- 22 Ağustos 2022
- 200
- 174
- 23
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. İnşallah hepimize bu yolda destek olsun kullandıklarımz. Senin transferin yapıldı mı ya da ne zaman?Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben bugün itibariyle sabah öğle akşam 1 adet progestan fitile başladım. Transfer öncesi 5 gün gün boyunca kalçadan progestan ve yine her gün enox göbekten kullandım. Progestan iğne bitti ama enox devam edecekmiş ki bende pıhtılaşma sorunu da yok ilk transferim tutmadı diye doktorum önlem almak istemiş.
Aaaa neden öyle diyosun benim tek minnoşum koyulduBakiyorum herkes cift cift transfer edilmis benim doktorum yapmadi ya 5 gun embriyosu 5aa
Ayağa kalktığınızda mı oldu bu olay? Bir de akıntı gibi hissettiniz miMerhaba kizlar ben de bugun dondurulmus yurmurta transferi oldum.eve geldikten sonra biraz kan geldi bu normal mi.fitilden sonrada hafif kan geldi peceteye
Yok oyle hissetmedim lavaboya gidince peceteye geldi.bide fitil kullaniyorum o zaman geldi peceteyeAyağa kalktığınızda mı oldu bu olay? Bir de akıntı gibi hissettiniz mi
Bana maydanoz nane nar ve hurma yasak. Hergün 1 dilim ananas yememi söyledi doktorumBana kimse o yasak bu yasak demedi
Arkadaşım 2 kez ilaçlı son kez dağol siklus transferi oldu ve ilk ikisi tutmadı doğal olan tuttu. Kimisine ilaç yaramıyor bence denemeye değerMerhabalar. Aranızda doğal siklus transferi olan var mı acaba süreç nasıl işliyor? Bir önceki transferimde bir sürü ilaç ve iğne kullandım. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 8.haftada kürtaj oldum kalp atışının yavaşlaması sebebiyle. Çok yıprandım bu sefer böyle yaptıracağım. Geçen ay da histeroskopi oldum tarlusal’a başlayacağım ve adetin 2.günü gideceğim. Doktor ilaç kullanmıyoruz kendi kalınlığın da zaten çok iyi oluyor dedi adetin 17.18 günü. Süreç hakkında bilgili olan var mı
Hayır sakın notmal zamanda ishal yapan bişey varsa tüketmelisin . Ben haşlanmış mısır ve çok az şeftalı yedim hiç kabız olmadım şükür .istersen bunları dene istersen ilaç al . Doktorum sakın ama sakın kabız olmak ıkınmak yok dedi hatta olursan ilaç verdi istersen doktoruna sor ilaç versinKızlar bende çok kötü kabızlık başladı ilk üç gün yapamadım zaten. Çok korkuyorum maalesef ikinmadan da olmuyor
Bende doğal siklus tuttu ilaçlı olan tutmadıArkadaşım 2 kez ilaçlı son kez dağol siklus transferi oldu ve ilk ikisi tutmadı doğal olan tuttu. Kimisine ilaç yaramıyor bence denemeye değer
Canım bende olmuştum ıkınmadım, direk hemşireye yazdım şurup 1 ölçek içebilirsiniz ama önceliğiniz doğal besinlerden yana olsun dedi. Bende önce sabah aç karnıma 3 kuru kayısı yedim üstüne direk su içtim sonra kahvaltı yaptım ardından muz şeftali nektar ve kayısı yedim biraz da çıplak ayak mermere bastım bilerek ama sonradansa yollarımı sıcak tuttum bunu sürekli yapma hasta olma sadece ishal gibi olmak için yaptım işe yaradı 4 saate falan kabızlığım geçti hemen o günden sonra kabız olmadım çok şükür. Haşlanmış mısır yiyip üstüne su içersen de olur ama ıkınma önermiyorlar asla dedi doktorumKızlar bende çok kötü kabızlık başladı ilk üç gün yapamadım zaten. Çok korkuyorum maalesef ikinmadan da olmuyor
benim regl akıntısı gibi akmıştı bir damla gibi,Yok oyle hissetmedim lavaboya gidince peceteye geldi.bide fitil kullaniyorum o zaman geldi peceteye
Kuru kayısı filan tüketiyorum canım bir faydasi olmadı ama dediklerinide denicemHayır sakın notmal zamanda ishal yapan bişey varsa tüketmelisin . Ben haşlanmış mısır ve çok az şeftalı yedim hiç kabız olmadım şükür .istersen bunları dene istersen ilaç al . Doktorum sakın ama sakın kabız olmak ıkınmak yok dedi hatta olursan ilaç verdi istersen doktoruna sor ilaç versin
Haşlanmış mısırı denicem kuzum teşekkür ederim. Günde 3 litre su kuru kaysi nektarin yiyorum zatenCanım bende olmuştum ıkınmadım, direk hemşireye yazdım şurup 1 ölçek içebilirsiniz ama önceliğiniz doğal besinlerden yana olsun dedi. Bende önce sabah aç karnıma 3 kuru kayısı yedim üstüne direk su içtim sonra kahvaltı yaptım ardından muz şeftali nektar ve kayısı yedim biraz da çıplak ayak mermere bastım bilerek ama sonradansa yollarımı sıcak tuttum bunu sürekli yapma hasta olma sadece ishal gibi olmak için yaptım işe yaradı 4 saate falan kabızlığım geçti hemen o günden sonra kabız olmadım çok şükür. Haşlanmış mısır yiyip üstüne su içersen de olur ama ıkınma önermiyorlar asla dedi doktorum
Canım bende aynısını düşünüyordum bende her gün kayısı yememe rağmen 3 lt su içip nasıl oldum diye kuru kayısı ya da nektarın aç karnına yenip sonra üstüne su içilmesi gerekiyormuş hemşire öyle dediHaşlanmış mısırı denicem kuzum teşekkür ederim. Günde 3 litre su kuru kaysi nektarin yiyorum zaten
Tamam kuzum bir daha böyle devam ederim çok teşekkür ederim umarım birşey olmamıştırCanım bende aynısını düşünüyordum bende her gün kayısı yememe rağmen 3 lt su içip nasıl oldum diye kuru kayısı ya da nektarın aç karnına yenip sonra üstüne su içilmesi gerekiyormuş hemşire öyle dedi
Sen gönlünü içini ferah tut canım Allah’ın izniyle bir şey olmamıştırTamam kuzum bir daha böyle devam ederim çok teşekkür ederim umarım birşey olmamıştır
Bu transferiniz de lekelenme oldu mu?Doktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştı
Bişey olmamıştır. Ama böyle durumlarda sor mutlaka elbet bilen vardır doktorunla konuş .yani kendin halletmeye çalışma beni yazdığım gibi kayısılar falan ishal yapmaz çözümü olmuyo afedersiniz sadece haşlanmış mısır beni çok rahat çıkarıyo tuvalete hemen yap onuTamam kuzum bir daha böyle devam ederim çok teşekkür ederim umarım birşey olmamıştır
Benim olmadı canım .Bu transferiniz de lekelenme oldu mu?