- 10 Eylül 2020
- 2.666
- 2.910
Ay nasil ozlesmisiz kizzz bebeleri büyütürken uzak kaldik buralardanOlur olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nasil ozlesmisiz kizzz bebeleri büyütürken uzak kaldik buralardanOlur olur
Merhaba yaz donemiydi her gün girdiğim için kısaydı duş alip serinleyip çıkıyordum. Ama kaynar su olmadığı surece bir sorun yaratmayacaktir diye düşünüyorum bir de oturarak yikanabilirseniz iyi olurKızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı
EvetAy nasil ozlesmisiz kizzz bebeleri büyütürken uzak kaldik buralardan
Tesekkür ederim canım ben transfer sonrası 2. Gün duşa girdim. Doktorum hiç bir sorun olmayacagını söylemişti kısa süreli kalıyordum ama bugun dediğim gibi kişisel bakım falan biraz uzun olduMerhaba yaz donemiydi her gün girdiğim için kısaydı duş alip serinleyip çıkıyordum. Ama kaynar su olmadığı surece bir sorun yaratmayacaktir diye düşünüyorum bir de oturarak yikanabilirseniz iyi olur
Ben transferden sonra 4 gun fln almamistm sanirm hatirlayamadimTesekkür ederim canım ben transfer sonrası 2. Gün duşa girdim. Doktorum hiç bir sorun olmayacagını söylemişti kısa süreli kalıyordum ama bugun dediğim gibi kişisel bakım falan biraz uzun oldu
Sanırım dus almama uzun süre yatma yada hiç hareket etmeme bunlar tamamen içimiz rahat etsin diye yaptıgımız seyler tedavide cok fazla etkisi varmı ya da nasıl etkisi bar kanıtlanmış yeterli veri bile yok tedbir bizden takdir allahtan insallahBen transferden sonra 4 gun fln almamistm sanirm hatirlayamadim
Evet benim doktorum günlük yasantiniza devam edebilirsiniz demişti ama ben icim rahat etsin diye herseyi kendime gore dikkatle yaptim olumsuz olursa bile elimden geleni yapmış olabileyim diye. İcinizden nasil geçiyorsa oyle yapin inşallah olumlu olsun sonucSanırım dus almama uzun süre yatma yada hiç hareket etmeme bunlar tamamen içimiz rahat etsin diye yaptıgımız seyler tedavide cok fazla etkisi varmı ya da nasıl etkisi bar kanıtlanmış yeterli veri bile yok tedbir bizden takdir allahtan insallah
Benim ilk transferimde cok dikkat etmistim tutmamisti ikinci transferde gezdim kahve ictim yeri geldi dinlendim 2 gune bir duş aldım ılık suyla hic yatmayla falan alakasi yok hareket cok onemli kan akışı daha iyi oluyor oturumca yatinca daha cok strese girer insan doktorunuz soylemistir hareket et yada etme diyeSanırım dus almama uzun süre yatma yada hiç hareket etmeme bunlar tamamen içimiz rahat etsin diye yaptıgımız seyler tedavide cok fazla etkisi varmı ya da nasıl etkisi bar kanıtlanmış yeterli veri bile yok tedbir bizden takdir allahtan insallah
Transferimden bir gün sonra işe döndüm arefe günü meza ziyaretleri avm alısverişi yaptım ev işi de yaptım süpürge ile evi de süpürdüm pozitifim hatta burada yazılanları okudukca bazı seylere inanamadım bile. Dikkat edelim derken yeterli kan akısını saglayamayan durumlar okudum:) 10 gün boyunca hayatımda yaptıgım tek değişiklik sigara ve kahveyi bırakmak oldu cunku bunun kanıtlanmış bir negatif etkisi vardı. Ama yatmanın tuvalete gitmenin ki ben 10 dakika içinde tuvalete gittim transferden sonra. Bunların hiç bir kanıtlanmış etkisi yk canım kızlar kendinizi strese sokmaktan başka bişe değilEvet benim doktorum günlük yasantiniza devam edebilirsiniz demişti ama ben icim rahat etsin diye herseyi kendime gore dikkatle yaptim olumsuz olursa bile elimden geleni yapmış olabileyim diye. İcinizden nasil geçiyorsa oyle yapin inşallah olumlu olsun sonuc
Canım ben ilk günden beri ahreket halindeyim cok sükür pozitif yatmanın cok bir etkisi olmadıgını biliyorum yatarak kendi vicdanımı rahat ettirmek bilimle ters düşmek gibi bişeydi. Sonucta bilim kan akışı lazım hareket lazım diyorBenim ilk transferimde cok dikkat etmistim tutmamisti ikinci transferde gezdim kahve ictim yeri geldi dinlendim 2 gune bir duş aldım ılık suyla hic yatmayla falan alakasi yok hareket cok onemli kan akışı daha iyi oluyor oturumca yatinca daha cok strese girer insan doktorunuz soylemistir hareket et yada etme diye
Hayır oturarak yasak dedi Dr hatta verdiği kağıtta yazıyor,Merhaba yaz donemiydi her gün girdiğim için kısaydı duş alip serinleyip çıkıyordum. Ama kaynar su olmadığı surece bir sorun yaratmayacaktir diye düşünüyorum bir de oturarak yikanabilirseniz iyi olur
F Floydblack günaydın bu bebislerin tutacağı varsa tutuyor arkadaşlar yapılan yenilen hic birşeyin etkisi yok benceHayır oturarak yasak dedi Dr hatta verdiği kağıtta yazıyor,