- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.301
Duyarız inşallah. Senin hamilelik takvimin yok. Tahmini doğum tarihin ne zaman?Daha birçoğumuz kalp atışını bilee duymadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyarız inşallah. Senin hamilelik takvimin yok. Tahmini doğum tarihin ne zaman?Daha birçoğumuz kalp atışını bilee duymadık
Benim kalp atışı başlayınca mide bulantısı başlıyor. Acayip bir tad. İki gündür başladı. Sanırım bebeğimin ❤ atıyor. Elhamdülillah çok şükür. Darısı bekleyenlere. Kontrolüm 2 Aralık az kaldı.Daha birçoğumuz kalp atışını bilee duymadık
Dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsunLütfen bana dua edin, sağlıklı bir artış olmamış kese yok.. Dış gebelik olabilir dediler yatış verdiler takibe aldılar şu an.. Çok mutsuzum
Evet canım ya lekeler kesilmedi. Peçeteye geliyor sürekli. Arada pıhtı geliyor. Bilmiyorum ne olacak. Yatmaktan her yerim ağrıdı. Sen nasılsın?Ha. Evet enfeksiyon yapabilir doğru kendin nasılsın ağrın falan varmı canım kanaman leke halinde mi Hala
Dualarım seninle canım. Rabbim yardımcın olsun.Lütfen bana dua edin, sağlıklı bir artış olmamış kese yok.. Dış gebelik olabilir dediler yatış verdiler takibe aldılar şu an.. Çok mutsuzum
Allah razı olsun canım çok sağ ol
Rabbim yardımcın olsun. Sağlıklı afiyetli sonuçlar alırsın inşallah.Lütfen bana dua edin, sağlıklı bir artış olmamış kese yok.. Dış gebelik olabilir dediler yatış verdiler takibe aldılar şu an.. Çok mutsuzum
Keseyi gördün mü?Evet canım ya lekeler kesilmedi. Peçeteye geliyor sürekli. Arada pıhtı geliyor. Bilmiyorum ne olacak. Yatmaktan her yerim ağrıdı. Sen nasılsın?
Dur ekleyeyimDuyarız inşallah. Senin hamilelik takvimin yok. Tahmini doğum tarihin ne zaman?
Duyarız inşallah. Senin hamilelik takvimin yok. Tahmini doğum tarihin ne zaman?
Maşallah. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah evet kese ve bebek göründü. Rahim kan doluydu ama. Nasip bakalım. Çarşamba günü öğreneceğim durup durmadığını.Keseyi gördün mü?
Benim bir arkadaşım bu şekilde 9 ay taşıdı bebeğini. Sürekli kese etrafında kanama oluyordu.
Benimde böyle olmuştu. Ayaiı kalktığım an kanamam oluyordu, Elhamdülillah şimdi 3.5 yaşında.
Valla bu miskinliğimizin sonu hayır degilBen normalde doğuştan yorgun bir insanım zaten. Hep yatmaya meyilliyim normalde de. Lakin hamile olduğumu öğrendiğimden beri yaklaşık 3 haftadır akşamları erkenden yatıyorum. İş yerinde işim masabaşı ama o bile yoruyor.
Bugünde full yatardım kesin ama evde temizlik var. Bende dolap içi düzelt, birikmiş ütüleri yap vs vs dolanıyorum ortalıkta. Akşama perişanım
Sorma sormaaa valla yemeği insan zorla yapar mı iki gündür herife makarna yediriyomAynı durumdayiz 3e kadar yattım ay hadi bı gayret diyip evi süpürüp yemek koydum ama gelin bide görün yapmasam daha iyiydi bu haftalarda normal bence bide havaların mevsiminde etkisi var
Evide uyandıgımız o 15 dk halledebilirsek yeter isteBen Hamile kaldığımdan beri uyuyorum :) normalde uykuyu da seven biri değilim üstelik. Şimdi sürekli uykum var
Dualarım seninle arkadaşım. Umarım güzel haberler alır bize de güzel haberler verirsinLütfen bana dua edin, sağlıklı bir artış olmamış kese yok.. Dış gebelik olabilir dediler yatış verdiler takibe aldılar şu an.. Çok mutsuzum
Bu ne demek bebeğin seninle betan düzenli artmış demek.Belirtilerin kaybolmuyor artıyor çok sukurDün akşam başladı canım.
Geçmiş olsun. Nasılsın ağrı kanama falan var mı?Acildeyim şu an.. Lekelenme oldu geldim. Kese yok görünmedi. Tekrar kan aldılar. Ağrım var. Sanırım dış gebelik dua edin bana