- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.621
Hangi markaları kullanıyorsunuz,BEn her gün içiyorum canım omega3 ve d vitamini. ayrıca b12 vitamini de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi markaları kullanıyorsunuz,BEn her gün içiyorum canım omega3 ve d vitamini. ayrıca b12 vitamini de.
Ooo birileri dönmüş
O zaman onun uykudan uyandığı saat ne zaman ise o zamanVardiyalı çalışıyor eşim![]()
Şu anda Dynavit. Ancak eczaneye gidip sorabilirsin en iyi marka hangisiyse o olsun diye. Ocean Plus da kullandım mesela.Hangi markaları kullanıyorsunuz,
Test yap yine bence kankamHaydaaaaaa şimdi bu ateş niye böyle atraksiyon yapıyor bana? İlk kez böyle bir şey oldu. Bugün 13. Gün. Geri yükseldi ateş dün düşmüştü. Yarın birden mi düşecek yani ilk kez yorumlayamadım. Ateşte bu kadar iyi olan ben. Ben bugün 36.5 görürüz lekelenme falan başlar yarın da tam takır adet olurum diyordum 36.4 ile. Şimdi bugün adet olmayacağım kesin. Yarın birden düşecek sanırım 36.4 e ve adet olacağım.Papatyamaviss T TASUU A Afratafrac @melegim can
melisaa93 @Safransari @imagination forever
tweeetyyy
Canım ben test yapmadım takipte yapmadım ayın 7si günüm uygulamaya göre artık uğraşmıyorum olursa olur belki test yaparım bu ay 2 aydır hiç test yapmadım
Günaydın canım.Regl olmadım.Testte yapmadım.Erken gebelik testi var evde.Cuma ya da cumartesi yapmayı düşünüyorum.
Vücudunu çok iyi tanımışın canım
Anladim canım cok geçmiş olsunGeçen ay iğnenin 17.günü gebe olduğumu öğrendim.Ama malesef 600e kadar artış olup kimyasal oldu.bunay 18.günde adetim geldi
Ben dün test yaptım negatifti gec yumurtladım gibi hissediyorum o yüzden batın gecmesını bekleyecegımKızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
difembahyaa M mircanm
bliiss R Renklibiri00
BethLegends N nurzdmrr
cans16
Kızlar sizlerin de Bat tarihleriniz geldi ne durumdasınız?
Asi gelincik T tekgeldiktekgidicez B birbebekhikayesi
Faylinn
gunaygul D Deniz_61
catloverk
cesursavasci
zuzu3838
meryemcck_
sev9 S simurgggg
Ateş bize heyecan yaptırıyoryarında düşmezse test yap bence
![]()
Bebegm dollenmenın ne zaman olacagını bılemedıgımız ıcın olabılır belkıde yerlesme dususuydu.yarın sabah test yaparsınınsallah oyledır mınnosum
![]()
Düşmesinnnnnnn ateşin Aminnnnnnnn
Elinde test varsa bir yapsana kuzum
Test yap yine bence kankam
Laboquick yaptım ve negatif. Umarım bebek yoksa yarın adet olurum yoksa hormon testi yaptıramıcamfnd_50 canım bende kadınlardaki kansizlık gebeliğe engel diye biliyorum ama erkekleri hiç bilmiyorum. Bu arada ateşin baya baya yükselmiş inşallah böyle devam eder
![]()
Hayırlısı kuzum. Hormon testi de 2-4. günler arasında olabiliyormuş.Laboquick yaptım ve negatif. Umarım bebek yoksa yarın adet olurum yoksa hormon testi yaptıramıcam![]()
İnşallah yarın olurum ya yarın 1. Gün olmuş olur cuma 2. Yoksa hafta sonu giriyor arayaHayırlısı kuzum. Hormon testi de 2-4. günler arasında olabiliyormuş.