• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Emin değilim ama öyle sanırım yalnız bizde etkisi olmadı çakşır karaciğer enzimlerini bozuyor yüklenmeyin
Ya canım eşim sadece bir kahve fincanı tüketiyor tabi bilmiyorum nasıl etki edeceğini

Ya canım eşim sadece bir kahve fincanı tüketiyor tabi bilmiyorum nasıl etki edeceğini
Yarım çay bardağı içiyordu eşim ama internette olumsuz şeylerde var onla ilgili. Dikkat etmekte fayda var. Bir yeri yaparken bir yer bozuluyor. Ne illet bir şeymiş. Sinirim bozuldu bak yine 😀

Yarım çay bardağı içiyordu eşim ama internette olumsuz şeylerde var onla ilgili. Dikkat etmekte fayda var. Bir yeri yaparken bir yer bozuluyor. Ne illet bir şeymiş. Sinirim bozuldu bak yine 😀
Bu ara her şey üstüste geliyor benim de sinirim bozuk 😁 nasılsa sıfır şuan da sperm kaybedecek ne var ki

İyi akşamlar herkese. Eşim 6 ve 15 yaşlarında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş aldığı kemo ve radyoterapilerden dolayı azosperm. 8 yıllık evliyiz. 2017 de tedavisiz bodoslama bi tesemiz oldu sonuç sıfır. Daha sonra ara verdik. 2021 yılında istanbul bahçeçiye gittik bülent erola 6 ay sonra tese dedi ama biz istemedik ilaçlara 9 ay devam ettik. Daha sonra bu işin uzmanı olan embriyolog semra hocanın çalıştığı ankara A life hastanesine geldik burda test verdik hastanede detaylı sperm testi bakılıyor. Sperm oluşum evreleri var toplam 12 aşama ilk testimizde 10. Aşamada olduğumuzu öğrendik en son evrede eşim 4 ay takılı kaldı. Tabi burada üroloji doktoru mesut hocada tedavi oldu eşim. Nisan ayında çok şükür ilk çıkışımız oldu ve 3 tüp biriktirdik. Mayıs ayında opu işlemi oldu e2 yüksek çıktığı için transfer ertelendi dondurulmuş embriyo transferine karar verildi. Ve bugün transfer oldum 🥰 Lütfen imkanınız varsa buraya gelip detaylı bi sperm testi verip takip etmeniz.

Gemiş olsun canım sperm cıktı inşallah?
Bizim ki kolay gecmişti sonrasında 3 gün ara ara ağrısı oldu biraz yürürken bacakları açık yürüyordu sadece onun dışında beli filan ağrımadı
Operasyondan çıkar çıkmaz belim belim dedi ve ikinci gün hala belim dedi dra sorduk belinden ameliyat olmadın ki neden belin ağrısın. Ameliyat esnasında tutuldu sanırım. Oda ayrık bacak geziyor evde bu bir hafta nasıl geçecek 🤣 bizim ilk tüp bebek tedavimizde tese olmadan sperm çıkışı olduğu için tese vs söylenmedi. 22 yumurtadan 15i dolu çıktı 5 tane döllendi. 3 tanesi 3. Güne geldi. İlk bir embriyo transfer edildi tuttu fakat 6 haftalık düşük yaptım. Sonrasında geriye kalan 2 embriyoyu transfer edildi onlar hiç tutmadı 7 ay ara verdik bambaşka merkezde başladık burası sperm sonuçlarını görünce mikrotese tavsiye etti senden çıkan yumurtaları karşılaması lazım dedi Dr. Ve düşük yapma oranını da düşürüyormuş. Aynı hastanenin üroloji dr na Ahmet Öztürk tese operasyonu oldu. Ve sağ yumurtalığında sıfır sperm hiç üretim olmadığını öğrendik sol tarafta seyrek çıktı ama tüp bebeği karşılar dedi. Eşim benim opudan bir gün önce ameliyat oldu. Benden 24 yumurta toplandı. Bugün aradılar 22 tanesi dolu 13 tanesi döllendi takipteyiz diye. Uzun oldu ama süreci anlatmak istedim. Biz senin topiğin de transfer diye denk gelmiştik. Bu arada dr um Funda Göde. Sen şuan ne durumdasın?

