• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Doktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştı
Sordum cevap vermis hiç önemli degil yazmis.

kızlar merhaba bir şey sorcam transfer için uzun protokol uygulanan var mı aranızda acaba gonapepttyl iğne ve cylogo kullandım

Doktoruna sor canım istersen bi her ihtimale karşı. Benim ilk tüp bebek transferimde transfer olduğum günün akşamında kahverengi leke gelmişti ama ilk transfer olunca Rahime yerleştirdikleri o aletten dolayı zorlama olmuştur diye düşündüm zaten damla şeklinde geldi bir daha hiç olmamıştı
Normal bu aslında. Çünkü temizlik, transfer oldu. Yani biraz kanama aynı gün normal. Bana dediler mutlaka günlük pet koy, çünkü olabilir çok az bir kanama, daha doğrusu leke

Merhabalar. Aranızda doğal siklus transferi olan var mı acaba süreç nasıl işliyor? Bir önceki transferimde bir sürü ilaç ve iğne kullandım. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 8.haftada kürtaj oldum kalp atışının yavaşlaması sebebiyle. Çok yıprandım bu sefer böyle yaptıracağım. Geçen ay da histeroskopi oldum tarlusal’a başlayacağım ve adetin 2.günü gideceğim. Doktor ilaç kullanmıyoruz kendi kalınlığın da zaten çok iyi oluyor dedi adetin 17.18 günü. Süreç hakkında bilgili olan var mı 🙏🏻

Aynı yerde yaptık transferimizi 2 gün arayla Halil İbrahim tekin benim test günüm 18'i bence çok erken yapmışsın ben de yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa moral bozmak yok 🙏🏻
Ya sizdemi hit onu kaçırmışım. Ben önceki denemeye göre dayanamadım olursa çıkar diye yaptım işte ilkinde tek embriyoydu 8. Gün çıkmıştı işte hemen çıkanlarda var okuyorum dayanamadım. Birde ben tayinciyim gidicem kıbrısdan o yüzden bi an önce belli olsun istedim evi düzenide planlayabilmek için😞 inşallah üzüldüğüm yerden çiçek açar ne diyim elimden ve dilimden baska birşey gelmiyor

Histereskopi sonrası adette düzensizlik yaşadınız mı peki ara kanama vs
Yok aksine düzensiz adetim düzene girmişti ama tabi kaç ay sonra yine her zaman olduğu gibi oldu stres ilaç kullanımında hep değişti. Ara kanama falan da olmadı ama 3-4 ay kadar birden giren sancılar kasılmalar oldu

Merhaba ben Mayıs başında doğal siklus transfer oldum.surece sadece folik asitle başladım.Adet döngü uzunluguna göre çağırdılar , ben biraz fazla gittim kontrollere.Kontrolde baskın folikül kaç mm ona bakıyorlar normalde gelişen bir yumurtanın büyümesini bekliyorlar tabi rahim kalınlığıda ölçülüyor.Son kontrollerde E2 ve lh değerine bakıyorlar.E2 ve Lh istenilen seviyeye ulaşınca ki zaten yumurta çatlamaya yakın olmuş oluyor, yumurta büyüklüğü ve rahim kalınlığı da önemli tabi o akşam çatlatma iğnesi vuruldum.Ertesi gün progesteron takviyelerine başlayıp 5 gün sonrada transfer oldum.Belki size çatlatma iğnesi vermezler kendi çatlamasını takip edip ona göre transferi ayarlarlar, benim hastane Garanti çatlasın yumurta diye veriyor herkese bu süreçte.Ben âdetin 21.günü transfer olmuştum,29 günde bir adet oluyorum tam denk gelmişti
Merhabalar. Aranızda doğal siklus transferi olan var mı acaba süreç nasıl işliyor? Bir önceki transferimde bir sürü ilaç ve iğne kullandım. 2 embriyo transfer edildi biri tuttu ama 8.haftada kürtaj oldum kalp atışının yavaşlaması sebebiyle. Çok yıprandım bu sefer böyle yaptıracağım. Geçen ay da histeroskopi oldum tarlusal’a başlayacağım ve adetin 2.günü gideceğim. Doktor ilaç kullanmıyoruz kendi kalınlığın da zaten çok iyi oluyor dedi adetin 17.18 günü. Süreç hakkında bilgili olan var mı 🙏🏻

Bana kimse o yasak bu yasak demedi 🤔
Nasıl yani? Olmaz ki öyle . Çiğ maydonoz ve bitki çay asla olmaz, özelikle çiğ maydonoz ve ada çayı. Direk düşük yapıyor!!!!! Sigara ve alkol olmaz. Kafein olur biraz, bir bardak çay ve bir kahve olur günde, ama tabiki bıraka bilirsiniz veya azaltabilirsiniz daha iyi olur. Ama ben mesele transferden sonra bugün 10cu günüm ilk defa bir bardak çay içtim açık. Kahveyi çok seviyorum, ama şimdilik içmiyorum, ama bazen içerim. Onlar normal. Paketlemiş ürünler falan yememeyi çalışın. Onlar zaten hiç kimse yemesin 😊

Yok aksine düzensiz adetim düzene girmişti ama tabi kaç ay sonra yine her zaman olduğu gibi oldu stres ilaç kullanımında hep değişti. Ara kanama falan da olmadı ama 3-4 ay kadar birden giren sancılar kasılmalar oldu
Kilo vs var mı amh değeriniz baya yüksekmiş bende de pko var ama adetlerim düzenliydi histereskopiden sonra çok düzensizleşti 6-7 aydır düzensiz yani doktorum o yüzden uzun protokol yapacak transferi

Back