Kabızlığın belirti olduğunu düşünmüyorum canım tamamen beslenme ve ilaçlarla kaynaklı ve normal şartlarda da kabızlık durumu çekiyorsan oluyor ya da olmuyorsun. Regli ağrım benimde olmadı genelde herkes regli ağrısı diyor lekelenme kanamam da olmadı çok şükür. Sadece rahim ve bel ağrısı batmadı seğirme gibi elektirklenmeler ara sora yaşadım. Her iki transferimde de böyle hissettim her ikisinde pozitif oldu. Bunlar olmadan da pozitif gören var yani bunları düşünme rahat ol şuanki sürecin anın tadını çıkarBugün 10. Günüm hiç kabız olmadım kızlar haşlanmış mısır şeftali suyu(annem yapıyor doğal) lifli besleniyorum ama yapısal da biraz sanırım. Neden olmadım diye de soruyorum kendime sanki o bariz belirtiymiş gibi.. Regl ağrım yok lekelenmem yok göğüslerim aşırı değil ama biraz şiş sadece ara sıra giren noktasal şekilde batma hissim var rahmimde bazen sağda bazen solda. İlk günden beri bu var. Pozitif gören böyle olan var mı
5 kilo fazlam var çok kilolu biri değilim amh evet yüksekti son baktrdığımda 13 ya da 15 çıkmıltı sanırımKilo vs var mı amh değeriniz baya yüksekmiş bende de pko var ama adetlerim düzenliydi histereskopiden sonra çok düzensizleşti 6-7 aydır düzensiz yani doktorum o yüzden uzun protokol yapacak transfe
Üzülmeyin test gününüzde test yapın bence eğer negatif çıkarsa da daha bir sürü embriyonuz var eminim tutacaktır biri5 kilo fazlam var çok kilolu biri değilim amh evet yüksekti son baktrdığımda 13 ya da 15 çıkmıltı sanırım
Herkes regl ağrısı gibi yazmış genelde ama bende hiç olmuyor vallahi dediğiniz gibi sadece elektriklenme gibi hatta ilk gün cızlama oluyor demiştim eşimeKabızlığın belirti olduğunu düşünmüyorum canım tamamen beslenme ve ilaçlarla kaynaklı ve normal şartlarda da kabızlık durumu çekiyorsan oluyor ya da olmuyorsun. Regli ağrım benimde olmadı genelde herkes regli ağrısı diyor lekelenme kanamam da olmadı çok şükür. Sadece rahim ve bel ağrısı batmadı seğirme gibi elektirklenmeler ara sora yaşadım. Her iki transferimde de böyle hissettim her ikisinde pozitif oldu. Bunlar olmadan da pozitif gören var yani bunları düşünme rahat ol şuanki sürecin anın tadını çıkar
İnşallahÜzülmeyin test gününüzde test yapın bence eğer negatif çıkarsa da daha bir sürü embriyonuz var eminim tutacaktır biri
ayyyyyyyyyy çok heyecanlandımm heyecandan kaçırıyorum lütfen etiketleyin bana isimleriiiiiii
Kızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne ca
Canım kalem şeklindekileri döndürdükçe yapacağın doz miktarı yükleniyor içine örneğin döndürüp dozu 200 e getiriyorsun ilacı yağınca sıfırlanıyor öyle olması lazım zaten tekrar yapacağın zaman döndürerek ilacı çekmiş oluyorsun vurunca yine değer sıfırlanıyor bak benim kullandığım eskiden bundandıKızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne yapabilirim.
Size dozunu söylemediler mi ?Kızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne yapabilirim.
2 gebemiz var su an sanırım kaçırmadıysam ; AlinaOzturk ve B Buddy xayyyyyyyyyy çok heyecanlandımm heyecandan kaçırıyorum lütfen etiketleyin bana isimleriiiiiii
Canım 200 getrdi hemşire ama sanki hala 300 de duruyor gibiCanım kalem şeklindekileri döndürdükçe yapacağın doz miktarı yükleniyor içine örneğin döndürüp dozu 200 e getiriyorsun ilacı yağınca sıfırlanıyor öyle olması lazım zaten tekrar yapacağın zaman döndürerek ilacı çekmiş oluyorsun vurunca yine değer sıfırlanıyor bak benim kullandığım eskiden bundandıEki Görüntüle 3271579
Söylediler 200 olacak şekilde ama bende bir acaba oluştuSize dozunu söylemediler mi ?
Çok sağol canım isteyen herkese Allah’ım nasip etsin inşallah2 gebemiz var su an sanırım kaçırmadıysam ; AlinaOzturk ve B Buddy xhayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etmesin
Yok canım 300 ml kadar daha ilaç var içinde anlamında o tekrar vuracağın zamanCanım 200 getrdi hemşire ama sanki hala 300 de duruyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?