Operasyondan çıkar çıkmaz belim belim dedi ve ikinci gün hala belim dedi dra sorduk belinden ameliyat olmadın ki neden belin ağrısın. Ameliyat esnasında tutuldu sanırım. Oda ayrık bacak geziyor evde bu bir hafta nasıl geçecek 🤣 bizim ilk tüp bebek tedavimizde tese olmadan sperm çıkışı olduğu için tese vs söylenmedi. 22 yumurtadan 15i dolu çıktı 5 tane döllendi. 3 tanesi 3. Güne geldi. İlk bir embriyo transfer edildi tuttu fakat 6 haftalık düşük yaptım. Sonrasında geriye kalan 2 embriyoyu transfer edildi onlar hiç tutmadı 7 ay ara verdik bambaşka merkezde başladık burası sperm sonuçlarını görünce mikrotese tavsiye etti senden çıkan yumurtaları karşılaması lazım dedi Dr. Ve düşük yapma oranını da düşürüyormuş. Aynı hastanenin üroloji dr na Ahmet Öztürk tese operasyonu oldu. Ve sağ yumurtalığında sıfır sperm hiç üretim olmadığını öğrendik sol tarafta seyrek çıktı ama tüp bebeği karşılar dedi. Eşim benim opudan bir gün önce ameliyat oldu. Benden 24 yumurta toplandı. Bugün aradılar 22 tanesi dolu 13 tanesi döllendi takipteyiz diye. Uzun oldu ama süreci anlatmak istedim. Biz senin topiğin de transfer diye denk gelmiştik. Bu arada dr um Funda Göde. Sen şuan ne durumdasın?
Hayırlı olsun canım inşallah şöyle 3-4 embriyo gelişir benide haberdar et 🥰
Evet benim topikte süreci geçirmiştik nasip olmadı ikimizede.
Benim son 1 tane embriyom kalmıştı onun transferini olup tutmazsa sıfırdan başlıcam.
Transfer olmama da daha var maddi olarak toparlamaya ihtiyacımız var.
4 senedir hep deneme yaptık cok yıprandık

merhaba mucizeniz olur size tutunur🤲🏻
Eşiniz nerede tese ameliyatı oldu. Kaç gün sürdü ayaklanması ve işe gitmesi? Kaç gün evde istirahat etti acaba.
Benim son 1 tane embriyom kalmıştı onun transferini olup tutmazsa sıfırdan başlıcam.

Benim eşimde ağustosta tese ameliyatı olacak:( sperm testlerinde hiç çıkış yok. İçerde var mı bilmiyoruz

Her anlamda yıpranıyoruz maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah. Yarın 3. Gün ararlar haber verirler ne durumda diye. Sen ne zaman olacaksın peki transfer

İçini açmadan bilseler böyle bir yöntem yok mu acaba
Keşkeee:(( eşim tese ameliyatı olurken eğer sperm bulunursa benden yumurta toplama işlemi yapılacak.. eğer sperö bulunmazsa o kadar iğne boşuna gitcek
En kötüsü umudumuz kırılcak:((

merhaba mucizeniz olur size tutunur🤲🏻
Eşiniz nerede tese ameliyatı oldu. Kaç gün sürdü ayaklanması ve işe gitmesi? Kaç gün evde istirahat etti acaba.
4 sene önce bahçecide oldu egecan şerefoğluna şuanda o merkezde değil ama.
Normalde 3 gün sonra normal hayatına dönebiliyor dendi ama eşim bi kaç günde rapor aldı iyice dinlendi öyle işe gitti dikişler kendiliğinden düşüyor tatile gitmiştik hatta orda düşmüştü dikişleri 5 gün sonra denize girebilir dediler

Back
X