- 29 Ocak 2022
- 578
- 474
Eylülde bırakıyoruz kimse kem küm etmesin herkes kafada bitirsin koca 1 ay verdim sizeBen de istiyorum sigara bırakmayı ama çok seviyorum uffff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylülde bırakıyoruz kimse kem küm etmesin herkes kafada bitirsin koca 1 ay verdim sizeBen de istiyorum sigara bırakmayı ama çok seviyorum uffff
Geri geleceğini biliyordum hoşgeldiiinBen de istiyorum sigara bırakmayı ama çok seviyorum uffff
Ben yumurtlamadan beri 23 temmuzdan beri ishaldim kuzu hala da geçmiş değil. Yani belirti de olabilir olmayadabilir.Kızlar benim bat yaklaşıyor ama ne bir göğüs ağrısı ne bi kasık ağrısı var sanırım bu ay da olmadı. Bugün kokusuz sarı bir akıntı geldi ama o gebelik belirtisi mi enfeksiyon mu hiç bilmiyorum. Bir de afedersiniz ishalim birkaç gündür. Böyle olan var mıydı aranızda?
Bana duygu sömürüsü yapıyor sürekli kocam ya uffffGeri geleceğini biliyordum hoşgeldiiin
Ay Eylül de tatile çıkıcam asla bırakamammmmmEylülde bırakıyoruz kimse kem küm etmesin herkes kafada bitirsin koca 1 ay verdim size
Bir şeyler aşağıda dönüyor olan bize oluyor o mu oldu bu mu oldu diye ah kafaya takmasak ne güzel olur ya inşallah gebelik belirtileridir canım bekleyip göreceğizEvet lh testin pik görünüyor canım. Tarif ettiğin gibi geldi bende de ama benim yumurtlama 4 Ağustostaydı bu akıntı 6’sında geldi. O kadar erken gelir mi bilmiyorum.
Bu mesajını da yeni gördüm bende de 3 gündür ishal durumu vardı. Bugün hafifledi. En az 15 yıldır bunu yaşamamıştım Neden oldu anlamadım da Burada hamilelik belirtilerinde yazanlar olmuştu bunu da ama yani yumurtlama günü döllendi desek benim belirti yaşamam için çok erken
Tamam sana tatil için esneme payı bırakalım o kadar acımasız olamamAy Eylül de tatile çıkıcam asla bırakamammmmm
Ay kocanda kendimi gördüm ben de yengecim Neyse iyi yapmışsın akışta devam edin işte oluruna bırak bebişin geleceği zaman bellidir zaten ne yapsak değiştiremeyizBana duygu sömürüsü yapıyor sürekli kocam ya uffff
Olma olma sonrasında bakarız ben bırakmak için hamile olmayı bekliyordum bu gidişle o da olmayacak ahshhshsdhTamam sana tatil için esneme payı bırakalım o kadar acımasız olamam
İnşallah hayırlısıyla canım:) Ben takmıyorum aslında olursa olur olmazsa kısmet kafasına geldim artık. Vücudumda farklı bir şey olunca da acaba mı diyorum tabi ama. Geçen ay ilk defa hiç test yapmadım oradan anladım kafamın rahatladığınıBir şeyler aşağıda dönüyor olan bize oluyor o mu oldu bu mu oldu diye ah kafaya takmasak ne güzel olur ya inşallah gebelik belirtileridir canım bekleyip göreceğiz
genelde kabızlık oluyor deniliyor ishali bilemedim canım benimde 4-5 gündür böyle hayra çıksın inşallahhhhhBen yumurtlamadan beri 23 temmuzdan beri ishaldim kuzu hala da geçmiş değil. Yani belirti de olabilir olmayadabilir.
Ben de oglagim burcum a laf ettirmem canım burcumYaa ben boğalarla çok iyi anlaşıyorum çok severim. Ama eşim oğlak inatçı bazen sinir krizine sokuyor beni
Yengeç burçlarını çok severimm kalbe çok iyi hitap ediyorlar yaa 2 gündür beni ikna etmeye çalışıyor ben biraz kızıdım ona onun ne suçu varsa insan en yakınından çıkarıyor sinirini işte sen beni soktun bu düşünceye ben istemiyordum zaten falan bir sürü şey söyledim neyseki beni idare etti biraz kafa gitti bendeAy kocanda kendimi gördüm ben de yengecim Neyse iyi yapmışsın akışta devam edin işte oluruna bırak bebişin geleceği zaman bellidir zaten ne yapsak değiştiremeyiz
Yaw bırak hem keseye hem kendine zararBen abartılı içiyorum sanırım
Evet canım ben kızımda kabız olduğumu da hatırlamıyorum gerçi çok belirsiz ama inşallah gebeliktentir senin kigenelde kabızlık oluyor deniliyor ishali bilemedim canım benimde 4-5 gündür böyle hayra çıksın inşallahhhhh
Oh ne güzel canım darısı başıma inşallah. Ben sabırsız biriyim ya meraktan ölüyorum bazen fkfkfkf burada yazanlar varya şu gün yapıcam diye onların bile hemen yapmasını istiyorumİnşallah hayırlısıyla canım:) Ben takmıyorum aslında olursa olur olmazsa kısmet kafasına geldim artık. Vücudumda farklı bir şey olunca da acaba mı diyorum tabi ama. Geçen ay ilk defa hiç test yapmadım oradan anladım kafamın rahatladığını
İnşallah canım sağ olasınEvet canım ben kızımda kabız olduğumu da hatırlamıyorum gerçi çok belirsiz ama inşallah gebeliktentir senin ki
Oğlak kadınlarını çok severim yaaa iyi anlaşırız geneldeBen de oglagim burcum a laf ettirmem canım burcum