- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.741
Teşekkürler canım uğraşıyorum iyileşmek için beni çok sarstı hamileyken sizlerde çok dikkat edin çok zor gerçektenDikkat et canım kendine ya bol bol dinlen sıcak şeyler iç hep bı de biseyler yemeye çalış
çok üzüldüm canım hayır bandaymış diyelim. Daha evvel de eşinden bahsettiğini hatırlıyorum. Bu konuda senin adına sevindim gerçekten Açacağın yeni sayfa sana mutluluk getirsin inşallah.kızlar bebek ölmüş 6. haftada gitmistim drdan sonra hiç gelişmemiş dediler yaşımda 39 ondan sordu andrapozlu doktorlar kendilerinde hak bulacak halleri yok …. çünkü erkeğin değerli spermi değerli…eşimle ayrılacaktık zaten hiç kanama alanım yok bu arada
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın dikkat edin dinlenin kendinizi yormayınGünaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimledualarınızı bekliyorum
Yaa kıyamam ben sana minik bebeğin tutunacak inşallah hep böyle canım gerçekten bunları okudukça ne kadar güçlü olduklarını düşünüp şaşırıyorum. Çok dikkat et kendine sakın yorma kendini uzan hepGünaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimledualarınızı bekliyorum
Canım üşütme mi bebekten mi?Günaydın kızlar ben baya üşütmüşüm sabaha kadar mide ağrısı çektim kustum kociş gitmeden nane limon yaptı midem için inşallah iyi gelir hala bulantım var biran önce geçsin istiyorum
Canım Allah sagliklica sana bağışlasın.Bol bol dinlen ve kendini üzme annesi stres iyi gelmez Doktor ne dedi peki neden olmusGünaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimledualarınızı bekliyorum
Sanırım üşütme öksürük falanda varCanım üşütme mi bebekten mi?
Geçen hafta hastayken bol bol çorba içtim sarimsakli, tavuklu.Limonlu balli su içtim meyve yedim bol bol bide sadece parol içtim öyle atlattım sende yemene içmene çok dikkat et 1-2 güne atlatırsınSanırım üşütme öksürük falanda var
Canım duam seninle bolca dinlen bu bebekler çok güçlü maşallahGünaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimledualarınızı bekliyorum
Uzanıyorum bir aydır hiç kalkmıyorumİnşallah sağlıkla kucağınıza alın dikkat edin dinlenin kendinizi yormayın
Hep uzanıyorum zaten hiç kalmıyorum tamamen kahveye dönmüştü bugün görünce şok oldum ama kalp atışını duydum ya içim rahat etti geldim yine yatıyorumYaa kıyamam ben sana minik bebeğin tutunacak inşallah hep böyle canım gerçekten bunları okudukça ne kadar güçlü olduklarını düşünüp şaşırıyorum. Çok dikkat et kendine sakın yorma kendini uzan hep
Allah razı olsun canımCanım duam seninle bolca dinlen bu bebekler çok güçlü maşallah
Doktor yaşlı değişik bi doktordu. Kendi doktorum izinde maalesef önemli olan bebeğin sağlıklı olmasıydı sağlıklı dedi. Tekrar iğne falan verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmayacağım. Hastaneyi aradım asistanından dönüş bekliyorum.Canım Allah sagliklica sana bağışlasın.Bol bol dinlen ve kendini üzme annesi stres iyi gelmez Doktor ne dedi peki neden olmus
İnşallah biran önce geçer bu günler canım bebişler çok güçlüdür dua ediyorum sen ve bebiş içinUzanıyorum bir aydır hiç kalkmıyorum
İnşallah herşey yoluna girecek ya hepimizin bu derdi bitecek benim de yarın kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dün gece ilk defa rüyamda gördüm bebeğimi kız olcakmıs onun haberini aliyoduk sabah geldi bı arkadaşım da dedi ki dün gece rüya gördün mü dün geceyle bu gece görülen rüyalar gerçek olabilirmis dedi hiç bilmeden galiba kızım olcak benimHep uzanıyorum zaten hiç kalmıyorum tamamen kahveye dönmüştü bugün görünce şok oldum ama kalp atışını duydum ya içim rahat etti geldim yine yatıyorum
Onu bilemicemNasil olucak şimdi bende sabah başlıyor aksama kadar devam ediyor
Allah allah bilemedim şimdiBenim de ilk hamileliğimde sabah bulantılarım vardı, oğlum oldu ☺ mutlaka paylaşırım
Allah razı olsun canım inşallahİnşallah biran önce geçer bu günler canım bebişler çok güçlüdür dua ediyorum sen ve bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?