- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
11 kişiKaç kişi okuyor acaba dışardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 kişiKaç kişi okuyor acaba dışardan
Görümce? Elti? Gelin? Hangisi var sendeBen hiçbiriyle görüşmüyorum herkese tavsiye ederim
Seni kimse anlamaz cnm gizemli Usagi olan bize olduAboww ifşa olicccik
Ay okusunlar yazdıklarımı dicem de onların kafa basmaz buraya girmeyeAboww ifşa olicccik
HAHAHa kızım benim sülale burada takılıyor bildiğim için gizemli gizemli yürütüyorumSeni kimse anlamaz cnm gizemli Usagi olan bize oldu
Bizi konuşturdu kendisi bi şey anlatmadı görüyo musunSeni kimse anlamaz cnm gizemli Usagi olan bize oldu
Niye sülalen burda kız hayırdır ajjajajsHAHAHa kızım benim sülale burada takılıyor bildiğim için gizemli gizemli yürütüyorum
Kız yoksa bu birinizin eltisi gorumcesi mi yoksaBizi konuşturdu kendisi bi şey anlatmadı görüyo musun
Benim elti ikizler oha hahahshshsKız yoksa bu birinizin eltisi gorumcesi mi yoksa
1 elti 1 görümcem var ben kendimi burda zor buldum şifremi unutmuşum onlar hiç bulamazŞimdi sıra Puxhu da onu konuşturup ifşa edecek
KK’da şunu sordum bunu sordum diyorlardı sessizce kısskıss gülmekle yetindim sadeceNiye sülalen burda kız hayırdır ajjajajs
Almanya’da yaşayan bi tanıdığım yok bırak akrabayıBenim elti ikizler oha hahahshshs
Hahshshh oke tekrar arkadaşımsın bi anlık düşünceydiAlmanya’da yaşayan bi tanıdığım yok bırak akrabayı
Yaa görüşmüyon he neden kendini mahrum eyledin kendini onlardan1 elti 1 görümcem var ben kendimi burda zor buldum şifremi unutmuşum onlar hiç bulamaz
ama duskapani ve Mervesre41 elti görümcesi olabilirimHahshshh oke tekrar arkadaşımsın bi anlık düşünceydi