2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. İnşallah hepimize bu yolda destek olsun kullandıklarımz. Senin transferin yapıldı mı ya da ne zaman?

Kızlar bende çok kötü kabızlık başladı ilk üç gün yapamadım zaten. Çok korkuyorum maalesef ikinmadan da olmuyor

Arkadaşım 2 kez ilaçlı son kez dağol siklus transferi oldu ve ilk ikisi tutmadı doğal olan tuttu. Kimisine ilaç yaramıyor bence denemeye değer

Kızlar bende çok kötü kabızlık başladı ilk üç gün yapamadım zaten. Çok korkuyorum maalesef ikinmadan da olmuyor
Hayır sakın notmal zamanda ishal yapan bişey varsa tüketmelisin . Ben haşlanmış mısır ve çok az şeftalı yedim hiç kabız olmadım şükür .istersen bunları dene istersen ilaç al . Doktorum sakın ama sakın kabız olmak ıkınmak yok dedi hatta olursan ilaç verdi istersen doktoruna sor ilaç versin

Canım bende olmuştum ıkınmadım, direk hemşireye yazdım şurup 1 ölçek içebilirsiniz ama önceliğiniz doğal besinlerden yana olsun dedi. Bende önce sabah aç karnıma 3 kuru kayısı yedim üstüne direk su içtim sonra kahvaltı yaptım ardından muz şeftali nektar ve kayısı yedim biraz da çıplak ayak mermere bastım bilerek ama sonradansa yollarımı sıcak tuttum bunu sürekli yapma hasta olma sadece ishal gibi olmak için yaptım işe yaradı 4 saate falan kabızlığım geçti hemen o günden sonra kabız olmadım çok şükür. Haşlanmış mısır yiyip üstüne su içersen de olur ama ıkınma önermiyorlar asla dedi doktorum

Kuru kayısı filan tüketiyorum canım bir faydasi olmadı ama dediklerinide denicem

Haşlanmış mısırı denicem kuzum teşekkür ederim. Günde 3 litre su kuru kaysi nektarin yiyorum zaten

Haşlanmış mısırı denicem kuzum teşekkür ederim. Günde 3 litre su kuru kaysi nektarin yiyorum zaten
Canım bende aynısını düşünüyordum bende her gün kayısı yememe rağmen 3 lt su içip nasıl oldum diye kuru kayısı ya da nektarın aç karnına yenip sonra üstüne su içilmesi gerekiyormuş hemşire öyle dedi

Tamam kuzum bir daha böyle devam ederim çok teşekkür ederim umarım birşey olmamıştır

Bu transferiniz de lekelenme oldu mu?

Tamam kuzum bir daha böyle devam ederim çok teşekkür ederim umarım birşey olmamıştır
Bişey olmamıştır. Ama böyle durumlarda sor mutlaka elbet bilen vardır doktorunla konuş .yani kendin halletmeye çalışma beni yazdığım gibi kayısılar falan ishal yapmaz çözümü olmuyo afedersiniz sadece haşlanmış mısır beni çok rahat çıkarıyo tuvalete hemen yap onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…