- 3 Eylül 2022
- 2.799
- 2.670
- 63
- 32
Biz de tam tersi yaptı testesteronu düşürdü.
Canım inşallah güzel sonuçlarını yazarsınEvet 10 günlük perhizle sperm testi istedi doktorumuz eşim salı günü test vericek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de tam tersi yaptı testesteronu düşürdü.
Canım inşallah güzel sonuçlarını yazarsınEvet 10 günlük perhizle sperm testi istedi doktorumuz eşim salı günü test vericek
Ya canım eşim sadece bir kahve fincanı tüketiyor tabi bilmiyorum nasıl etki edeceğiniEmin değilim ama öyle sanırım yalnız bizde etkisi olmadı çakşır karaciğer enzimlerini bozuyor yüklenmeyin
Yarım çay bardağı içiyordu eşim ama internette olumsuz şeylerde var onla ilgili. Dikkat etmekte fayda var. Bir yeri yaparken bir yer bozuluyor. Ne illet bir şeymiş. Sinirim bozuldu bak yineYa canım eşim sadece bir kahve fincanı tüketiyor tabi bilmiyorum nasıl etki edeceğini
Bu ara her şey üstüste geliyor benim de sinirim bozukYarım çay bardağı içiyordu eşim ama internette olumsuz şeylerde var onla ilgili. Dikkat etmekte fayda var. Bir yeri yaparken bir yer bozuluyor. Ne illet bir şeymiş. Sinirim bozuldu bak yine![]()
Öyle deme bu defa hormonlarla uğraşmak var iyi araştırmak lazım. Bir de o çıkmasınBu ara her şey üstüste geliyor benim de sinirim bozuknasılsa sıfır şuan da sperm kaybedecek ne var ki
Bilmiyorum canım Eylül sonunda hormon testi verecek orada belli olur her şeyÖyle deme bu defa hormonlarla uğraşmak var iyi araştırmak lazım. Bir de o çıkmasın![]()
Canım benim eşimde Tese oldu sizde toparlanma süreci nasıl oldu beli çok ağrıyor eşiminHayır direk tese olduk biz anestezili testisten doku alındı
Gemiş olsun canım sperm cıktı inşallah?Canım benim eşimde Tese oldu sizde toparlanma süreci nasıl oldu beli çok ağrıyor eşimin
Kaç saat sürdü kuzum tese? Kısa diyorlar amaGemiş olsun canım sperm cıktı inşallah?
Bizim ki kolay gecmişti sonrasında 3 gün ara ara ağrısı oldu biraz yürürken bacakları açık yürüyordu sadece onun dışında beli filan ağrımadı
Operasyondan çıkar çıkmaz belim belim dedi ve ikinci gün hala belim dedi dra sorduk belinden ameliyat olmadın ki neden belin ağrısın. Ameliyat esnasında tutuldu sanırım. Oda ayrık bacak geziyor evde bu bir hafta nasıl geçecekGemiş olsun canım sperm cıktı inşallah?
Bizim ki kolay gecmişti sonrasında 3 gün ara ara ağrısı oldu biraz yürürken bacakları açık yürüyordu sadece onun dışında beli filan ağrımadı
Eşim iki saat kaldı ilk bir saati uyutma falan dedilerKaç saat sürdü kuzum tese? Kısa diyorlar ama
Eğer sperm bulunmazsa biraz uzun sürüyomuş aradıkları için ama bulunursa kısa sürüyomuş bizim girmesi çıkması 40 dakika filan sürmüştüKaç saat sürdü kuzum tese? Kısa diyorlar ama
Hayırlı olsun canım inşallah şöyle 3-4 embriyo gelişir benide haberdar etOperasyondan çıkar çıkmaz belim belim dedi ve ikinci gün hala belim dedi dra sorduk belinden ameliyat olmadın ki neden belin ağrısın. Ameliyat esnasında tutuldu sanırım. Oda ayrık bacak geziyor evde bu bir hafta nasıl geçecekbizim ilk tüp bebek tedavimizde tese olmadan sperm çıkışı olduğu için tese vs söylenmedi. 22 yumurtadan 15i dolu çıktı 5 tane döllendi. 3 tanesi 3. Güne geldi. İlk bir embriyo transfer edildi tuttu fakat 6 haftalık düşük yaptım. Sonrasında geriye kalan 2 embriyoyu transfer edildi onlar hiç tutmadı 7 ay ara verdik bambaşka merkezde başladık burası sperm sonuçlarını görünce mikrotese tavsiye etti senden çıkan yumurtaları karşılaması lazım dedi Dr. Ve düşük yapma oranını da düşürüyormuş. Aynı hastanenin üroloji dr na Ahmet Öztürk tese operasyonu oldu. Ve sağ yumurtalığında sıfır sperm hiç üretim olmadığını öğrendik sol tarafta seyrek çıktı ama tüp bebeği karşılar dedi. Eşim benim opudan bir gün önce ameliyat oldu. Benden 24 yumurta toplandı. Bugün aradılar 22 tanesi dolu 13 tanesi döllendi takipteyiz diye. Uzun oldu ama süreci anlatmak istedim. Biz senin topiğin de transfer diye denk gelmiştik. Bu arada dr um Funda Göde. Sen şuan ne durumdasın?
Hayırlı olsun canım inşallah şöyle 3-4 embriyo gelişir benide haberdar et
Evet benim topikte süreci geçirmiştik nasip olmadı ikimizede.
Benim son 1 tane embriyom kalmıştı onun transferini olup tutmazsa sıfırdan başlıcam.
Transfer olmama da daha var maddi olarak toparlamaya ihtiyacımız var.
4 senedir hep deneme yaptık cok yıprandık
Her anlamda yıpranıyoruz maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah. Yarın 3. Gün ararlar haber verirler ne durumda diye. Sen ne zaman olacaksın peki transferHayırlı olsun canım inşallah şöyle 3-4 embriyo gelişir benide haberdar et
Evet benim topikte süreci geçirmiştik nasip olmadı ikimizede.
Benim son 1 tane embriyom kalmıştı onun transferini olup tutmazsa sıfırdan başlıcam.
Transfer olmama da daha var maddi olarak toparlamaya ihtiyacımız var.
4 senedir hep deneme yaptık cok yıprandık
İçini açmadan bilseler böyle bir yöntem yok mu acabaBenim eşimde ağustosta tese ameliyatı olacaksperm testlerinde hiç çıkış yok. İçerde var mı bilmiyoruz
Keşkeeeİçini açmadan bilseler böyle bir yöntem yok mu acaba
4 sene önce bahçecide oldu egecan şerefoğluna şuanda o merkezde değil ama.merhaba mucizeniz olur size tutunur
Eşiniz nerede tese ameliyatı oldu. Kaç gün sürdü ayaklanması ve işe gitmesi? Kaç gün evde istirahat etti acaba.