- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.261
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3166820
Kizlar buda bnm minoşş kalp atisi var 6 hafta 5 gunluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3166820
Ben Hamile kaldığımdan beri uyuyorum :) normalde uykuyu da seven biri değilim üstelik. Şimdi sürekli uykum varYa ben sürekli uyuyorum hep yorgunum yemek yapmak evde yerden bisey kaldırmak bile cok zor geliyor bi böyle yorgunluk çöktü böyle olan var mı :) 8 haftalıgız
Bende once kimyasal dediler kanamam vardi ve betam dusuyodu bayada dustu hatta ama kanama kesilmedi 10.gunde beta verdim tekrar doktora gittim ki dis gebelik geciriyomusum ve ic kanamam baslamisti. Daha gec gitsem mesela benim hayatimi tehdit edebilirdi veya tupum alinabilirdi. Cok sukur igneyle atlattim.
Erkek sankiEki Görüntüle 3166820
Valla ben pek bir fark göremiyorum kendimde. Fiziksel olarak faydasını hissedemedim. Lakin içeriği çok çok iyi. Kokmuyor. İçerken rahatsız olmuyorumMemnunmusunuz
Senin kanaman nasil oldu canim. Kontrole ne zaman gideceksinProgestan iğne vardı onu diğer doktor kesti. Fitil enfeksiyona sebep olur şuan dedi. Duphaston hap sabah 2 akşam 2. Bir de proluton depot iğne verdi canım üç gün.
6+6kızlar bebegınızı kacıncı haftada gordunuz ?
Kanama kesilmeye yakın azaldı canım çok şükür. Akıntıya döndü. Perşembe gitmiştim ben kliniğe. Haftaya gel dedi. Yarın da iğnem var. Çarşamba giderim diye düşünüyorum inşallah. Bebek duruyor mu çok merak ediyorumSenin kanaman nasil oldu canim. Kontrole ne zaman gideceksin
Ben normalde doğuştan yorgun bir insanım zaten. Hep yatmaya meyilliyim normalde de. Lakin hamile olduğumu öğrendiğimden beri yaklaşık 3 haftadır akşamları erkenden yatıyorum. İş yerinde işim masabaşı ama o bile yoruyor.Ya ben sürekli uyuyorum hep yorgunum yemek yapmak evde yerden bisey kaldırmak bile cok zor geliyor bi böyle yorgunluk çöktü böyle olan var mı :) 8 haftalıgız
Siz kullanıyor musunuz yoksa kullanmayı mı düşünüyorsunuzMemnunmusunuz
saol canimHayırlı olsun
bilemedim ki keseye goremi soyledinErkek sanki
Maşallah canımmm sağlıkla al kucağına inşallahEki Görüntüle 3166820
Kiz nasil dayanacaksij carsambaya kadar.. pazartesi falan gitsene insallah duruyordur. Durmasadi kanaman artarak siddetli bir sekilde devam ederdi. Bebegin seninle bak gorursunKanama kesilmeye yakın azaldı canım çok şükür. Akıntıya döndü. Perşembe gitmiştim ben kliniğe. Haftaya gel dedi. Yarın da iğnem var. Çarşamba giderim diye düşünüyorum inşallah. Bebek duruyor mu çok merak ediyorum
Ahh inşallah canım. Haftaya gel dediği için çarşamba diye düşündüm. Devlet hastanesine de mi gitsem. Ay napıcamı şaşırdım. Midem bulanıyor çok bir şey de yiyemiyorumKiz nasil dayanacaksij carsambaya kadar.. pazartesi falan gitsene insallah duruyordur. Durmasadi kanaman artarak siddetli bir sekilde devam ederdi. Bebegin seninle bak gorursun
Kullanmayı düşünüyorum evde varSiz kullanıyor musunuz yoksa kullanmayı mı düşünüyorsunuz
Bendedir acayıp bulanti var tatlı ti göresi gözüm yok aksamlari özellikle 12.haftadan sonra hafifler deniyor biraz zorla canım kendini yağlı olmayan hafif bisiler yemeye calıs bende bu bulantiiyi soracagım buhaftaAhh inşallah canım. Haftaya gel dediği için çarşamba diye düşündüm. Devlet hastanesine de mi gitsem. Ay napıcamı şaşırdım. Midem bulanıyor çok bir şey de yiyemiyorum
Plesenta solda bebek sagda o bakımdan dedim canımsaol canim
bilemedim ki keseye goremi soyledin
5+3 de betan çok normal neyi düşük geldi anlayamadım.Gec dollenmedir kesen yeni olusuyordur.Benimde Çarşamba 4gundu 3 kaldiiii normal değiliz ya şuan normal yaşayamıyoruz hayatı.Burda konuşan yazan herkesi öyle içten anlıyorum ki.Korkularimiz beklentilerimiz düşüncelerimiz hep aynı... Hepimiz kalplerini duyup sen doğurdun mi benim sancım var seviyesine de gececegiz inşallahÇok mutsuzum bugün.. Dünden beri belimde ve kasığımda ağrım var.. Normalde akıntım yoktu başladı ve rengi koyulaştı. 5+3 te beta değerim 2102 bence düşük.. Kese göremedim.. Bişey mi olacak acaba diye kendi kendime evham yapmaya başladım.. Salı günü kontrolüm.. Günler geçmiyor zaten.. Burda hepiniz iyi ki varsınız
Günlerdir bogazdan neler çekiyorum.Limonlu ballı sıcak su çok iyi geliyor birde hep etli tavuklu sarımsaklı sirkeli acılı corbalar içiyorum.Normalde kanımda bile enfeksiyon çıktı sırf antibiyotik kullanmayın diye sıktım kendimi meyveyle sebzeyle bugün çok daha iyiyim.Beslenmene çok dikkat et hafiflerKızlar günaydın hepinize bugün biraz halsizim boğaz ağrısıyla uyandım akşam da bulantım falan vardı bakalım bugün nasıl olucak siz nasılsınız kızlar ne durumdasınız acaba