- 8 Mayıs 2017
- 79
- 101
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, üzme kendini lütfen. Daha 9 gün . Yanlış olabilir. Doktorlar direk diyor yanlış 14 gün kadar olabilir. Kıyamam yaEki Görüntüle 3271374 Dayanamadım yine test yaptım 9.gün yine negatif burdan daha dönmez. 2 embriyodan biri bari tutsa böyle çıkmazdı
Mucize olur öyle birşey olursa ama hiç ümüdim kalmadıCanım, üzme kendini lütfen. Daha 9 gün . Yanlış olabilir. Doktorlar direk diyor yanlış 14 gün kadar olabilir. Kıyamam ya
Üzülmeyin lütfen bu gibi zamanlarda iyi şeyleri düşünmek çok zor ama daha arkada 8 tane embriyonuz var size önerim endometria tedavisi yapmadıysanız ya da Histereskopi olmadıysanız histereskopi olmanız kürtaj sonrası rahmim geç ve zor kalınlaşıyordu Histereskopi sonrası daha kolay kalınlaşıyor dedi doktorum. Bu arada yaş kaçEki Görüntüle 3271374 Dayanamadım yine test yaptım 9.gün yine negatif burdan daha dönmez. 2 embriyodan biri bari tutsa böyle çıkmazdı
İlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25Üzülmeyin lütfen bu gibi zamanlarda iyi şeyleri düşünmek çok zor ama daha arkada 8 tane embriyonuz var size önerim endometria tedavisi yapmadıysanız ya da Histereskopi olmadıysanız histereskopi olmanız kürtaj sonrası rahmim geç ve zor kalınlaşıyordu Histereskopi sonrası daha kolay kalınlaşıyor dedi doktorum. Bu arada yaş kaç
Canım benim ne kadar üzüzldüğünün farkındayım 5senedir o üzüntüyü her seferinde yaşadım ama asla yıpratmak ümit kesmek yok genceciksin daha. 3-5 ohoo çok bebişin olucak. Bu arada test için erken doktorun söylediği zaman yapacaksın. Biz kadınlar güçlü olmalıyız sakın üzülmee kafanı dağıt lütfenEki Görüntüle 3271374 Dayanamadım yine test yaptım 9.gün yine negatif burdan daha dönmez. 2 embriyodan biri bari tutsa böyle çıkmazdı
Erken yapmissin canim 12. Gün tekrarla idrar testleri guvenilir degil hicİlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25
Afiyet olsun keşke kafeinsiz çay da olsa :)bana 1 bardak çay 1 bardak kahve içebilirsiniz transfer sonrası dediler ama ben yine de, ne olur ne olmaz diye kafeinsiz filtre kahve ve kafeinsiz neskafe aldım =) çaydan çok kahveciyim çünkü =)
Doktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştıMerhaba kizlar ben de bugun dondurulmus yurmurta transferi oldum.eve geldikten sonra biraz kan geldi bu normal mi.fitilden sonrada hafif kan geldi peceteye
Aynı yerde yaptık transferimizi 2 gün arayla Halil İbrahim tekin benim test günüm 18'i bence çok erken yapmışsın ben de yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa moral bozmak yokİlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25
Ayni gün olmuşuz canım benim. Benim hiç belirtim yokMerhaba ben de pazartesi transfer oldum, bugün dışarı çıktım, biraz işlerim vardı, şimdi eve geldim, adet olcakmışım gibi ağrılarım var, inşallah hayra alamettir
Belirti için erken gibi geldi bana da, biraz canım sıkıldı ama, dışarı çıktığım için de olmuş olabilir.Ayni gün olmuşuz canım benim. Benim hiç belirtim yok
Çok şaşırdım nar suyu içtiniz mi çok faydası var rahim kalınlığındaİlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25
Açıkçası bana pozitifmişsiniz gibi geliyor rahim geç kalınlaştıysa belki çok bilmiyorum fikir üretmeye çalışıyorumİlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25
Histereskopi sonrası adette düzensizlik yaşadınız mı peki ara kanama vsİlk tüp bebek kimyasal olunca histereskopi yapılmıştı herşey yolundaydı rahim duvarı güzel kalınlasıyordu 2. Tedaviye basladım rahim duvarım kalınlaşmamaya başladı estrofemi emmedi vucüdüm bir ay iptal oldu sonra doğal takiple kalınlastırıldı transferden 1 hafta önce 7 mm di transfer zamanı kaç mm le transfer edildi söylenmedi acaba kalınlasmadı mı diyorum şimdi yaşım 25
Az kalmış canım sabret güzellikler seninle olsun benimde 3 Temmuz 4. Gün çift embriyo transferiydiSelam kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepimize bol şans diliyorum
3 temmuz da 2adet 3. Gün embriyosu transferim oldu. Teste 3 gün var çok bunaldımmmm test yapmak hiç istemiyorum çünkü umut bitsin istemiyorum.. Umut etmesi bile güzel
Sizde durumlar nasıl
Aynı gün transfer olmuşuzAz kalmış canım sabret güzellikler seninle olsun benimde 3 Temmuz 4. Gün çift embriyo transferiydi