Kesinlikle öyle bence de bu ay çok saldım ben uygulamaya göre yumurtlama haftam da 2 günde bir yapıcam denk gelirse gelicek zaten her gün yapmak asla istemiyorumWalla tutacağı varsa her türlü tutuyormuş ben onu gördüm. Çünkü önceki ay da pik öncesi ve pik gününü değerlendiremeyip çatlama ve sonrasını değerlendirmiştik yine tutmuştu. Allah ım tutun derse tutunuyor işte
Tabi anne olarak tepkiniz de çok normal ama biraz hassas bir konu sert tepki vermeniz onun iyice kabuğuna çekilmesine sebep olabilir sanki.Özetle anlatıyorum farklı fikirlere ihtiyacım var. Konu oğlum. Az önce odasını temizlerken pc de oyunu açıktı bi bakayım dedim ara sıra bakar kontrol ederim. Mesajlarını okudum. Bi oyun var rütbe vs paşa maşa orda bi adamla konuşmuş adam diyorum çünkü şuan işteyim falan yazmış neyse. Adamla öyle konuşmaları var ki siz emredin paşam tamam paşam siz ne isterseniz paşam ayy daha birsür şeyler o an şok yaşadım ciddi anlamda. Sakin kalmak o kadar zor oldu ki yarım saat sakinleşmeyi bekledim. Aldım karşıma konuştum vs vs geçiyorum buraları. Yani mesajları geçtim kazık kadar adamla konuşması beni sinirlendirdi. Hesabını sildirdim. Bilgisayarını toplamayı düşünüyorum sizce napayım ya çok üzgünüm
Aslında hiç sert tepki vermedim ya o kadar sakin konuştum ki soru cevap şeklinde. Bilgisayara tatil diye izin vermiştik ama bu oyunu tatil başlayınca oynamaya başlamıştı bu kadar saçma bir oyun olduğunu farkedemediğim için kendime çok kızgınım.Tabi anne olarak tepkiniz de çok normal ama biraz hassas bir konu sert tepki vermeniz onun iyice kabuğuna çekilmesine sebep olabilir sanki.
Kızlar bir de ben 2 aydır yürüyüşe çıkıyordum hergün. Ayrıca yumurtlamaya kadar her gün 2-3 incir kurusu yedim, çiğ kuruyemişi çok tükettim. Bir de 2 haşlanmış yumurta yedim her gün. Et filan da çok tükettim. Bunların da faydası olduğuna inanıyorum. Tabi hsgnin payı da büyük ama bunlar hep vesile asıl veren RabbimKesinlikle öyle bence de bu ay çok saldım ben uygulamaya göre yumurtlama haftam da 2 günde bir yapıcam denk gelirse gelicek zaten her gün yapmak asla istemiyorum
Oğluna bence bi süre telefon bilgisayar vs kısıtlı ver. Yabancı birisiyle konuşmanın heleki oyun için bile olsa birisine emret paşa gibi konuşmasını yanlış olduğunu bunun sonucunda doğabilecek olguları anlat canım. Zaten güzellikle anlatmışsındır eminim buna ben bi an anne olsaydım öyle yapardım empatisiyle yazdımÖzetle anlatıyorum farklı fikirlere ihtiyacım var. Konu oğlum. Az önce odasını temizlerken pc de oyunu açıktı bi bakayım dedim ara sıra bakar kontrol ederim. Mesajlarını okudum. Bi oyun var rütbe vs paşa maşa orda bi adamla konuşmuş adam diyorum çünkü şuan işteyim falan yazmış neyse. Adamla öyle konuşmaları var ki siz emredin paşam tamam paşam siz ne isterseniz paşam ayy daha birsür şeyler o an şok yaşadım ciddi anlamda. Sakin kalmak o kadar zor oldu ki yarım saat sakinleşmeyi bekledim. Aldım karşıma konuştum vs vs geçiyorum buraları. Yani mesajları geçtim kazık kadar adamla konuşması beni sinirlendirdi. Hesabını sildirdim. Bilgisayarını toplamayı düşünüyorum sizce napayım ya çok üzgünüm
Peki yumurtlama-çatlamadan sonra da tüketebileceğimiz besinler var mı bilgin var mı canımKızlar bir de ben 2 aydır yürüyüşe çıkıyordum hergün. Ayrıca yumurtlamaya kadar her gün 2-3 incir kurusu yedim, çiğ kuruyemişi çok tükettim. Bir de 2 haşlanmış yumurta yedim her gün. Et filan da çok tükettim. Bunların da faydası olduğuna inanıyorum. Tabi hsgnin payı da büyük ama bunlar hep vesile asıl veren RabbimDaha önce incir kürü yapmıştım kaynatıp suyunu içerek ama işe yaramıştı bende. Soğan kürü, süt buharı falan denedim bunları hep ama nasip olmamıştı. Yalnız ovulasyon testinden hiç vazgeçmedim. Yumurtlama dönemi kasıklarım ağrıyordu evet ama piki görmem akıntıdan sonra oluyordu hep bilemiyordum o yüzden.
