• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bugün 10. Günüm hiç kabız olmadım kızlar haşlanmış mısır şeftali suyu(annem yapıyor doğal) lifli besleniyorum ama yapısal da biraz sanırım. Neden olmadım diye de soruyorum kendime sanki o bariz belirtiymiş gibi.. Regl ağrım yok lekelenmem yok göğüslerim aşırı değil ama biraz şiş sadece ara sıra giren noktasal şekilde batma hissim var rahmimde bazen sağda bazen solda. İlk günden beri bu var. Pozitif gören böyle olan var mı🥲

Bugün 10. Günüm hiç kabız olmadım kızlar haşlanmış mısır şeftali suyu(annem yapıyor doğal) lifli besleniyorum ama yapısal da biraz sanırım. Neden olmadım diye de soruyorum kendime sanki o bariz belirtiymiş gibi.. Regl ağrım yok lekelenmem yok göğüslerim aşırı değil ama biraz şiş sadece ara sıra giren noktasal şekilde batma hissim var rahmimde bazen sağda bazen solda. İlk günden beri bu var. Pozitif gören böyle olan var mı🥲
Kabızlığın belirti olduğunu düşünmüyorum canım tamamen beslenme ve ilaçlarla kaynaklı ve normal şartlarda da kabızlık durumu çekiyorsan oluyor ya da olmuyorsun. Regli ağrım benimde olmadı genelde herkes regli ağrısı diyor lekelenme kanamam da olmadı çok şükür. Sadece rahim ve bel ağrısı batmadı seğirme gibi elektirklenmeler ara sora yaşadım. Her iki transferimde de böyle hissettim her ikisinde pozitif oldu. Bunlar olmadan da pozitif gören var yani bunları düşünme rahat ol şuanki sürecin anın tadını çıkar🙏🏻🌸

Kilo vs var mı amh değeriniz baya yüksekmiş bende de pko var ama adetlerim düzenliydi histereskopiden sonra çok düzensizleşti 6-7 aydır düzensiz yani doktorum o yüzden uzun protokol yapacak transfe
5 kilo fazlam var çok kilolu biri değilim amh evet yüksekti son baktrdığımda 13 ya da 15 çıkmıltı sanırım

Kabızlığın belirti olduğunu düşünmüyorum canım tamamen beslenme ve ilaçlarla kaynaklı ve normal şartlarda da kabızlık durumu çekiyorsan oluyor ya da olmuyorsun. Regli ağrım benimde olmadı genelde herkes regli ağrısı diyor lekelenme kanamam da olmadı çok şükür. Sadece rahim ve bel ağrısı batmadı seğirme gibi elektirklenmeler ara sora yaşadım. Her iki transferimde de böyle hissettim her ikisinde pozitif oldu. Bunlar olmadan da pozitif gören var yani bunları düşünme rahat ol şuanki sürecin anın tadını çıkar🙏🏻🌸
Herkes regl ağrısı gibi yazmış genelde ama bende hiç olmuyor vallahi dediğiniz gibi sadece elektriklenme gibi hatta ilk gün cızlama oluyor demiştim eşime😂 o hala devam ediyor ara sıra. Belimde de kuyruk sokumu kısmında batma gibi bir ağrı oluyor ara sıra. İlk transferim sanırım o yüzden belirti arama peşinde oluyor insan. Aramamak lazım ama elde değil🥲

Üzülmeyin test gününüzde test yapın bence eğer negatif çıkarsa da daha bir sürü embriyonuz var eminim tutacaktır biri
İnşallah 🤲🏻 öğlen kan vermeye gidicem bugün 10. Gün. Merkez 16 sı demişti ama pazara geliyo kapalı özellerde pazartesi veririm birde bu defteri kapatırım artık 😞

Kızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne yapabilirim.

Kızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne ca

Canım vurduktan sonra doz ayarı 0 ı gösteriyor hatırladığım kadarıyla. Ben 120 vuruyordum 0 a gelinceye kadar beklet diyordu hemşire iğneyi.

Kızlar merhabalar Rabbım hepimize hayırlı güzel haberler alabilmesi nasip etsin .Sizlere bi sorum olacaktı dün tedaviye başladık gonolf 200 vuruldum ancak şu kalem olanından ilk kez kullandim o yüzden acilde yaptırdım eve gelip baktığımda sıfırlanmış olduğunu gördüm çok tedirginimyanlis doz vuruldum diye ne yapabilirim.
Canım kalem şeklindekileri döndürdükçe yapacağın doz miktarı yükleniyor içine örneğin döndürüp dozu 200 e getiriyorsun ilacı yağınca sıfırlanıyor öyle olması lazım zaten tekrar yapacağın zaman döndürerek ilacı çekmiş oluyorsun vurunca yine değer sıfırlanıyor bak benim kullandığım eskiden bundandı
1965c978-9ee6-4964-9cba-644b4648501c.jpeg

Size dozunu söylemediler mi ?

Canım kalem şeklindekileri döndürdükçe yapacağın doz miktarı yükleniyor içine örneğin döndürüp dozu 200 e getiriyorsun ilacı yağınca sıfırlanıyor öyle olması lazım zaten tekrar yapacağın zaman döndürerek ilacı çekmiş oluyorsun vurunca yine değer sıfırlanıyor bak benim kullandığım eskiden bundandıEki Görüntüle 3271579
Canım 200 getrdi hemşire ama sanki hala 300 de duruyor gibi

Eklentiler

• 20230713_111319.jpg
    20230713_111319.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 28
Back