- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 303
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Adetiniz kaç gün gecikti de bu kadar yüksek değer çıktıBen gebelik şüphesi ile verdiğim ilk kanda sonucum 4027,97 çıktı ertesi gün kontrole gittim karnımdan bakılan ultrasonda kucukte olsa kese göründü bence emin olmak için sizi ertelemiştir içinizi ferah tutun
Vajinal ultrasonla kesin duyulur canım 6+3 ile başlıyoruz duymaya ama normal ultrason cihaza bağlı olduğu için bir şey diyemiyorum ama inşallah duyarsinKizlar bir sey sorucam, ben haftaya pazartesi doktora gidiyorum 6+5 olucam o zaman. Karindan ultrasonla hem bebek hem de kalp atisi duyulabilir mi?
Bugün hastanede troid ultrasonu randevusu alacaktım dosyamı alıp gittiler aoyledigim hâlde bunun üzerine bir ağladım ki sormayın adam en son oturun ben getiririm kusura bakmayın falan dedi bir görsenizDuygu durumunuzda değişiklik hissettiniz mi kızlar ? Aşırı hassasiyet , aşırı hüzün , alınganlık gibi ? Ben şuan eşim tek başına mandalina soyup yedi diye ağlıyorum.Halbuki ben yedim mandalina
Yok cuma gidecem inşallah ya da c.tesi benim kanda bir virüs çıkmıştı bir çok sonuç güzel geldi ama son bir sonucun çıkmasını bekliyorum ona göre gidecem
Her şey gayet güzel çıkıcak Allah ın izniyle hiç endişelenmeYok cuma gidecem inşallah ya da c.tesi benim kanda bir virüs çıkmıştı bir çok sonuç güzel geldi ama son bir sonucun çıkmasını bekliyorum ona göre gidecem
Bende aticam yarın inşallah.İnşallah canım bekliyorum bakalım yarın görürsem ama keseyi yazarım buraya
Nasılsın canım şimdi umarım hersey yolundadır.İnşallah canım bekliyorum bakalım yarın görürsem ama keseyi yazarım buraya
Hersey yolunda canım valla sende durumlar nasıl iyisindir inşallahNasılsın canım şimdi umarım hersey yolundadır.
Amin amin inşallah tek isteğim o Rabbim hepimizim yüzünü güldürsünHer şey gayet güzel çıkıcak Allah ın izniyle hiç endişelenme
Unutur muyum
İnşallahUnutur muyumgüzel haberlerle gelelim inşallah
Bende de akıntı söz konusu hatta bazen öyle bi akıntı oluyor ki diyorum kanamamı oldu konuşuyorum lavaboya bakıyorum akıntıkızlar bende akıntı oluyor her gün yumurtlama zamanı gibi sizde de oluyor mu ? benim de doktor randevum cuma günü , doktor cuma görürüz dedi ama heralde keseden bahsediyor muhtemelen beta 8000 olucak cuma günü kalp atışı için sanırım erken ?
Daim olsun canım.Biraz heyecan biraz korku içindeyim karma karışık yarın benim kontrolüm var ilk üç ay benim için çok önemli.3 tane kayibim var 12 haftayı görmeden gitti.Hersey yolunda canım valla sende durumlar nasıl iyisindir inşallah.
Erken sevinmişim ben maalesef. Bugün ağrım oldu ve lekelenmem oldu. Tekrar kan testi yaptırdım. Değerim düşmüş. Kimyasal gebelik olduğunu biraz önce sonuçla beraber öğrenmiş oldum. Nisana kadar bir dinlenme sürecine gireceğim sanırım.Bende yeni öğrendim hamile olduğumu. Aslında bata 4 gün var ama şüphelendim birkaç damla kanamam oldu başka da olmadı çok ilginç geldi. 3 tane gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik çizgileri gördüm. Sonra gittim kan verdim hamileymişim. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?