Analttım. Şuan küsüm kendisiyle peşimde pervane ama pas vermiyorum üzdü beni. Odasının tozunu almış. Öpücük var mı diye geldi yok dedim öpücükte mi yok dedi.Oğluna bence bi süre telefon bilgisayar vs kısıtlı ver. Yabancı birisiyle konuşmanın heleki oyun için bile olsa birisine emret paşa gibi konuşmasını yanlış olduğunu bunun sonucunda doğabilecek olguları anlat canım. Zaten güzellikle anlatmışsındır eminim buna ben bi an anne olsaydım öyle yapardım empatisiyle yazdım
İnciri bende duydum ama prolaktin seviyesini artırıyor o yüzden yiyemiyorum.Kızlar bir de ben 2 aydır yürüyüşe çıkıyordum hergün. Ayrıca yumurtlamaya kadar her gün 2-3 incir kurusu yedim, çiğ kuruyemişi çok tükettim. Bir de 2 haşlanmış yumurta yedim her gün. Et filan da çok tükettim. Bunların da faydası olduğuna inanıyorum. Tabi hsgnin payı da büyük ama bunlar hep vesile asıl veren RabbimDaha önce incir kürü yapmıştım kaynatıp suyunu içerek ama işe yaramıştı bende. Soğan kürü, süt buharı falan denedim bunları hep ama nasip olmamıştı. Yalnız ovulasyon testinden hiç vazgeçmedim. Yumurtlama dönemi kasıklarım ağrıyordu evet ama piki görmem akıntıdan sonra oluyordu hep bilemiyordum o yüzden.
Öpücüğü alamadıysa hatasını en kısa sürede anlarAnalttım. Şuan küsüm kendisiyle peşimde pervane ama pas vermiyorum üzdü beni. Odasının tozunu almış. Öpücük var mı diye geldi yok dedim öpücükte mi yok dedi.
Kendine hiç kızma bence nereye kadar koruyabilirsin ki ? Güzel bir şekilde konuştuysan eminim anlayacaktır. Düşünsene senin bildiğin duyduğun şeyleri bu çocuk bilmiyor. İnsan olmayı, yemek yemeyi bile senden öğrendi. Bu da bir deneyim olmuştur ve böyle insanların kendisine zarar verebileceğini öğrenmiştir.Aslında hiç sert tepki vermedim ya o kadar sakin konuştum ki soru cevap şeklinde. Bilgisayara tatil diye izin vermiştik ama bu oyunu tatil başlayınca oynamaya başlamıştı bu kadar saçma bir oyun olduğunu farkedemediğim için kendime çok kızgınım.
O konuda pek bilgim yok canım ama bir arkadaşım yumurtlamadan sonra hergün havuç yediğini söylemişti folik asit içerikli olduğu için. Etkisi var mıdır bilmiyorum ben yemedim.Peki yumurtlama-çatlamadan sonra da tüketebileceğimiz besinler var mı bilgin var mı canım
Evet canım yumurta geliştirici farklı besinlere bakabilirsin.İnciri bende duydum ama prolaktin seviyesini artırıyor o yüzden yiyemiyorum.
Folik asit kullaniyor musunuzO konuda pek bilgim yok canım ama bir arkadaşım yumurtlamadan sonra hergün havuç yediğini söylemişti folik asit içerikli olduğu için. Etkisi var mıdır bilmiyorum ben yemedim.
Evet canım folidoce kullanıyorum. Ben geçen yıl eylül gibi başlamıştım uzun süredir kullanıyorum.Folik asit kullaniyor musunuz
Ben solgar aldım yorumlari iyiydi umarım faydası oluyordurEvet canım folidoce kullanıyorum. Ben geçen yıl eylül gibi başlamıştım uzun süredir kullanıyorum.
Teşekkür ederimmO konuda pek bilgim yok canım ama bir arkadaşım yumurtlamadan sonra hergün havuç yediğini söylemişti folik asit içerikli olduğu için. Etkisi var mıdır bilmiyorum ben yemedim.
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 6 Ağustos 15 17 Ağustos 3 Eylül bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos annelik yolunda 11 Temmuz 12 Ağustos 29 Ağustos Halolita 5 Ağustos 8 Eylül
Oluyordur bence, Solgar da iyi bir marka sanırım duymuştum daha önce.Ben solgar aldım yorumlari iyiydi umarım faydası oluyordur