Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh şimdi başlasın hazirliklar iste erkekimiz geliyormuş saglikla gelsin inşallah paşam
Valla herkes kız dedi basından beri eşim ve annem erkek dedi erkek cıktı cok saskınım Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasip etsin de dahalık hic hazırlık işlerine bulaşamıyorm korkuyorm Allah korusn bişey olacak diye şimdi belirtiler geçti hiç bişey de hissetmşyorm korlutorm o yüzden alamıypz bişey

Korkma canm hic bisey olmuycak bende hissetmedigim icin surekli doktora gttim hastalık kaptm telas etme kotu bisey olmuycak

Korkma canm hic bisey olmuycak bende hissetmedigim icin surekli doktora gttim hastalık kaptm telas etme kotu bisey olmuycak
Ya ne bileyim burcu aşırı korku var valla belirti arıyorm yok nerdeyse kasıkta batma bişey kalmadı zaten e karnımda yok bide hareketlerni de hissetmiyorum ya aklım cıkıyor valla

Ya ne bileyim burcu aşırı korku var valla belirti arıyorm yok nerdeyse kasıkta batma bişey kalmadı zaten e karnımda yok bide hareketlerni de hissetmiyorum ya aklım cıkıyor valla
İlk oldugu ve zor oldugu için bu korkumuz aslında ama sağlık ocaginda kalp atışı dinletiyolarmis istersen bi sor bakalm korkulcak bisey yok kuzum strese girme bak cinsiyetinide öğrendin birsuru ilac da kullaniyosun kanama olmadigi surece icini rahat tut

selam kızlar mide bulantılarınız ne zaman geçti ne zaman cinsiyet öğrendiniz

Saglık ocagında 20den önce duyulmuyo ilaçlarda bitti kız bir tek kan hapı ve vitaminler var fitili igneyi bıraktm hep

Saglık ocagında 20den önce duyulmuyo ilaçlarda bitti kız bir tek kan hapı ve vitaminler var fitili igneyi bıraktm hep
Ondan dolayı şüpheleniyosn igneyi biraktin fitil kullanmiyosun diye icin rahatdi naslsa igneyi vuruym diye rahattn aklina kötüleri getirme büyüsün bebis benim gibi acele edip de doktora gtme daha bana renkli fotosunu bile vermedi serefsizler 2 haftaya bi gidiyodum korkuydm çünkü sigara kullaniydm hissetmiydm hic bisey paranoyak olmustm iyice ee gide gele kaptk uyuzu simdi kiyafetlerine dokunamiyrm hareketleri 18. Haftadan sonra hissedersin daha minnack icinde oynuyo ama hissetmemen cok norml

Kız sende dogurdun dogurcan gari renklisini neden alamadın
Sen ikili yaptırdın demi? Yoksa genetik test mi yaptırdın

Kız sende dogurdun dogurcan gari renklisini neden alamadın
Sen ikili yaptırdın demi? Yoksa genetik test mi yaptırdın
Kız vermiyolar ozelde renkli gordum aiyah beyaz foto verdi napacaksam devlete gectim doğum icin orda goremiyorum bile doktor kendisi bakiyo sadece Genetige gitmedi benim embriyo falan ikili üçlü dörtlü bi de detyliya girdim iste bi sıkıntı cikmadi zaten detayli onemli oburleri degl

Haa bende ikilide şükür bişey cıkmadı detaylıyı beklicem işte oda büyük stres ya
Senin benm haftalarfa belirtim bişeym var mıydı? Karnın falan cıkmısmıydı 3 hafta var kontrole cıldıriciim eşim artık ruh hastasımısın demeye başladı

20. Haftadan sonra yapiyolar detayliyi bende stresr girmistim baya ama çok güzel gecti kafasini ellerini ayaklarini falan hep gostermisti stres yapma tadını cikar hiç karnim yoktu benim cok az bisey yemek yersem cikiyo sabahları dümdüz oluyodu 20. Haftadan sonra belli etmeye başladı bebis herkes diyodu sen nasil hamilesin hic gobegin yok diye cocuk gelismiyo saniyodum

Siz bilirsiniz kızlar Bu görüntü normal mi bana aşırı garip geldi ürktüm sabah sabah Allah korusun ya çarsamba kontrolum var bişey yoktur insallah

Eklentiler

• 26CD8C6C-3C1A-446B-A597-CF4E5219D23F.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 53
Mide kısmı bımboş kasık kısmı semsertti dedm cocuk gitti kalbi durdu aşağıya düştü ondan aşğısı cıktı öyle sertleşti heralde
Hahahahh kız asagida duruyo bebek zaten ustte durmazki 3 aydan sonra çıkar yavaş yavaş bende cocuk nereye gtmis karnmda yok derdim sabah kalkimca yoklardim biseyler yedikten sonra siserdi cok tuaf yaa

Merhaba ben de amh düşüklüğü ile yeni tedaviye başladım inşallah gebelik haberi de veririm. Henüz ilaçlara başladım ve çokkkk pahalı 8 bin verdim yıl başından sonra daha da zamlanıcak dedi eczacı Allah yardımcımız olsun

B Burcu2480 S_lidya ejce kızlar ne durumlardasınız??? Burcu doğurdu doğuracak sizde durumlar ne ? Ben hala hareket hissedemiyorum yarın ultrasonum var aşırı tedirginim bişey olucak diye bu kafadan cıkamıyom bir türlü var mı rahatlama yönteminiz nasıl rahatladınız

Son 2 hafta resmen bi bebis cikacak karnimdan hala inanamıyorum yaa 22. Haftaya kadar hissedilmezmis ilk gebelikde strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…