Ben erkenciyim 6. Gün idrarda pozitif gördüm canım sabırsızlıktan inşallah sende pozitif göreceksin Allah’ın izniyleAynı gün transfer olmuşuz
İnşallah güzel haberileri de birlikte veririz
Ayy maşallahhBen erkenciyim 6. Gün idrarda pozitif gördüm canım sabırsızlıktan inşallah sende pozitif göreceksin Allah’ın izniyle
Aminnn inşallahAyy maşallahhAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Sordum cevap vermis hiç önemli degil yazmis.Doktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştı
Ya ben çay kahve tiryakisiydim ama transferden sonra hemşire 1 bardak çay kahve yasak dedi ben şimdi hiç içmiyorum canım bile istemiyorÇay içiyor musunuzbana 2 tane çay içebilirsin dediler ama suçlu hissediyorum
Benimde tek 19 u test günümBakiyorum herkes cift cift transfer edilmis benim doktorum yapmadi ya 5 gun embriyosu 5aa
Bana kimse o yasak bu yasak demediYa ben çay kahve tiryakisiydim ama transferden sonra hemşire 1 bardak çay kahve yasak dedi ben şimdi hiç içmiyorum canım bile istemiyor
Benimde ilk denemem olduğu için moralim bozuldu açıkçasıBelirti için erken gibi geldi bana da, biraz canım sıkıldı ama, dışarı çıktığım için de olmuş olabilir.
Normal bu aslında. Çünkü temizlik, transfer oldu. Yani biraz kanama aynı gün normal. Bana dediler mutlaka günlük pet koy, çünkü olabilir çok az bir kanama, daha doğrusu lekeDoktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştı
İnşallah yanıltır ve aynı şeyleri yaşayacak olanlara umut olur tek temennimErken yapmissin canim 12. Gün tekrarla idrar testleri guvenilir degil hic
Ya sizdemi hit onu kaçırmışım. Ben önceki denemeye göre dayanamadım olursa çıkar diye yaptım işte ilkinde tek embriyoydu 8. Gün çıkmıştı işte hemen çıkanlarda var okuyorum dayanamadım. Birde ben tayinciyim gidicem kıbrısdan o yüzden bi an önce belli olsun istedim evi düzenide planlayabilmek içinAynı yerde yaptık transferimizi 2 gün arayla Halil İbrahim tekin benim test günüm 18'i bence çok erken yapmışsın ben de yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa moral bozmak yok
Adetin ilk gününden transfer gününe kadar zaten sadece nar suyu içtim onun sayesinde kalınlastığına inanıyorum. Estrofem ya da baska ilaç kullanmadımÇok şaşırdım nar suyu içtiniz mi çok faydası var rahim kalınlığında
İnşallah arkadaşım inşallahh rabbimin mücizesine kaldıkAçıkçası bana pozitifmişsiniz gibi geliyor rahim geç kalınlaştıysa belki çok bilmiyorum fikir üretmeye çalışıyorum
Yok aksine düzensiz adetim düzene girmişti ama tabi kaç ay sonra yine her zaman olduğu gibi oldu stres ilaç kullanımında hep değişti. Ara kanama falan da olmadı ama 3-4 ay kadar birden giren sancılar kasılmalar olduHistereskopi sonrası adette düzensizlik yaşadınız mı peki ara kanama vs
Merhabalar. Aranızda doğal siklus transferi olan var mı acaba süreç nasıl işliyor? Bir önceki transferimde bir sürü ilaç ve iğne kullandım. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 8.haftada kürtaj oldum kalp atışının yavaşlaması sebebiyle. Çok yıprandım bu sefer böyle yaptıracağım. Geçen ay da histeroskopi oldum tarlusal’a başlayacağım ve adetin 2.günü gideceğim. Doktor ilaç kullanmıyoruz kendi kalınlığın da zaten çok iyi oluyor dedi adetin 17.18 günü. Süreç hakkında bilgili olan var mı
Nasıl yani? Olmaz ki öyle . Çiğ maydonoz ve bitki çay asla olmaz, özelikle çiğ maydonoz ve ada çayı. Direk düşük yapıyor!!!!! Sigara ve alkol olmaz. Kafein olur biraz, bir bardak çay ve bir kahve olur günde, ama tabiki bıraka bilirsiniz veya azaltabilirsiniz daha iyi olur. Ama ben mesele transferden sonra bugün 10cu günüm ilk defa bir bardak çay içtim açık. Kahveyi çok seviyorum, ama şimdilik içmiyorum, ama bazen içerim. Onlar normal. Paketlemiş ürünler falan yememeyi çalışın. Onlar zaten hiç kimse yemesinBana kimse o yasak bu yasak demedi
Kilo vs var mı amh değeriniz baya yüksekmiş bende de pko var ama adetlerim düzenliydi histereskopiden sonra çok düzensizleşti 6-7 aydır düzensiz yani doktorum o yüzden uzun protokol yapacak transferiYok aksine düzensiz adetim düzene girmişti ama tabi kaç ay sonra yine her zaman olduğu gibi oldu stres ilaç kullanımında hep değişti. Ara kanama falan da olmadı ama 3-4 ay kadar birden giren sancılar kasılmalar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?