Canım bende dondurulmuş olucamda adetten kaç gün sonra oldun transferAmin inşallah Dondurulmuş 5. Gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende dondurulmuş olucamda adetten kaç gün sonra oldun transferAmin inşallah Dondurulmuş 5. Gün canım
Canım aylık diyemem ama sana şöyle özet geçim tüp bebeğe gitmeye karar verdim adetliyken gittim 3.gunu Ogün iğneye başlattılar bı 10 gün felan sürdü sonra yumurta toplamam oldu folik asit ten başka bişey kullanmadım sonra dondurduk 2 ay hiç ilaç kullanmadım. Şimdi transfer için başladım ilaca yani taze olursan bu 15 20 günlük süreç dondurulmuş olursan kesik kesik oluyor süreç yaniBen bişey sormak istiyorum acaba tüp bebek öncesi kaç aylık ilaç tedavisi uygulanıyor. Ramazanda sıkıntı yaşarmıyım acaba gitsem
Neden acaba hemen transfer olmadınız iki ay beklediniz kendi tercihiniz miydiCanım aylık diyemem ama sana şöyle özet geçim tüp bebeğe gitmeye karar verdim adetliyken gittim 3.gunu Ogün iğneye başlattılar bı 10 gün felan sürdü sonra yumurta toplamam oldu folik asit ten başka bişey kullanmadım sonra dondurduk 2 ay hiç ilaç kullanmadım. Şimdi transfer için başladım ilaca yani taze olursan bu 15 20 günlük süreç dondurulmuş olursan kesik kesik oluyor süreç yani
Hayir doktorumun tercihi çok yumurta toplandı bende E2 değerim yükseldi o yüzden ve doktorum taze transfer yaparsam tutma şansı düşük dedi hem rahim dinlensin toparlasin kendini dedi hemde değerlerim doğal sürecinde kendini toparladı. Ama iyikide dondurma çünkü dinlendim herşey yerine oturdu bende kendimi hazır hissediyorumNeden acaba hemen transfer olmadınız iki ay beklediniz kendi tercihiniz miydi
Bende pcos var böyle bir şey yaşarmıyım acaba merak ettim simdiHayir doktorumun tercihi çok yumurta toplandı bende E2 değerim yükseldi o yüzden ve doktorum taze transfer yaparsam tutma şansı düşük dedi hem rahim dinlensin toparlasin kendini dedi hemde değerlerim doğal sürecinde kendini toparladı. Ama iyikide dondurma çünkü dinlendim herşey yerine oturdu bende kendimi hazır hissediyorum
Negatif olunca ya hiç çıkmıyor sonradan hiç koyulaşmıyor 3 sene negatif görmüş ve sürekli test yapmış biri olarak söyleyebilirimGerçekten mi inşallah öyle olur benimde çok korkuyorum. Negatif olsa yarım saat sonra falan da tek çizgi olmuyormu zaten
Bende pcosum öyle birseu olursa üzülme aksine sevin fazla yumurtan olduğu içinBende pcos var böyle bir şey yaşarmıyım acaba merak ettim simdi
Ay inşallah öyledir ya çok korkuyorum çok zor bir süreç ben 7 senedir evliyim ama toplasanız bu ikisi hariç en fazla 5 kere yapmışımdır test zaten test yapmaya kalmadan hep adet oluyordumNegatif olunca ya hiç çıkmıyor sonradan hiç koyulaşmıyor 3 sene negatif görmüş ve sürekli test yapmış biri olarak söyleyebilirim
Bakalım tüp bebek yolu gözüktü gibi bizeBende pcosum öyle birseu olursa üzülme aksine sevin fazla yumurtan olduğu için
Hayırlısı olsun inşallah ne kadardır deniyorsunuz hiç gebelik oldumu öncedenBakalım tüp bebek yolu gözüktü gibi bize
Bu sefer son olucak inşallah sağlıcakla alıcaz kucağımızaAy inşallah öyledir ya çok korkuyorum çok zor bir süreç ben 7 senedir evliyim ama toplasanız bu ikisi hariç en fazla 5 kere yapmışımdır test zaten test yapmaya kalmadan hep adet oluyordum
2 yıla yaklastı daha önce hiç hamilelik olmadı. Bende pcos esimdede ileri hareket hızı dusukluğu varHayırlısı olsun inşallah ne kadardır deniyorsunuz hiç gebelik oldumu önceden
Benim sekizinci gün 260 çıkmıştı, dün tekrar yaptırdım, onuncu gün 770 çıktı. 14 Şubat tı transfer. Ama arkadaşlarımın hep seninki gibi geldi, sağlıkla ilerledi ve doğdu bebekleri, değerin gayet güzel, hayırlı olsunKızlar değerleriniz nasıl çıkıyor gün gün benim 9. Gün 122 çıktı yarın yine test yapacağım insallah artmistir
İnsallah canım senin çift embriyo mu ? Bgn test vereceğim bendeBenim sekizinci gün 260 çıkmıştı, dün tekrar yaptırdım, onuncu gün 770 çıktı. 14 Şubat tı transfer. Ama arkadaşlarımın hep seninki gibi geldi, sağlıkla ilerledi ve doğdu bebekleri, değerin gayet güzel, hayırlı olsun
Evet çift embriyo canım. Ama bu sayının onunla çok ilgisi yokmuş. Tek mi ikiz mi olduğu kese kontrolünde anlaşılacak.İnsallah canım senin çift embriyo mu ? Bgn test vereceğim bende
Bana sizin sayılar ikiz gibi geliyor ama hadi hayırlısıEvet çift embriyo canım. Ama bu sayının onunla çok ilgisi yokmuş. Tek mi ikiz mi olduğu kese kontrolünde anlaşılacak.
Amin inşallahBu sefer son olucak inşallah sağlıcakla alıcaz kucağımıza
Yaaaa benim ilk gebeliğimde de böyle zıplaktı beta ama tekti. O zaman sorduğumda doktorum söylemişti, ikiz olup olmadığı keseden belli olur sayıdan anlaşılmaz diye. Kısmet canım ya, sağlıklı olsunlar da ikiz olsunlar ne güzel olur.Bana sizin sayılar ikiz gibi geliyor ama hadi hayırlısı
Bana doktorum beşinci gün embriyosu sekizinci gün kanda çıkar demişti canım. Ben sekizinci gün yaptım o yüzden. Kaset test için erken ama, o daha çıkmaz sakın moralini bozma çıkmadı diye. Erken gebelik testinde bile çıkmayabilir daha. Bol şans diliyorumTest yaptınız mı acaba kızlar 16sı transfer 9.gün bugün kaset test negatif kan versem mi artık ona göre ilaçları bırakarım 2.deneme çift embriyo sanırım Buda tutmadı