• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Son düzenleme:
Kızlar benim de bugün kontrolüm var. Eğer rahim istenilen durumdaysa ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Ve kaç MM olunca dr transferi uygun görüyor? Maryner Maryner B Buddy x A AlinaOzturk
Adetin kaçıncı günü canım bugün ya da regli ne zaman oldun? Benim ilk transferim adetin 19. Günü oldu rahim 12 mm di. Bu 2. Denemem de adetin 18. Günü transfer oldu rahim 9 mm di. Rahim kalınlığı 7 mm ve üzeri olmadı isteniyor kuzum bizi de haberdar et güzel haberlerle inşallah 🙏🏻🙏🏻

Bugün 10. Günüm hiç kabız olmadım kızlar haşlanmış mısır şeftali suyu(annem yapıyor doğal) lifli besleniyorum ama yapısal da biraz sanırım. Neden olmadım diye de soruyorum kendime sanki o bariz belirtiymiş gibi.. Regl ağrım yok lekelenmem yok göğüslerim aşırı değil ama biraz şiş sadece ara sıra giren noktasal şekilde batma hissim var rahmimde bazen sağda bazen solda. İlk günden beri bu var. Pozitif gören böyle olan var mı🥲
Benim böyle belirtilerim🥰

Adetin kaçıncı günü canım bugün ya da regli ne zaman oldun? Benim ilk transferim adetin 19. Günü oldu rahim 12 mm di. Bu 2. Denemem de adetin 18. Günü transfer oldu rahim 9 mm di. Rahim kalınlığı 7 mm ve üzeri olmadı isteniyor kuzum bizi de haberdar et güzel haberlerle inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ah güzelim ne güzel açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederim. Bugün 11. günüm adetimin aşırı düzenli ve 24 gün de bi adet oluyorum normalde.

Ah güzelim ne güzel açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederim. Bugün 11. günüm adetimin aşırı düzenli ve 24 gün de bi adet oluyorum normalde.
Bence 11. Günün de gayet güzel çıkar rahim kalınlığın canım bence 1 haftaya olur transferin Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻🌸

Bence 11. Günün de gayet güzel çıkar rahim kalınlığın canım bence 1 haftaya olur transferin Allah’ın izniyle 🙏🏻🙏🏻🌸
Ay inşallahh. 13:00 de randevum o zaman haber veririm sizlere de. Vallahi ne umudum ne heyecanım vardı Allah biliyor. Gün yaklaştıkça acaba ertelesem mi diye bile içimden geçiriyordum. Sizlerin pozitif sonucu görünce bana bi heyecan geldi.

Ay inşallahh. 13:00 de randevum o zaman haber veririm sizlere de. Vallahi ne umudum ne heyecanım vardı Allah biliyor. Gün yaklaştıkça acaba ertelesem mi diye bile içimden geçiriyordum. Sizlerin pozitif sonucu görünce bana bi heyecan geldi.
Kız niye vazgeçiyorsun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin o günler geçmek bilmiyorken vazgeçilir mi ben 2 andır transfer olacağım günü bekliyorum birinde covid oldum birinde regli oldum nasip olmadı 3. Ye şükür Allahım olabildim o aşamaya gelene kadar ne çok bekledim vazgeçme bebeğine güven 🥰

Kızlar benim de bugün kontrolüm var. Eğer rahim istenilen durumdaysa ortalama kaç gün sonra transfer yapılıyor. Ve kaç MM olunca dr transferi uygun görüyor? Maryner Maryner B Buddy x A AlinaOzturk
Canım ben 26haziranda son kontrole gittim ve doktor 8mm dedi üç çizgi gördü rahimde (uygunluğunu kanıtlıyomuş) 3 temmuzda transfer oldum 11 falan dedi bana doktorum. Yanlız bir fark var ben doğal siklusta transfer oldum estroferm vs kullanmadım sadece vitamin aldım

Back