- 20 Mart 2022
- 331
- 258
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.781
Ay inşallah yeter ki sorun olmasın katlanılır tabiProgestanda yapıyor bende vajınal kullanıyorum afedersin altıma etmis gibiyim hep bitaz katlanalım inseAllah duzelıcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yeter ki sorun olmasın katlanılır tabiProgestanda yapıyor bende vajınal kullanıyorum afedersin altıma etmis gibiyim hep bitaz katlanalım inseAllah duzelıcek
Evet yok herhangi bi koku veya renk iyi içim rahatladı biraz teşekkür ederim siz baya kullanmışsınız neden kiNormalde hamilelikte akıntı olur ama progestan yuzunden o akıntılar ben onarı 5 haftadan 38 haftaya kadar kulanmıstim merak etmeyin normal yani koku ve renk olmadigi surece korkmayin
Önemli olan bebeğin durması canım belki kanama alanını atmışsındırOnunla ilgili yorum yapmadı. Kendi doktorum olayınca durumumda değişiklik var mı anlayamadım
Bazen doktorlar patavatsız olabiliyor, alisiyorlar sürekli bu sürece. Bizim için çok özel olduğunu unutuyorlar. Allah'ın izniyle güzel haberler alıcaksın, alcaz.Umut oldunuz, doktorunuz ne güzel konuşmuş. Benim de bir hafta geriden geldiğini söyledi, gelişmemişti. Pek umutlu bakmadı. Ben yine umudumu koruyorum. İnşallah bu hafta kalp atışı olmasa da büyüdüğü haberini alırım
Doktora boş gebelik dış gebelik gibi şeylerden çok korkuyorum dediğimde bana boş gebelikte genelde bahsettiğin ağrılar olmaz. Gönlünü ferah tut 10 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi.Ağrıdan kastınız neydi acaba
Belki geç döllenmedir gerçekten canım hemen moralini bozma istersen başka bir doktora daha gitKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
Daha önce gitmismiydiniz kese için yok kesesi falan var mıydı. Doktor gec dollenme diyorsa bir hafta daha bekleyin. Gorursunuz insallahKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
Ara ara kusma oluyo canım bende 5 haftalıkken kusmam yoktu sadece ağzımda hiç tat yoktuArkadaşlar bulantılarınız ne zaman başladı kusma oldu mu sizde bugün 5+0 oldu iştahım çok açık ama gün içinde dünden beri 1-2 kez öğürme refleksi geldi afedersiniz çıkarma olmadı ama acaba bisey mi dokundu dedim
Benim beşinci hafta başladı kusmam şuan 6+1 hala aynıyım TM aksine daha cok arttı tiskiniyorum mesela yemeklerden kokusu bile yetiyor geceleri uyurken oguruyormusum eşim söyledi sabah farkında bile değilim çok şükür bugün iyiyim bünyeye göre değişiyor kimi erken kimi geç başlıyorArkadaşlar bulantılarınız ne zaman başladı kusma oldu mu sizde bugün 5+0 oldu iştahım çok açık ama gün içinde dünden beri 1-2 kez öğürme refleksi geldi afedersiniz çıkarma olmadı ama acaba bisey mi dokundu dedim
Ben de öyle umuyorum yarın akşamüstü doktorum hastanede olacakmış yarın gideceğim inşallahÖnemli olan bebeğin durması canım belki kanama alanını atmışsındır
Bence başka bir doktora daha git moralini bozma geç döllenme olabilirKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
Canım sabret biraz daha hemen panik yapma iyi düşün iyi olsunKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
Ya ben 6+5 diye gittim keseyi gormeye bebegi gordum ama erken dollenme olmus 7+4 dedi o gun. Senin ki de gec dollenmeyse daha 1 haftaya anca gorunur canim panik yapip uzulme hemenKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
tabi canim bilgilerini yaz banaMerhaba bende katılabilir miyim
evet fark var ayni gun devlete gittim bebek 7hafta 5 gunluk dedi ozeldi 6hafta 5 gunluk cikti bide devleteki 2 defa supheye dusurdu beni ikiz gebelik olabilir diyeUltrason cihazları arasında fark oluyor mu, bilginiz var mı?
Canim dikat et kendine bol bol dinle bak zaten bebisin seninleGünaydın Kızlar ben korkulu bir sabaha uyandım. Uyandığımda üzerimde bir ıslaklık vardı yatağım temizdi ne oldupunu anlayamadım hemen lavaboya gitti. Parlak kırmızı kanamam olmuştu klozete oturunca önce ceviz kadar sonra da çok daha büyük bir parça düştü neye uğradığımı şaşırdım. Hemen hastaneye gittik çok şükür kalp atışını duyduk hala benimle dualarınızı bekliyorum
Canim firsatin varsa ozele git devlet cok yanilabiliyor gec dollenme dediyse vardir bi bildigi uzme kendineKızlar benim kesem boş galiba.İnanamıyorum.Dr geç döllenme dedi sabret 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim moralim eridi bitti gitti.Kese 6+5 gösteriyordu.Müthiş üzgünüm .Eki Görüntüle 3168859
Özel muayenehaneye gidiyorum en başından beri Bakalım bekliyeceğim.Allah ın izin verirse olacak inşallahevet fark var ayni gun devlete gittim bebek 7hafta 5 gunluk dedi ozeldi 6hafta 5 gunluk cikti bide devleteki 2 defa supheye dusurdu beni ikiz gebelik olabilir diye
Canim dikat et kendine bol bol dinle bak zaten bebisin seninle
Canim firsatin varsa ozele git devlet cok yanilabiliyor gec dollenme dediyse vardir bi bildigi uzme kendine
İnşallah. Aslında doktoruma çok güvenerek gittim. Guleryuzlu biri ama belki çok umutlandırmak istemedi, bilemiyorum. Umarım o da yanılır.Bazen doktorlar patavatsız olabiliyor, alisiyorlar sürekli bu sürece. Bizim için çok özel olduğunu unutuyorlar. Allah'ın izniyle güzel haberler alıcaksın, alcaz.
anladim canim korkma doktor oyle bisey dediyse gec dollenmedirÖzel muayenehaneye gidiyorum en başından beri Bakalım bekliyeceğim.Allah ın izin verirse olacak inşallah