2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım erken daha bence bence biraz daha bekle bak 7.gunumdeyım hatırlarsan bende test yaptım dedim senden bile ince bir çizgi var bende gitsem aynısını yasıcam biliyorum demesi kolay değil senelerce beklıyoruz ama işte 12 gün geçmek bilmiyor doktorlarda zaten erken test yapmayın diyorlar işte bu yüzden dıyolar 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalım

16 sı da ben oldum 28 i kan istedi benden 6.7 günlerde test yaptım ama benım görebileceğim şekilde çıktı oda biraz geçti çıkmıştı çok geçmiş olsun zaten şu deprem hepimizi çok sarstı umarım sizde birsey yoktur bebisiniz size tutunmuş umarım devamı da gelir

Senin testim nasıl çıktı csnim

Senin testim nasıl çıktı csnim
Benim testimi mıkroskopla görürsün ancak o derece yanı ama 10 dakika içinde belirdi yani varmı yok mu bilmiyorum dün adet günümdü demıstım sana da ama olmadım daha adete yakın olan belırtılerım hep kayboldu suanda umutlanmak da istemiyorum çünkü hıc pozitif gormedım hayatım boyunca

Ayyy canım benim inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimizi geri cevirmesin rabbim yardımcımız olsun kötü düşünme senin bı umudun var test yapmadın daha hiç bişey belli değil ben bide gidip kan verdim hiç artmamis sıkma hiç moralini hiç bozma iyi düşün

Wala canım 4 seneye gidiyorum geçen sene ilk transferde kanama oldu adet günümde bunda da aynısı olacak diye bekledım hep ama olmadı 5 günüm kaldı kana iste var mı yokmu inan anlamıyorum hiç yaşamadım bu duyguyu o yüzden inan en son geçen sene kan testi yaptırmışım o derecedeyim yanı Allah büyük ol derse olur sende sıkma canını bıraz daha bekle 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalım belki yeni yeni idrara da kana da geçecek

İnşallah öyledir canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah öyle yapicam artık başka yapicam bişey yok

Biz başka sehirdeyiz çok şükür yok. Sizin içinde inşallah en güzeli olsun. Amin inşallah güzellikler le devamı da gelir keseyi de görürüz isteyen herkese versin rabbiimmm

Yok taze transfer değil dondurulmuş transfer oldum 1 Mart test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…