. İnternet evimizdeki canavar gibi resmen asla kontrol edilmiyor. Özellikle oyunlar da bugün tüm oyunları oturup inceledim neyse ki Roblox oyununa erişim engellenmiş. Tehlikelere o kadar açık ve savunmasızlar ki başıboş kalan her çocuk bataklığa düşmeye aday haline geldi resmen. Allah tüm çocukları kötü niyetli insanlardan korusun
O kadar kötü bi oyun ki cinsellik, lgbt, sohbet odaları ne ararsan varmış oyunda. Oyunun karakterleri vs of iğrençAmin inşallahŞu an bir aydınlanma yaşadım bugün havuzda küçük kızlar roblox engellenmiş filan diye konuşuyorlardı sinirleniyorlardı filan ben de o ne acaba dedim kendi kendime tamamen aklımdan çıkmış şimdi sen yazında idrak ettim o da oyun demek ki ve çocuklar da baya hakim ona. Hatta youtube da engellenecekmiş diyorlardı kızın biri de ben youtube’suz yaşayamam filan diyordu. Çocuklarımızın geldiği hal
Evet bunu söylemiştin hatırladım canım bir muayene ol bakalım. Ben Nisan başıydı sanırım detaylı bir muayene oldum hormon testlerim de yapıldı. O yüzden hsg’ye geçmeden eşim de yaptırsın diye düşündüm.Nedense hep bende bi sorun varmış gibi geliyor ya öncesinde de yumurtalık tembelleşmesi olduğunu bildiğim için herhalde
Bilgisayarı aldığımdan beri kitap okuyor. Sonunu çok merak ediyorum diyo inşallah benim gözümü boyamıyordurAmin inşallahŞu an bir aydınlanma yaşadım bugün havuzda küçük kızlar roblox engellenmiş filan diye konuşuyorlardı sinirleniyorlardı filan ben de o ne acaba dedim kendi kendime tamamen aklımdan çıkmış şimdi sen yazında idrak ettim o da oyun demek ki ve çocuklar da baya hakim ona. Hatta youtube da engellenecekmiş diyorlardı kızın biri de ben youtube’suz yaşayamam filan diyordu. Çocuklarımızın geldiği hal