- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Hadi inşallah canım18 GÜN 1064 TÜ AYNIYIZ CANIM VE KESEYİ GÖRDÜM. HAYIRLI OLSUN GÜZEL YÜKSELMİŞ
Canım erken daha bence bence biraz daha bekle bak 7.gunumdeyım hatırlarsan bende test yaptım dedim senden bile ince bir çizgi var bende gitsem aynısını yasıcam biliyorum demesi kolay değil senelerce beklıyoruz ama işte 12 gün geçmek bilmiyor doktorlarda zaten erken test yapmayın diyorlar işte bu yüzden dıyolar 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalımİnşallah çok teşekkür ederimbende önce kana sonra idrara geciyo diye biliyorum o yüzden çok şaşırdım 1 tane test yapsam tamam hadi bozuktu diyelim ama her yaptığımda çift çizgi görüp kanda negatif çıkması çok şaşırdım anlam veremiyorum hala
16 sı da ben oldum 28 i kan istedi benden 6.7 günlerde test yaptım ama benım görebileceğim şekilde çıktı oda biraz geçti çıkmıştı çok geçmiş olsun zaten şu deprem hepimizi çok sarstı umarım sizde birsey yoktur bebisiniz size tutunmuş umarım devamı da gelirMerhaba arkadaşlar ben 15 Şubat çift embriyo 5.gün idi transfer oldum. 23 Şubat kan testi günümde bu süreç de hergun sıkıntılı geçti yeme içme dikkat ettim oturup kalkma dikkat ettim aşırı yormadim kendimi ama günlük yaptım islerimi belirti olarak da hafif kasık ağrısı vardı onun dışında pek bişi hatırlamıyorum çünkü nerdeyse transfer olduğumu bile unuttum eşimin ailesi depremzede ler tam transfer öncesi bize geldiler evsiz kaldılar sonra tekrar başka bir şehre gittiler sonra tekrar başka onlar savrulurken eşim ve bende stres dolu günler geçirdik. Ama bugün çok umudum yokken sonucum 180 çıktı Allah im devamı da gelir inşallah o yüzden hiç bişi kafanıza takmayın Allah ol derse oluyor
Senin testim nasıl çıktı csnimCanım erken daha bence bence biraz daha bekle bak 7.gunumdeyım hatırlarsan bende test yaptım dedim senden bile ince bir çizgi var bende gitsem aynısını yasıcam biliyorum demesi kolay değil senelerce beklıyoruz ama işte 12 gün geçmek bilmiyor doktorlarda zaten erken test yapmayın diyorlar işte bu yüzden dıyolar 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalım
Benim testimi mıkroskopla görürsün ancak o derece yanı ama 10 dakika içinde belirdi yani varmı yok mu bilmiyorum dün adet günümdü demıstım sana da ama olmadım daha adete yakın olan belırtılerım hep kayboldu suanda umutlanmak da istemiyorum çünkü hıc pozitif gormedım hayatım boyuncaSenin testim nasıl çıktı csnim
10 MART 3 HAFTA SONRAYA YANİHadi inşallah canımkalp atışına ne zaman randevu verdi
Ayyy canım benim inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimizi geri cevirmesin rabbim yardımcımız olsunBenim testimi mıkroskopla görürsün ancak o derece yanı ama 10 dakika içinde belirdi yani varmı yok mu bilmiyorum dün adet günümdü demıstım sana da ama olmadım daha adete yakın olan belırtılerım hep kayboldu suanda umutlanmak da istemiyorum çünkü hıc pozitif gormedım hayatım boyunca
Kaçıncı gün bugün transferininMerhaba kızlar kan sonucun geldi ama bı anlam veremedim 4.5.6. günler evde yaptığım erken gebelik testleri 4.5. günler çok silik 6. Gün ise baya belli oluyordu ama kan sonucum 1.20 çıktı moralmen bittim çok kötüyüm şu an bu da sabah yaptığım testim pEki Görüntüle 3209447
Tarnsfer günü hariç 6. Gün bu günKaçıncı gün bugün transferinin
Wala canım 4 seneye gidiyorum geçen sene ilk transferde kanama oldu adet günümde bunda da aynısı olacak diye bekledım hep ama olmadı 5 günüm kaldı kana iste var mı yokmu inan anlamıyorum hiç yaşamadım bu duyguyu o yüzden inan en son geçen sene kan testi yaptırmışım o derecedeyim yanı Allah büyük ol derse olur sende sıkma canını bıraz daha bekle 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalım belki yeni yeni idrara da kana da geçecekAyyy canım benim inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarimizi geri cevirmesin rabbim yardımcımız olsunkötü düşünme senin bı umudun var test yapmadın daha hiç bişey belli değil ben bide gidip kan verdim hiç artmamis sıkma hiç moralini hiç bozma iyi düşün
İnşallah öyledir canım rabbim yüzünü güldürsün inşallahWala canım 4 seneye gidiyorum geçen sene ilk transferde kanama oldu adet günümde bunda da aynısı olacak diye bekledım hep ama olmadı 5 günüm kaldı kana iste var mı yokmu inan anlamıyorum hiç yaşamadım bu duyguyu o yüzden inan en son geçen sene kan testi yaptırmışım o derecedeyim yanı Allah büyük ol derse olur sende sıkma canını bıraz daha bekle 2 gün sonra tekrar bi test yap bakalım belki yeni yeni idrara da kana da geçecek
Sizin 10 günde 67 çıkan sonucunuz transfer günü hariç 10. Gün müydü acaba ?Hadi inşallah canımkalp atışına ne zaman randevu verdi
Sizin ilk hcg sonucunuz transfer hariç kaçıncı gün kaç çıkmıştı acaba10 MART 3 HAFTA SONRAYA YANİ
11 günde 87 çıkmıştı.Sizin 10 günde 67 çıkan sonucunuz transfer günü hariç 10. Gün müydü acaba ?
Çok heyecanlı10 MART 3 HAFTA SONRAYA YANİ
Transfer günü dahil.Sizin 10 günde 67 çıkan sonucunuz transfer günü hariç 10. Gün müydü acaba ?
Biz başka sehirdeyiz çok şükür yok. Sizin içinde inşallah en güzeli olsun. Amin inşallah güzellikler le devamı da gelir keseyi de görürüz isteyen herkese versin rabbiimmm16 sı da ben oldum 28 i kan istedi benden 6.7 günlerde test yaptım ama benım görebileceğim şekilde çıktı oda biraz geçti çıkmıştı çok geçmiş olsun zaten şu deprem hepimizi çok sarstı umarım sizde birsey yoktur bebisiniz size tutunmuş umarım devamı da gelir
Bekle biraz daha istersen ama en güvenilir olan kan testi gebelik testleri bazen yanlış çıkartabiliyor test günün ne zamansa direk yine kan ver. Bu arada taze transfermi eğer öyleyse ilaç ve iğneden de pozitif çıkmış olabilirTarnsfer günü hariç 6. Gün bu gün
Yok taze transfer değil dondurulmuş transfer oldum 1 Mart test günümBekle biraz daha istersen ama en güvenilir olan kan testi gebelik testleri bazen yanlış çıkartabiliyor test günün ne zamansa direk yine kan ver. Bu arada taze transfermi eğer öyleyse ilaç ve iğneden de pozitif çıkmış olabilir